spot_img
More

    Cabana Paros: Όταν η πολυτέλεια συναντά την Αιγαιοπελαγίτικη ομορφιά

    Στον πανέμορφο κόλπο της Παροικίας, με θέα το λιμάνι της Πάρου και το γραφικό χωριό Παροικιά, βρίσκεται το Cabana Paros, ένα μοναδικό σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της πολυτέλειας και της χαλάρωσης. Από την ανακαίνισή του το 2020, το Cabana έχει μεταμορφωθεί σε κορυφαίο προορισμό για όσους αναζητούν την καλύτερη beach bar εμπειρία στο νησί.

    Η τοποθεσία του Cabana είναι μαγευτική, προσφέροντας ανεπανάληπτη θέα και ατμόσφαιρα που σαγηνεύει. Οι πολυτελείς ανέσεις και η κομψή διακόσμηση με αποχρώσεις του λευκού, της πέτρας και του ξύλου, δημιουργούν το καλύτερο τοπίο για χαλάρωση αλλά και διασκέδαση κατά τις βραδινές ώρες. Εδώ, κάθε στιγμή της ημέρας αποκτά ξεχωριστή αξία.

    Το πρωινό στο Cabana ξεκινά με έναν παγωμένο καφέ, ενώ το μενού περιλαμβάνει επιλογές για όλες τις ώρες και περιστάσεις. Δοκιμάστε δροσιστικά γιαούρτια, ομελέτες και αυγόφετες για ένα δυναμωτικό ξεκίνημα της ημέρας, ή επιλέξτε ένα από τα all day πιάτα όπως club sandwich και burger για ένα γρήγορο και απολαυστικό γεύμα. Για το μεσημεριανό και το βραδινό σας, το Cabana προσφέρει εκλεπτυσμένα πιάτα με άρωμα Αιγαίου, με φρέσκα θαλασσινά και άλλες γαστρονομικές δημιουργίες που θα σας ενθουσιάσουν.

    Το Cabana ανήκει σε μια ομάδα φίλων που μοιράζονται το πάθος για τη φιλοξενία και την απόλαυση των καλεσμένων τους. Ανοιχτό σε επισκέπτες κάθε ηλικίας, έχει στόχο να τους κάνει όλους να νιώσουν άνετα και φιλόξενα. Η άριστη εξυπηρέτηση του προσωπικού είναι από τις βασικές προτεραιότητες, δημιουργώντας έτσι μια αξέχαστη και ευχάριστη εμπειρία. 

    Όταν το ρολόι δείξει 17:00, το πάρτι ξεκινά! Οι εκλεκτές μουσικές από τον DJ ανεβάζουν τη διάθεση, ενώ το ηλιοβασίλεμα δημιουργεί το τέλειο σκηνικό για να απολαύσετε τα signature αλλά και τα κλασικά cocktails του μενού. Κάθε βράδυ μετατρέπεται σε μια γιορτή, με τη μαγεία της μουσικής και των γεύσεων να σας παρασύρουν.

    Το Cabana Paros είναι ένα μέρος όπου θα απολαύσετε την ημέρα σας στην παραλία στο έπακρο, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία που συνδυάζει την πολυτέλεια, την άνεση και την απόλαυση. 

    Cabana Paros
    Παροικιά, Πάρος, τηλ. 6947871818
    www.cabanaparos.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Έξι αγενή σχόλια που δεν πρέπει να κάνουμε στο τραπέζι

    Δυστυχώς, η συνήθεια του σχολιασμού γύρω από το τι τρώνε οι άλλοι είναι κοινή, εξηγεί η Χίδερ Μπέικερ, κοινωνική...

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Περιστέρι: Μια πόλη που αξίζει να ζεις… και να βγαίνεις. Ό,τι πιο hot θα το βρεις εδώ

    Ο πολυπληθέστερος δήμος της Αθήνας είναι κι ο πιο ζωντανός και δραστήριος. Το Περιστέρι ήταν ένας από τους κύριους...

    Τα αγαπημένα μας μεζεδοπωλεία για καλό φαγητό και αξέχαστες κατανύξεις

    Υπάρχει μια μαγεία στα μεζεδοπωλεία. Λίγο το ελληνικό μας ταμπεραμέντο, λίγο το καλό φαΐ που μοιράζεται και ενισχύει τις...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot