spot_img
More

    Scoopers: Το νέο καλοκαιρινό gelato hotspot της Παροικιάς!

    Μια νέα γευστική όαση έχει ανοίξει τις πόρτες της στην Παροικιά της Πάρου κι ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Το Scoopers, φέρνει μια φρέσκια πνοή στο νησί, με ένα περιβάλλον γεμάτο χρώμα και ζωή, που προσφέρει απολαύσεις που θα ικανοποιήσουν κάθε λάτρη του παγωτού και του καλού καφέ!

    Ο Κωνσταντίνος Αδάμου, έχοντας ολοκληρώσει σπουδές ζαχαροπλαστικής στη Νέα Υόρκη, επέστρεψε στην Ελλάδα με το όραμα να δημιουργήσει κάτι μοναδικό. Με την εμπειρία και τη γνώση που απέκτησε ως ζαχαροπλάστης, αποφάσισε να ανοίξει το Scoopers, έναν χώρο που συνδυάζει την αγάπη του για το παγωτό και την αγάπη του για τον πιστό του σκύλο, Cooper. Έτσι γεννήθηκε το όνομα του μαγαζιού, από τον συνδυασμό των λέξεων “scoop” και “Cooper”.

    Το Scoopers προσφέρει μια πλούσια γκάμα χειροποίητου ιταλικού gelato, που φτιάχνεται με αγνά υλικά και προσοχή στη λεπτομέρεια. Η βιτρίνα του μαγαζιού φιλοξενεί καθημερινά 12 διαφορετικές γεύσεις, που εναλλάσσονται για να κρατούν το ενδιαφέρον των επισκεπτών ζωντανό. Ξεχωρίζουν γεύσεις όπως το παγωτό τσουρέκι βουτηγμένο σε σοκολάτα, η gianduja και τα σορμπέ από 100% φρούτα όπως το μάνγκο και το blueberry.

    Πέρα από το εξαιρετικό gelato, το Scoopers σερβίρει specialty καφέ από την εταιρεία Kudu, καθώς και βάφλες δικής του συνταγής, ενώ τα χειροποίητα χωνάκια προσδίδουν μια έξτρα νότα αυθεντικότητας. Κι όπως όλα δείχνουν, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Σύντομα, μια ειδική μηχανή από την Ιταλία θα προσθέσει στο μενού και soft gelato με γεύσεις βανίλια, σοκολάτα κι ανάμεικτο!

    Ο χώρος του Scoopers είναι προσεγμένος μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Τα τραπέζια και οι καρέκλες σε χρώμα μέντας, με κόκκινες πινελιές στο χρώμα του raspberry, δημιουργούν ένα φρέσκο, καλοκαιρινό περιβάλλον. Είτε επιλέξετε να καθίσετε κάτω από την πέργκολα, είτε να απολαύσετε το παγωτό σας έξω στο στενό ή ακόμα κι απέναντι, με θέα τη δύση του ηλίου, η εμπειρία θα είναι μοναδική.

    Στο Scoopers λειτουργεί και χώρος με merch, με t-shirts και tote bags, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να πάρουν μαζί τους ένα κομμάτι αυτής της ξεχωριστής εμπειρίας. Οι χειροποίητες κεραμικές κούπες αποτελούν ακόμα ένα δείγμα της προσοχής στη λεπτομέρεια και της ποιότητας που το χαρακτηρίζει.

    Το Scoopers έχει ήδη καταφέρει να γίνει σημείο αναφοράς για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Πάρου. Με την ποικιλία στις γεύσεις, την ποιότητα των υλικών και την φιλική ατμόσφαιρα, το Scoopers υπόσχεται να προσφέρει μοναδικές γευστικές εμπειρίες και να γίνει αγαπημένο στέκι για μικρούς και μεγάλους.

    Scoopers
    Παροικιά, Πάρος, τηλ. 6973943218
    Instagram | TikTok

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Έξι αγενή σχόλια που δεν πρέπει να κάνουμε στο τραπέζι

    Δυστυχώς, η συνήθεια του σχολιασμού γύρω από το τι τρώνε οι άλλοι είναι κοινή, εξηγεί η Χίδερ Μπέικερ, κοινωνική...

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Summer in Athens: Οι must καλοκαιρινές έξοδοι σε μια πόλη που ξέρει να ζει

    Ενώ κάποιοι πατούν το τελικό enter της πληρωμής των ακτοπλοϊκών τους εισιτηρίων λίγο πριν την εξόρμησή τους σε κάποιο...

    Τα καλύτερα delivery του κέντρου: Η πιο εκρηκτική «λίστα επιβίωσης» για απόλαυση στην πόρτα σου

    Υπό τον ξεριζωμό του dining in που έχει προκύψει από τα απανωτά lockdowns, η πόλη ανατρέχει στα delivery apps,...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot