spot_img

«Τρέλα» τα μοναδικά γλυκά του Κόκκιον σε βαζάκι που έχουμε λατρέψει, τώρα και σε διάθεση χονδρικής

Αγαπημένη συνήθεια των Αθηναίων, ένα πέρασμα από το Κόκκιον για ξεχωριστό παγωτό υψηλής ποιότητας. Το αγαπημένο κατάστημα της Πρωτογένους, είναι ορόσημο της φρεσκάδας, της δεξιοτεχνίας στην παραγωγή αλλά και της αρμονίας στη γεύση για το αγαπημένο μας δροσερό γλύκισμα. 

Μια παλέτα γεύσεων που διαθέτει ποικιλία και προκύπτει από πρώτες ύλες προερχόμενες κατευθείαν από την πηγή προέλευσης τους, όπως νωπό αγελαδινό γάλα που παράγεται στη Βόρεια Ελλάδα, γαλλική σοκολάτα και βούτυρο, βανίλια από τη Μαδαγασκάρη, αποτελούν ένα καμβά στα χέρια της ταλαντούχας ομάδας που δημιουργεί μικρά θαύματα σε καθημερινή βάση. Πέραν από τα παγωτά, τα ψυγεία του Κόκκιον, είναι γεμάτα με πεντανόστιμα γλυκά, σε κομψά βαζάκια με επιλογές σκέτη πρόκληση, που επίσης παρασκευάζονται από τους ταλαντούχους ζαχαροπλάστες στο σύγχρονης τεχνολογίας εργαστήριο κι αντανακλούν το ταλέντο, τη φαντασία αλλά και την τεχνογνωσία τους. 

Το Κόκκιον πέραν από κορυφαίος προορισμός για ανεπανάληπτο παγωτό και γλυκό, είναι μια ομάδα ανθρώπων με ισχυρούς δεσμούς, που μαζί διανύουν μια κοινή πορεία, μοιράζονται όνειρα και πορεύονται προς την εξέλιξη. Διαθέτοντας πέραν από το κατάστημα και το εργαστήριο, μια μεγάλη εταιρεία χονδρικής πρώτων υλών με την επωνυμία «Παράξενες Ύλες» κι έχοντας συνεργασία ήδη με ένα μεγάλο πελατολόγιο, η ομάδα οραματίστηκε το επόμενο βήμα και το όνομα αυτού «Τρέλα».

Καθώς τα γλυκά του Κόκκιον γίνονταν ανάρπαστα και σε επίπεδο χονδρικής, γεννήθηκε η ιδέα μιας εταιρίας χονδρικής διάθεσης φρέσκων γλυκών σε αεροστεγή βαζάκια με ετικέτα, για καταστήματα εστίασης, ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και κοινωνικές εκδηλώσεις, που ήδη γίνονται ανάρπαστα, καθώς η μεστή γεύση κι η ποιότητα τους δίνουν έναν αέρα υψηλού επίπεδου, όπου κι αν κάνουν την εντυπωσιακή τους εμφάνιση.

Με ολόφρεσκες πρώτες ύλες, όπως πλούσια κρέμα γάλακτος, βέλγικη σοκολάτα και βανίλια Μαδαγασκάρης και βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές, αλλά μέσα από μια μοντέρνα κι εκλεπτυσμένη προοπτική, τα γλυκά της «Τρέλα» κερδίζουν σε κάθε επίπεδο τις εντυπώσεις. Κάθε επιλογή, με ευρωπαϊκό, παραδοσιακά ελληνικό ή τροπικό αέρα, έχει γευστικό αποτύπωμα που σου μένει.

Τρόπικαλ με ανανά, καρύδα και μοσχολέμονο, κανταΐφι εκμέκ με πράσινο φιστίκι, χαλβάς σιμιγδαλένιος με μους κανέλας κι αμύγδαλα, τσιζκέικ με φρέσκο τυρί και φρούτα, είναι ένα δείγμα από τα μικρά θαύματα ζαχαροπλαστικής, φυλαγμένα σε ένα βαζάκι που θα συναντήσεις σίγουρα σε χώρους σίτισης και φιλοξενίας που εξασφαλίζουν ό,τι καλύτερο για το κοινό τους.

Ένας κατάλογος που συνεχώς ανανεώνεται κι εμπλουτίζεται, προσφέρει κατόπιν προπαραγγελίας, επιλογές που σίγουρα αναβαθμίζουν το προφίλ κάθε επιχείρησης. Για κάθε επαγγελματία που επιμένει να προσφέρει ποιότητα κι υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες, αλλά και για κάθε ιδιώτη που θέλει να εντυπωσιάσει τους οικείους του μέσα από μια κοινωνική εκδήλωση, τα γλυκά «Τρέλα» αφήνουν το δικό τους φινετσάτο και υπερνόστιμο στίγμα που κάνει τη γλυκιά διαφορά!

Τρέλα Χειροποίητα Γλυκά & Παγωτά
Ρήγα Φεραίου 108, Μοσχάτο, τηλ. 2109420027 – 6982062725

Επικαιρότητα

Διάβασε επίσης

Γιάννης Μπουτάρης: «Το έζησα, το χόρτασα… Αντίο!» 1942 – 2024

Ο άνθρωπος που έζησε χίλιες και μία ζωές, ο άνθρωπος που έφερε την ελληνική οινοποιία στο διεθνές προσκήνιο με...

Μουσείο Μαρία Κάλλας: Street party, masterclasses, ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας τιμά την ημέρα γέννησης της Μαρίας Κάλλας με μειωμένη γενική είσοδο και street party. Επιπλέον,...

Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

To honeymoon των social media τελείωσε;

Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

7 από τα καλύτερα εστιατόρια στις Κυκλάδες: Βάζοντας πλώρη για καλοκαιρινές απολαύσεις

Οι «συστατικές επιστολές» στην γαστρονομία είναι δίκοπο μαχαίρι - πολλές φορές πολώνουν, είναι υποκειμενικές και σίγουρα εξαιρούν και αδικούν...

Η επανάσταση του street food στην Αθήνα: Γεύσεις απ’όλο τον κόσμο που τρώγονται στο χέρι

Το εστιατόριο σαν θεσμός εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης, ωστόσο προϋπήρχε πολύ πριν η Μαρία Αντουανέτα και...

Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot