spot_img
More

    Στο Ethaerial Pole Dance Studio υπάρχει ένας νέος εναέριος κόσμος, έτοιμος να τον ανακαλύψεις

    Τα τελευταία χρόνια, γίνεται όλο και πιο εμφανές πως οι παραδοσιακές γυμναστηριακές μέθοδοι είναι πλέον κάπως βαρετές, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άνθρωποι να αναζητούν κάτι παραπάνω από ασκήσεις που ενισχύουν τη φυσική κατάσταση και να στρέφονται σε δραστηριότητες που δίνουν κάτι παραπάνω, όπως ευεξία ή κι ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων που μπορούν να προσφέρουν ένα είδος πρόκλησης. 

    Η ίδια η ιδιοκτήτρια και μια από της δασκάλες της σχολής, η Σεμέλη, παραδέχεται πως ανάμεσα στις πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες που δοκίμασε στην ζωή της, το pole dance είναι το μόνο που, μέχρι και δέκα χρόνια πλέον μετά, ακόμη δεν έχει καταφέρει να το βαρεθεί! 

    • Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει το pole dance από τα υπόλοιπα ήδη γυμναστικής; 

    Το pole dance πέρα από γυμναστική είναι και ψυχοθεραπεία! Είναι μια win-win ιδανική συνθήκη, καθώς για 1 ή και περισσότερες ώρες την εβδομάδα, πατάς pause στα προβλήματα της καθημερινότητας και βρίσκεις χρόνο, πολύτιμο, αφιερωμένο μόνο για τον εαυτό σου! Βγαίνοντας από την αίθουσα, σίγουρα έχεις γυμναστεί, θέλοντας και μη (αν κανείς σκεφτεί πως μιλάμε για γυμναστική σε ένα δοκάρι, κάθετα στην βαρύτητα..) αλλα κι έχεις νιώσει όμορφα συναισθήματα, όπως υπερηφάνεια για όσα κατάφερες! Είναι πολύ σημαντικό να μαθαίνουμε μαζί με τους κοιλιακούς ή και τα ανάποδα τρικς, να αναγνωρίζουμε στον εαυτό μας, το ποσό πολύ προσπαθεί και το ποσό πολύ βελτιώνεται, μάθημα με το μάθημα, και να του λέμε Μπράβο! 

    Ταυτόχρονα, ανάλογα το στυλ που θα επιλέξεις, ανάλογα είναι και τα συναισθήματα που ξεπηδάνε. Για παράδειγμα αν επιλεξεις το πιο «χορευτικό στυλ» σε τακούνια, το exotic, πολύ πιθανό, μαζί με την αναγνώριση της εξέλιξης σου, να αγκαλιάσεις ή ακόμα και να τονωσεις την θηλυκότητα σου, αλλα και φυσικά την αυτοπεποίθηση σου! 

    Με λίγα λόγια αποτελεί μια δυναμική δραστηριότητα που με συναρπαστικό και διασκεδαστικό τρόπο ξεδιπλώνει τις δυνατότητες του σώματος όπως δύναμη, ευλυγισία και κινησιολογικό συντονισμό, ενώ ταυτόχρονα σου προσφέρει την τέλεια επαφή με τον εαυτό σου, σε πολύ πιο βαθειά επίπεδα, καθώς και σε βοηθάει να χτίσεις την αυτοπεποίθηση αλλά και την αγάπη για το σώμα σου.

    • Σε ποιους απευθύνεται το pole dance; 

    Μια γρήγορη απαντηση θα ήταν σε όλους, δηλαδή σε όλες τις ηλικίες, σε άνδρες- γυναίκες- σε ολόκληρη την lgbtq κοινότητα, αλλα κι αυτό ακόμη θα ήταν πολύ γενικό! Κυρίως απευθύνεται σε ολα εκεινα τα άτομα που αντιμετωπίζουν με σεβασμό κι ευγένεια την ζωή, και τυχαίνει να θέλουν να γυμναστούν! Ένα από τα πράγματα για τα οποία με χαρά μπορούμε να «παινευτούμε» είναι ότι η συνεργασία μεταξύ σχολής και μελών, τείνει να θυμίζει περισσότερο μια καλή «φιλία», παρά την τυπική σχέση γράμματείας-δασκάλας- ασκούμενης, ενός «γυμναστηρίου» κι είμαι πολυ χαρούμενη και περηφανή για αυτό! 

    Το Ethaerial είναι ένας απόλυτα θετικός χώρος που σου παρέχει αποδοχή και ζεστασιά ενώ τα μαθήματα είναι απολύτως προσανατολισμένα στην εξατομικευμένη προσοχή, σε κάθε μέλος ξεχωριστά. Κάτι που διαχωρίζει το στούντιο από τα περισσότερα, είναι ότι όντας το πρωτοπόρο σε αυτό το κομμάτι, συνεχίζει να διατηρεί, και τα 5 χρονια λειτουργίας του την «λογική» των semi-personal μαθημάτων (με μέγιστο αριθμό πέντε ατόμων) διασφαλίζοντας την αμέριστη προσοχή, την καθοδήγηση και την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να ανεβάζεις συνεχώς το επίπεδό σου. 

    Η ομάδα του αποτελείται από έμπειρες instructors, με πάθος κι αγάπη για το αντικείμενο, με χρόνια εμπειρίας στην διδασκαλία αλλά και συμμετοχές σε επαγγελματικούς διαγωνισμούς pole dance. Μια ομάδα αφοσιωμένη στο να σε βοηθήσει να επιτύχεις τους στόχους σου, είτε είσαι εντελώς αρχάρια, είτε επιθυμείς να τελειοποιήσεις τις ικανότητές σου, είτε έρχεσαι για το six pack, είτε για το content, είτε απλώς για να περάσεις καλά!

    Εκτός από τα δυναμικά μαθήματα pole dance, στο Ethaerial μπορείς να συμπληρώσεις αυτό το ταξίδι του σώματος πάνω στο στύλο με μαθήματα Pilates κι ευλυγισίας. Το Pilates είναι γνωστό για την ικανότητα του να βελτιώνει τη δύναμη του κορμού, τη στάση του σώματος και τη συνολική σωματική συνείδηση, κάνοντας το μια εξαιρετική προσθήκη στη ρουτίνα κάθε ασκούμενης. Τα μαθήματα ευλυγισίας έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν το εύρος κίνησής, ώστε να επιτευχθούν με μεγαλύτερη ευκολία και χάρη, οι εντυπωσιακές κινήσεις στο pole.

    Όπως καθε νέα σεζόν, έτσι και τώρα, είναι μια ακόμα ευκαιρία για νέες διαδρομές και νέους ορίζοντες! Το Ethaerial σε περιμένει να ζήσεις τη χαρά της έκφρασης μέσα από τον χορό αλλά και τη σωματική και ψυχική ενδυνάμωση που χαρίζει η δυναμική αυτή άσκηση. Με μια μεγάλη γκάμα από οικονομικά πακέτα και πολλά απογευματινά αλλά και πρωινά τμήματα έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις έναν νέο κόσμο και μια νέα κοινότητα, που θα αλλάξει τη ζωή σου προς το καλύτερο. Ένα δωρεάν δοκιμαστικό που σου προσφέρει η ομάδα του Ethaerial θα σου δείξει τον δρόμο… Στην οδό Αριστείδου 8, λίγα μόλις βήματα από το μετρό Πανεπιστήμιο, μια νέα πόρτα θα σου δείξει έναν συναρπαστικό νέο κόσμο, αυτόν του Ethaerial Pole Dance Studio!

    Ethaerial Pole Dance Studio
    Αριστείδου 8, Αθήνα, τηλ. 6987251036
    www.ethaerial.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Vet Project: Ένα υπερσύγχρονο πολυιατρείο στο Κολωνάκι, αφιερωμένο με στοργή στην υγεία και ευζωία των μικρών ζώων συντροφιάς

    Όποιος από εμάς μοιράζεται τη ζωή του με ένα κατοικίδιο, ξέρει τις άπειρες χαρές που δίνει η συνύπαρξη με...

    To honeymoon των social media τελείωσε;

    Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

    Για να αγαπήσεις τον εαυτό σου πρέπει να κοιτάξεις μέσα σου κι όχι στον περίγυρο

    Η ζωή μας όλη είναι κύκλοι που ανοίγουν και κλείνουν. Μερικοί κύκλοι σου χαρίζουν μαγικές στιγμές που σου υπενθυμίζουν...

    Ο λίβας του αθηναϊκού καλοκαιριού

    «Καυτή» αποδεικνύεται η Αθήνα όσον αφορά τη θερμική καταπόνηση του ανθρώπου στο δημόσιο χώρο του και ειδικά στις μεγάλες...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα 16 καλύτερα μεζεδοπωλεία στην Αθήνα που πρέπει να γνωρίζεις 

    Ο μεζές είναι απόγονος του Διονύσου, είναι το highlight της εξόδου, είναι το προνόμιο του Έλληνα, αφού πουθενά αλλού...

    Έξοδος στην Πετρούπολη: Οι must προτάσεις για καφέ, φαγητό και ποτό

    Ο αστικός ιστός της Αττικής ακόμα κρύβει σημεία που μπορεί να μην γνωρίζεις ή να έχεις προσπεράσει βιαστικά. Ένα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot