spot_img
More

    «Τρέλα» τα μοναδικά γλυκά του Κόκκιον σε βαζάκι που έχουμε λατρέψει, τώρα και σε διάθεση χονδρικής

    Αγαπημένη συνήθεια των Αθηναίων, ένα πέρασμα από το Κόκκιον για ξεχωριστό παγωτό υψηλής ποιότητας. Το αγαπημένο κατάστημα της Πρωτογένους, είναι ορόσημο της φρεσκάδας, της δεξιοτεχνίας στην παραγωγή αλλά και της αρμονίας στη γεύση για το αγαπημένο μας δροσερό γλύκισμα. 

    Μια παλέτα γεύσεων που διαθέτει ποικιλία και προκύπτει από πρώτες ύλες προερχόμενες κατευθείαν από την πηγή προέλευσης τους, όπως νωπό αγελαδινό γάλα που παράγεται στη Βόρεια Ελλάδα, γαλλική σοκολάτα και βούτυρο, βανίλια από τη Μαδαγασκάρη, αποτελούν ένα καμβά στα χέρια της ταλαντούχας ομάδας που δημιουργεί μικρά θαύματα σε καθημερινή βάση. Πέραν από τα παγωτά, τα ψυγεία του Κόκκιον, είναι γεμάτα με πεντανόστιμα γλυκά, σε κομψά βαζάκια με επιλογές σκέτη πρόκληση, που επίσης παρασκευάζονται από τους ταλαντούχους ζαχαροπλάστες στο σύγχρονης τεχνολογίας εργαστήριο κι αντανακλούν το ταλέντο, τη φαντασία αλλά και την τεχνογνωσία τους. 

    Το Κόκκιον πέραν από κορυφαίος προορισμός για ανεπανάληπτο παγωτό και γλυκό, είναι μια ομάδα ανθρώπων με ισχυρούς δεσμούς, που μαζί διανύουν μια κοινή πορεία, μοιράζονται όνειρα και πορεύονται προς την εξέλιξη. Διαθέτοντας πέραν από το κατάστημα και το εργαστήριο, μια μεγάλη εταιρεία χονδρικής πρώτων υλών με την επωνυμία «Παράξενες Ύλες» κι έχοντας συνεργασία ήδη με ένα μεγάλο πελατολόγιο, η ομάδα οραματίστηκε το επόμενο βήμα και το όνομα αυτού «Τρέλα».

    Καθώς τα γλυκά του Κόκκιον γίνονταν ανάρπαστα και σε επίπεδο χονδρικής, γεννήθηκε η ιδέα μιας εταιρίας χονδρικής διάθεσης φρέσκων γλυκών σε αεροστεγή βαζάκια με ετικέτα, για καταστήματα εστίασης, ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και κοινωνικές εκδηλώσεις, που ήδη γίνονται ανάρπαστα, καθώς η μεστή γεύση κι η ποιότητα τους δίνουν έναν αέρα υψηλού επίπεδου, όπου κι αν κάνουν την εντυπωσιακή τους εμφάνιση.

    Με ολόφρεσκες πρώτες ύλες, όπως πλούσια κρέμα γάλακτος, βέλγικη σοκολάτα και βανίλια Μαδαγασκάρης και βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές, αλλά μέσα από μια μοντέρνα κι εκλεπτυσμένη προοπτική, τα γλυκά της «Τρέλα» κερδίζουν σε κάθε επίπεδο τις εντυπώσεις. Κάθε επιλογή, με ευρωπαϊκό, παραδοσιακά ελληνικό ή τροπικό αέρα, έχει γευστικό αποτύπωμα που σου μένει.

    Τρόπικαλ με ανανά, καρύδα και μοσχολέμονο, κανταΐφι εκμέκ με πράσινο φιστίκι, χαλβάς σιμιγδαλένιος με μους κανέλας κι αμύγδαλα, τσιζκέικ με φρέσκο τυρί και φρούτα, είναι ένα δείγμα από τα μικρά θαύματα ζαχαροπλαστικής, φυλαγμένα σε ένα βαζάκι που θα συναντήσεις σίγουρα σε χώρους σίτισης και φιλοξενίας που εξασφαλίζουν ό,τι καλύτερο για το κοινό τους.

    Ένας κατάλογος που συνεχώς ανανεώνεται κι εμπλουτίζεται, προσφέρει κατόπιν προπαραγγελίας, επιλογές που σίγουρα αναβαθμίζουν το προφίλ κάθε επιχείρησης. Για κάθε επαγγελματία που επιμένει να προσφέρει ποιότητα κι υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες, αλλά και για κάθε ιδιώτη που θέλει να εντυπωσιάσει τους οικείους του μέσα από μια κοινωνική εκδήλωση, τα γλυκά «Τρέλα» αφήνουν το δικό τους φινετσάτο και υπερνόστιμο στίγμα που κάνει τη γλυκιά διαφορά!

    Τρέλα Χειροποίητα Γλυκά & Παγωτά
    Ρήγα Φεραίου 108, Μοσχάτο, τηλ. 2109420027 – 6982062725

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Έξι αγενή σχόλια που δεν πρέπει να κάνουμε στο τραπέζι

    Δυστυχώς, η συνήθεια του σχολιασμού γύρω από το τι τρώνε οι άλλοι είναι κοινή, εξηγεί η Χίδερ Μπέικερ, κοινωνική...

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Vegan μαγαζιά στην Αθήνα: Η χαραυγή μιας πιο υγιεινής και #crueltyfree γαστρονομικής καθημερινότητας

    Οι διατροφικές συνήθειες είναι μια συνειδητή επιλογή, που επηρεάζει όχι μόνο τον ατομικό οργανισμό, αλλά και ολόκληρο το οικοσύστημα...

    Specialty Coffee: Handpicked spots in Athens

    Τελευταία η νέα τάση στον καφέ είναι αυτός του specialty. Με αυτό τον χαρακτηρισμό αναφερόμαστε στην υψηλότατη ποιότητα του...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot