spot_img
More

    To Since I left you είναι η νέα ηχηρή άφιξη του κέντρου για brunch, cocktails και ξεσηκωτικά parties

    Πόσες φορές έχεις πιει κι έχεις χορέψει σε ένα μπαρ για κάτι που άφησες πίσω σου; Άλλες φορές με ένα συναίσθημα λύπης κι άλλες φορές με ανακούφιση, γεμάτος χαρά. Όλη μας η ζωή άλλωστε, είναι μια διαδρομή γεμάτη σταθμούς που μας σημαδεύουν, ανθρώπους και καταστάσεις που πολλές φορές με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αφήνουμε πίσω μας, ανοίγοντας νέους κύκλους εμπειριών για να ζήσουμε δίπλα σε όσους αγαπάμε και μας αγαπούν αληθινά.

    Στο κέντρο της Αθήνας, που αφήνει πίσω του την παλιά αισθητική και ιδιοσυγκρασία του, το Since I Left You (SILY εν συντομία), είναι η νέα all day άφιξη, χτισμένη πάνω στην παραπάνω φιλοσοφία, που ήδη έχει γίνει σημείο συνάντησης για όλα εκείνα τα ανήσυχα πνεύματα, που αναζητούν πολυδιάστατες συγκινήσεις. Ο χώρος αφήνει με την αισθητική του το δικό του στίγμα στην πολυσύχναστη πλατεία Αγίων Θεοδώρων και σε κατακτά με την πρώτη ματιά.

    Η ήδη πολυφωτογραφημένη, neon επιγραφή “Since I Left You”, στην είσοδο δεν μπορεί παρά να σου ξυπνήσει συναισθήματα και να σε τραβήξει προς το εσωτερικό. Ισχυρό το industrial στοιχείο στο χώρο, ενώ κάθε λεπτομέρεια, από τα murals με δράκους στους τοίχους, μέχρι την επίσης neon επιγραφή “love yours”, έχει μια ιδιαίτερη σημασία και συνδέεται με αναμνήσεις, καταστάσεις και συμβολισμούς.

    Το Since I Left You σε καλομαθαίνει από το πρωί με τέλειο καφέ, δροσιστικά smoothies και χυμούς, ενώ από τις 10.00 ως τις 17.00 σερβίρει brunch με χορταστικές επιλογές που αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Γλυκά κι αλμυρά pancakes, δροσερές σαλάτες και πλούσιες ομελέτες που συνοδεύουν τέλεια τον καφέ σου και ζωγραφίζουν πάντα ένα χαμόγελο πληρότητας.

    Σαλάτα ρόκα παρμεζάνα, pancakes με αυγό, καπνιστό ζαμπόν, μαγιονέζα, ντομάτα και τηγανιτό αυγό, και ομελέτα με πιπεριές, μανιτάρια, κρεμμύδι και ντομάτα, είναι ένας τέλειος συνδυασμός για να μοιραστείς, ενώ τα bagels, είναι μια ξεχωριστά γευστική κατηγορία. Αλμυρό με μπέικον, πράσινη σαλάτα ντομάτα και μαγιονέζα αλλά και η γλυκιά έκδοση με φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα κεράσι, πραγματική πρόκληση για τον ουρανίσκο. Πέραν από τα στάνταρ του καταλόγου, καθημερινά υπάρχουν και προσθήκες, με γευστικές εκπλήξεις που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον.

    Κατά το απογευματάκι, ώρα κατάλληλη για αποσυμπίεση μετά τη δουλειά ή για ένα χαλαρό ποτάκι και κουβέντα, signature cocktails και spritz κάνουν δυναμικά την εμφάνισή τους στα τραπέζια, καθώς η ατμόσφαιρα αρχίζει να μπαίνει σε άλλους ρυθμούς. Love yourz (blend από μαύρο, λευκό και spiced rum, με lime, βανίλια και χυμό ανανά και Wine b*tch (premium Vodka χυμός φράουλας, lime και μια δόση σαμπάνιας), είναι από τα αγαπημένα που σερβίρει η δυναμική μπάρα και μαζί με τα Aperol και Paloma Spritz υπόσχονται δυνατές συγκινήσεις και ανοίγουν μια εξαιρετική βραδιά με πολλά υποσχόμενο τρόπο. Ακόμα και αν η ώρα του brunch έχει παρέλθει, υπάρχουν plateau τυριών και αλλαντικών αλλά και pizza ως συνοδευτικά, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης.

    Με τη μουσική στο DNA του, σχεδόν καθημερινά εδώ γίνονται πάρτι ηλεκτρονικής και mainstream μουσικής με γνωστούς djs του χώρου.

    Σημείο αναφοράς για να περνάς υπέροχα, κάθε στιγμή της ημέρας, ένα πραγματικό “happy place” για την ψυχή, με κλίμα οικείο και παρεϊστικο και διασκεδαστικό που σε κάνει αμέσως κομμάτι του. Αυτό είναι το Since I left you, και όταν το γνωρίσεις, δεν το αφήνεις πίσω σου ποτέ!

    Since I left you
    Πλατεία Αγίων Θεοδώρων 7, Αθήνα, τηλ. 6989865754
    Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Έξι αγενή σχόλια που δεν πρέπει να κάνουμε στο τραπέζι

    Δυστυχώς, η συνήθεια του σχολιασμού γύρω από το τι τρώνε οι άλλοι είναι κοινή, εξηγεί η Χίδερ Μπέικερ, κοινωνική...

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Tα καλύτερα οπωροπωλεία της Αθήνας: Η φρεσκάδα της φύσης στο τραπέζι σου

    Το σύγχρονο μανάβικο μπορεί να μην είναι καθεστώς, είναι όμως σίγουρα η ασφαλής επιλογή για έναν άνθρωπο που αντιλαμβάνεται...

    Τα nail bars που μας ενθουσίασαν το 2020 (+ μια σύντομη ιστορία του manicure)

    Το μανικιούρ είναι κάτι τελείως προσωπικό. Σε αντίθεση με τα μαλλιά ή το makeup, τα νύχια σου είναι κάτι που...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot