spot_img
More

    Tortuga: Η νέα γεύση του street food στην Τήνο

    Η αγάπη για ένα νησί μπορεί να πάρει πολλές μορφές. Μπορεί να είναι η αγάπη για τις ατελείωτες παραλίες, τα παραδοσιακά χωριά ή τους ανθρώπους με την αυθεντική φιλοξενία τους. Για κάποιους, η αγάπη για την Τήνο μεταφράστηκε σε κάτι πολύ πιο γευστικό: την ίδρυση του Tortuga, ενός αυθεντικού street food στεκιού που προσφέρει μοναδικά burgers κι όχι μόνο.

    Η ιστορία πίσω από το Tortuga ξεκινάει με μια απλή, αλλά έντονη αγάπη για την Τήνο. Οι ιδιοκτήτες, γοητευμένοι από την ομορφιά και την κουλτούρα του νησιού, αποφάσισαν να επενδύσουν σε αυτόν τον παράδεισο των Κυκλάδων. Η αναζήτησή τους για κάτι που έλειπε από το νησί τους οδήγησε σε μια εκπληκτική ανακάλυψη: δεν υπήρχε κάποιο μέρος που να προσφέρει αυθεντικά burgers.

    Και κάπως έτσι γεννήθηκε το Tortuga, ένα στέκι που φέρνει την αγαπημένη αυτή γεύση πιο κοντά στους ντόπιους και στους επισκέπτες του νησιού. Με κύριο χαρακτηριστικό την ποιότητα και το μέγεθος των burgers, το Tortuga ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή. Οι γεύσεις είναι κλασικές, αλλά η προσοχή στη λεπτομέρεια και τα φρέσκα υλικά κάνουν κάθε μπουκιά, μια απόλαυση.

    Το Tortuga δεν είναι μόνο για συγκεκριμένες ώρες. Το μενού του καλύπτει από το πρωινό μέχρι το βράδυ, με ποικιλία επιλογών που ικανοποιούν κάθε γούστο. Από bagels με scrambled eggs μέχρι γλυκά πιάτα όπως churros, αλλά και δροσερές σαλάτες, υπάρχει κάτι για όλους.

    Με μια urban και νεανική εμφάνιση το Tortuga απλώνει τα τραπεζάκια του στο παραδοσιακό πλακόστρωτο του νησιού, καλώντας του επισκέπτες να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το γεύμα τους, σε ένα μοντέρνο στέκι με φιλική και φιλόξενη διάθεση. 

    Έχει καταφέρει ήδη να γίνει ένα σημείο συνάντησης για όσους αγαπούν το καλό φαγητό, την καλή παρέα και τη μαγεία της Τήνου. Κι είναι η απόδειξη ότι η αγάπη για ένα μέρος μπορεί να γεννήσει όμορφες ιδέες και να δημιουργήσει εμπειρίες που μένουν αξέχαστες.

    Και η περιπέτεια των γεύσεων δεν σταματά εδώ. Οι ιδιοκτήτες του Tortuga Tinos έχουν ήδη το βλέμμα στραμμένο στο επόμενο project τους. Όπως λένε οι ίδιοι, το επόμενο project που θα είναι αρκετά σύντομα έτοιμο είναι το Pachanga. Ένα beach bar στην παραλία του Αγίου Φωκά, δίπλα στη χώρα της Τήνου! 

    Tortuga
    Νικηφόρου Λύτρα 4, Τήνος, τηλ. 2283026616
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Έξι αγενή σχόλια που δεν πρέπει να κάνουμε στο τραπέζι

    Δυστυχώς, η συνήθεια του σχολιασμού γύρω από το τι τρώνε οι άλλοι είναι κοινή, εξηγεί η Χίδερ Μπέικερ, κοινωνική...

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Στιλάτη κρεατοφαγία στην Αθήνα: Premium προορισμοί και προτάσεις για DIY καταστάσεις

    Η Tσικνοπέμπτη είναι η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου, περίοδος που οι άνθρωποι προετοιμάζονται για την μεγάλη νηστεία...

    Τα αγαπημένα μας pet shops στην Αθήνα: Τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες για τους πιστούς μας φίλους

    Οι άνθρωποι που αγαπούν τα ζώα είναι σε πραγματική σχέση με το σύμπαν επειδή καταλαβαίνουν ότι αυτά τα όντα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot