spot_img
More

    Ξεσηκωτική μουσική κι υπέροχα cocktails, κάνουν το The Smile Company την ψυχή του party στην Αντίπαρο

    Η Αντίπαρος είναι από εκείνα τα νησιά που ακόμα κρατούν τον cool κι εναλλακτικό χαρακτήρα των Κυκλάδων, πάντα με την ίδια κοσμοπολίτικη ποιότητα. Στο μικρό αυτό νησάκι που κρύβει τόσες ομορφιές, ο κεντρικός δρόμος, θα σε οδηγήσει στην πιο ζωντανή πλατεία, με τα bars πάντα γεμάτα κόσμο με κέφι κι ανεβασμένη ενέργεια που σε παρασύρει στους πιο σπιρτόζους ρυθμούς.

    Καθώς το βλέμμα σου αναζητά το καταφύγιο διασκέδασης για τη βραδιά, η ενστικτώδης έλξη θα σε οδηγήσει στο The Smile Company του Γιώργου Παπαϊωάννου, που έχει συνδέσει τη ζωή του με το νησί που γνώρισε το 1990 κι έμελλε να γίνει ο καρμικός του τόπος, καθώς ως Dj μοιράζεται το πάθος του για τη house και afro house μουσική, ντύνοντας με τις πιο ανεβαστικές μελωδίες τις νύχτες της Αντίπαρου.

    Ο Γιώργος άλλωστε ως dj WhoAmI έχει γράψει την δική του ιστορία στα αθηναϊκά – κι όχι μόνο decks – στα ιστορικά +Soda, 122, στο Soul, το follie, το Venue, το Guru και αλλού, με αφoσίωση πάντα στις αγαπημένες του ‘μαύρες’ μουσικές hip-hop, reggae, brakes, house.

    Από το 2013, το The Smile Company πάλλεται στους πιο έντονα ευχάριστους ρυθμούς, με το afro στοιχείο λοιπόν να πρωταγωνιστεί και να σε καλεί να ζήσεις το καλοκαίρι με σημαία το μότο “cocktails to lose your mind, house music to find your soul”,  δίνοντας το δικό του στίγμα στο nightlife της πλατείας. Το μότο θα το βρεις τυπωμένο πάνω σε πραγματικό βινύλιο που αποτελεί τον κατάλογο με τα φανταστικά cocktails, που ετοιμάζει η μπάρα για να σε ανεβάσει.

    Είτε κάτσεις για ένα χαλαρό ποτάκι χαζεύοντας την περατζάδα του ετερόκλητου πλήθους στην πλατεία, είτε στην ταράτσα με τις μεγάλες παρέες που ενώνουν τις party animal ψυχές τους, πάντα θα καταλήξεις στον εσωτερικό χώρο παρασυρμένος από τους ρυθμούς, καθώς η πορεία μιας βραδιάς γεμάτης ρυθμό, χορό και διασκέδαση, είναι προδιαγεγραμμένη. Μια χαρούμενη ιεροτελεστία από την οποία δεν μπορούν να λείπουν τα μαγικά mixes που θα βρεις μέσα στο ποτήρι με το cocktail της προτίμησης σου.

    Η ποικιλία επιλογών είναι μεγάλη και περιλαμβάνει classic και signature επιλογές για να σε συνοδεύσουν στο πιο υπέροχο party της ζωής σου. Οι πιο καυτοί συνδυασμοί με βάση Gin, Vodka, Tequila, ρούμι σε διάφορες παραλλαγές, ο καθένας συναρπαστικός με τον δικό το του τρόπο σε απελευθερώνουν κι εσύ αφήνεσαι στην μαγεία του χώρου και της μουσικής, ζώντας κάθε στιγμή στο έπακρο.

    Η καρδιά των πιο έντονων βραδιών στης Αντίπαρου χτυπά στο The Smile Company, εδώ που σκιρτούν οι ψυχές όσων ζουν την απελευθέρωση από την καθημερινότητα που προσφέρουν οι διακοπές και συντονίζονται στους ήχους της μουσικής που πάντα παρασύρει το σώμα και τη σκέψη στα πιο όμορφα μονοπάτια αληθινής διασκέδασης.

    The Smile Company
    Χώρα, Αντίπαρος, τηλ. 6944963706
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ο λίβας του αθηναϊκού καλοκαιριού

    «Καυτή» αποδεικνύεται η Αθήνα όσον αφορά τη θερμική καταπόνηση του ανθρώπου στο δημόσιο χώρο του και ειδικά στις μεγάλες...

    Για πόσο ακόμα θα μπορέσει να αντέξει η ελληνική θάλασσα την υπεραλίευση;

    Τα τελευταία χρόνια, και καθώς η κλιματική αλλαγή μετατρέπεται σε κλιματική κρίση, παρατηρούμε ολοένα και πιο συχνά τις παράλογες...

    Διατροφή το καλοκαίρι: 3 βασικές συμβουλές

    Το καλοκαίρι, όσο περίεργο κι αν φαίνεται, προσφέρεται για αδυνάτισµα, αρκεί να την εκµεταλλευτείς. Οι καύσεις σου αυξάνονται, η όρεξη µειώνεται και το...

    Έξι αγενή σχόλια που δεν πρέπει να κάνουμε στο τραπέζι

    Δυστυχώς, η συνήθεια του σχολιασμού γύρω από το τι τρώνε οι άλλοι είναι κοινή, εξηγεί η Χίδερ Μπέικερ, κοινωνική...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Κάνναβη: Το πολυσύνθετο & πολυχρηστικό φυτό είναι πλέον νόμιμο. Ποια τα οφέλη της; Που θα τη βρεις.

    Το CBD φαίνεται πως έχει αρχίσει να καταρρίπτει τους μύθους και την προκατάληψη που υπάρχει γύρω από την κάνναβη και έχει εξελιχθεί σε ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, το...

    Ηλιούπολη: Η πόλη του ήλιου, με τις πολλές πλατείες και το απέραντο πράσινο

    Η Ηλιούπολη (η πόλη του ήλιου) έχει άλλο αέρα. Οι δρόμοι είναι μεγάλοι και ανοιχτοί, ο ήλιος μπαίνει παντού...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot