spot_img

Pizzarella: Λιτό κι απέριττο, το αγαπημένο ιταλικό της Νάουσας έχει ωραία ενέργεια κι ακόμα πιο ωραία κουζίνα

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό πιάτο από καλοφτιαγμένα ζυμαρικά ή μία pizza με φρέσκα υλικά που σε προσκαλεί να την απολαύσεις; Η απάντηση είναι άμεση και αυθόρμητη: «Κανείς!» Γιατί η ιταλική είναι η πιο αγαπημένη, γοητευτική, ερωτεύσιμη κουζίνα του κόσμου και στην Πάρο εκπροσωπείται επάξια και πεντανόστιμα από την Pizzarella, που πρωτοάνοιξε τις πόρτες της το 2006.

Πρωταγωνιστικό ρόλο, κατέχουν οι ανεπανάληπτες πίτσες: Προσεγμένες κλασικές αλλά και πρωτότυπες επιλογές, που θα κάνουν τα σάλια σου να τρέχουν πριν καν τις δοκιμάσεις! Το ωραίο ζυμάρι αναδεικνύεται από τον ξυλόφουρνο, που με ένα σβέλτο πέρασμα, προικίζεται με αρώματα και έξτρα γεύση, διατηρώντας κάθε υλικό φρέσκο και απολαυστικό.

Αν είσαι λάτρης των αλλαντικών, δε γίνεται να μη λατρέψεις την Pepperoni και την Special, πλούσιες σε υλικά που το κάθένα ξεχωριστά χαϊδεύει τον ουρανίσκο σου, προσφέροντας μια πολύ ευχάριστη εμπειρία casual εστίασης. Το Pizzarella φτιάχνει επίσης πίτσα και χωρίς γλουτένη, και από τις προτάσεις του ξεχωρίζει η Μπουφαλίνα, με υπέροχη βουβαλίσια μοτσαρέλα και φρέσκο βασιλικό, τρώγεται απνευστί. Υπέροχη και η Τartufo, με κρέμα από πάστα μανιταριών, μοτσαρέλα, φρέσκα μανιτάρια και λάδι τρούφας, μια έκρηξη γήινων στοιχείων.

Τα προσεγμένα ζυμαρικά αποδεικνύονται κι αυτά – υπέρ του δέοντος – αντάξια, αξιοποιώντας τα καλύτερα brands όπως Barilla και De Cecco για τις παρασκευές, με επιλογές όπως η παραδοσιακή Άλιο Όλιο, τα νεουορκέζικα σπαγγέτι Πολπετίνι με ιταλικά κεφτεδάκια αλλά και vegan πρόταση με Ριγκατόνι με κρέμα κάσιους και πάστα τρούφας, άκρως καλοκαιρινό κι αναζωογονητικό.

Τι χρειάζεται για να είναι ολοκληρωμένο αυτό το γευστικό σου ταξίδι; Ένα σωστό άνοιγμα κι ένα σωστό κλείσιμο. Από ορεκτικά, δοκίμασε οπωσδήποτε το μυρωδάτο και λαχταριστό σκορδόψωμο, για να ξεκινήσεις επάξια κάθε γεύμα, ή αυθεντικό, χειροποίητο μοσχαρίσιο carpaccio (από παριανό μοσχάρι), πιάτο που κρύβει πίσω του μια βαθιά ιστορία.

Για το τελείωμα, Panna cotta – που δίνεται πολλές φορές και ως κέρασμα – και calzone με Merenda, σερβιρισμένο με σιρόπι σοκολάτας και ζάχαρη άχνη. Μπορείς να τα συναντήσεις όλα πλοηγούμενος στον μοντέρνο κατάλογο, μαζί με την wine list από ελληνικό αμπελώνα, (κάποιες επιλογές και σε ποτήρι) και μπύρες. Απογείωσε την εμπειρία με δροσιστικά aperitivo, aperol και limoncello spritz ή cocktails, και θα μας θυμηθείς!

Pizzarella
Νάουσα, Πάρος, τηλ. 2284053150
Facebook | Instagram

Επικαιρότητα

Διάβασε επίσης

Cafeistas: H νέα, πρωτότυπη και πρακτική συσκευασία καφέδων tin can 250g 

Το τοπίο του καφέ στην Ελλάδα μονίμως ανανεώνεται, αναβαθμίζεται, εξελίσσεται με ρυθμούς πιο γρήγορους κι από το μεσοδιάστημα αφαλάτωσης...

Στέγη: Το «Οξυγόνο» του Ιβάν Βιριπάγιεφ σε 4 καθολικά προσβάσιμες παραστάσεις

Στη Στέγη, η συμπερίληψη, η προσβασιμότητα και η ισότητα είναι αναπόσπαστα στοιχεία του οικοσυστήματός της. Και φέτος, ως ενεργό μέλος...

Ισραήλ και Λίβανος συμφώνησαν για κατάπαυση πυρός

Μιλώντας από τον Rose Garden του Λευκού Οίκου, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είπε ότι έχει «καλά νέα»...

Κεραμεικός: Συνελήφθη 65χρονος για ομοφοβική επίθεση σε βάρος 27χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ, στις 24 Νοεμβρίου ένας 65χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας για...

Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

The Beer Guide: Οι καλύτερες διευθύνσεις για να απολαύσεις ψαγμένες μπύρες στην Αθήνα

Η εξέλιξη της ζυθοποιίας στην Ελλάδα αλλά και οι κοινότητες των απανταχού beer lovers που δοκιμάζουν, αξιολογούν και μοιράζονται τις εμπειρίες...

Οι πιο hot προορισμοί που απογειώνουν την γυναικεία ομορφιά

Η ομορφιά είναι κάτι που ανήκει σε όλους. Δεν είναι τα φυσικά ωραία χαρακτηριστικά, αλλά η πηγαία γοητεία της...

Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot