spot_img
More

    Sea Rocks: Ταξίδι γεύσεων και συναισθημάτων με θέα την Παριανή θάλασσα

    Στην καρδιά του Αιγαίου, και συγκεκριμένα στον Αμπελά της Πάρου, το Sea Rocks Beach Bar – Restaurant, είναι ένας προορισμός για όσους εκτιμούν το καλό φαγητό και ποτό, προσφέροντας μια εμπειρία που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με την υψηλή γαστρονομία.

    Το μενού του Sea Rocks είναι ένα πραγματικό ταξίδι γεύσεων. Κάθε πιάτο έχει σχεδιαστεί με προσοχή, ώστε να αναδεικνύει την αγνότητα των συστατικών, ενώ παράλληλα ενσωματώνει την παράδοση και τη δημιουργικότητα. 

    Ο σεφ Γιάννης Παρίκος δημιουργεί πιάτα που δεν είναι απλά νόστιμα, αλλά και γεμάτα συναισθήματα. Τα καρπάτσιο φαγγρί με αχινό, λάιμ, πέρλες ponzu και φύκια, το χταπόδι ψητό με muhammara και χαρίσα με μελάνι, και το χτένι ψητό με κρέμα από παστινάκι και βούτυρο μαντζουράνας είναι μόνο μερικά παραδείγματα των εκπληκτικών γεύσεων που θα βρείτε εδώ. Κάθε πιάτο φέρνει τη θάλασσα στο τραπέζι σας και αναδεικνύει την ομορφιά της απλότητας και της ποιότητας των υλικών.

    Οι pasta επιλογές από τον κατάλογο του Sea Rocks παντρεύονται αρμονικά με τα φρέσκα θαλασσινά, δημιουργώντας πιάτα αριστουργήματα, όπως το ταλιολίνι λεμονιού με ψίχα καβουριού, λάιμ, τσίλι, αλλά και το κριθαρότο γαρίδας με γλυκό κρασί και γραβιέρα Σύρου. 

    Για τους λάτρεις των κρεατικών τo beef short ribs σιγομαγειρεμένο με πουρέ από παστινάκι, και η αρνίσια σπάλα σιγομαγειρεμένη για 12 ώρες στο ξυλόφουρνο με σελινόριζα, είναι must-try. 

    Το τέλειο κλείσιμο επιβάλλεται να περιλαμβάνει επιδόρπιο – και οι γλυκοί πειρασμοί του μενού, όπως το εκμέκ κανταΐφι με αμυγδαλόκρεμα αρωματισμένη με θυμάρι και παγωτό μαστίχας, και η κρέμα από μοσχολέμονο με ζελέ δυόσμου, μπισκότο αμυγδάλου, τραγανή μαρέγκα και παγωτό πιπέρι, θα απογειώσουν την εμπειρία σας.

    Από το πρωί μέχρι το βράδυ, το Sea Rocks είναι εκεί για να σας προσφέρει την καλύτερη γαστρονομική εμπειρία και όχι μόνο. Το menu παραλίας προσφέρει comfort επιλογές όπως club sandwich, burgers και bao buns, ιδανικές για να συνοδεύσουν τις στιγμές σας δίπλα στη θάλασσα. Παράλληλα, οι lounge/house μουσικές από τους DJ δίνουν τον τέλειο ρυθμό στην ημέρα σας.

    Η wine list περιλαμβάνει ποικιλία από ελληνικό και ξένο αμπελώνα, εξασφαλίζοντας ότι θα βρείτε πάντα το ιδανικό συνοδευτικό για το γεύμα σας, ενώ τα δροσιστικά classics & signatures cocktails, είναι η τέλεια πινελιά για να απολαύσετε την μαγευτική ατμόσφαιρα.

    Το φαγητό στο Sea Rocks είναι κάτι παραπάνω από μια απλή γεύση. Είναι η αίσθηση της άνεσης και της χαράς που δημιουργεί, η στιγμή που μοιράζεσαι με φίλους και οικογένεια. Η ομάδα του Sea Rocks έχει στόχο να προσφέρει μια αξεπέραστη γευστική εμπειρία που θα ενθαρρύνει τις συζητήσεις και το γέλιο γύρω από το τραπέζι.

    Για αυτό και η ιδέα του «φαγητού στη μέση» είναι κεντρική, καθώς επιτρέπει στους επισκέπτες να δοκιμάσουν περισσότερες γεύσεις, να επιβραδύνουν τον ρυθμό τους και να απολαύσουν τη θέα στη θάλασσα. Το φαγητό γίνεται μια συλλογική εμπειρία, ενισχύοντας τις σχέσεις και δημιουργώντας αναμνήσεις.

    Sea Rocks Beach Bar – Restaurant
    Αμπελάς, Πάρος, τηλ. 6970103776
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Έξι αγενή σχόλια που δεν πρέπει να κάνουμε στο τραπέζι

    Δυστυχώς, η συνήθεια του σχολιασμού γύρω από το τι τρώνε οι άλλοι είναι κοινή, εξηγεί η Χίδερ Μπέικερ, κοινωνική...

    Ποιοι είναι οι τύποι των κρασιών και ποια κρασιά πρέπει να γνωρίζεις

    «Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν ἀνθρώπου»… Φράση που προέρχεται από τη Βίβλο την οποία χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα, άλλοτε ως εκθειασμό...

    Γιατί πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις βινύλια το 2024

    Στέκομαι μπροστά από το καινούργιο μου πικάπ, ένα Sony PS-LX310BT. Το αγόρασα 250 ευρώ, έχει bluetooth, συνδέεται με το...

    Έχει η ανθρωπότητα πάθει burnout μετά το 2020;

    Είναι γεγονός πως η πανδημία έστρεψε τους προβολείς στα ζητήματα της ψυχικής υγείας ίσως περισσότερο από ποτέ. Οι ζωές...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Πάρος: Η βασίλισσα των Κυκλάδων

    Η Πάρος, με πρωτεύουσα την Παροικιά, είναι το τέταρτο σε μέγεθος νησί του συμπλέγματος των Κυκλάδων, μετά τη Νάξο,...

    The Beer Guide: 10+2 προορισμοί για ψαγμένη μπύρα στην Αθήνα (+ ένας σύντομος οδηγός για να «παίζεις» τη μπύρα στα δάχτυλα)

    Αυτή η ιστορία που λέγεται μπύρα μου θυμίζει το τραγούδι του Χαριτοδιπλωμένου που λέει «Ψηλές, κοντές, ξανθιές, μελαχρινές, αδύνατες,...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot