spot_img
More

    Αβραάμ: Η γευστική κληρονομιά της Πολίτικης Κουζίνας επεκτείνεται στο Νέο Ηράκλειο

    Από το 2002, τα ψητοπωλεία Αβραάμ σε Χολαργό και Γέρακα, έχουν επιτύχει να χτίσουν μια γαστρονομική ιστορία που διακρίνεται για την ποιότητα, την παράδοση και την αυθεντικότητα της Πολίτικης κουζίνας. Ένα όνομα που πλέον έχει γίνει συνώνυμο με την απόλαυση, την παράδοση και τη φρεσκάδα, τα σουβλάκια κι οι υπόλοιπες συνταγές του έχουν αναδειχθεί ως σημείο αναφοράς στην αθηναϊκή γαστρονομική σκηνή.

    Αυτή η φιλοσοφία της ποιότητας και της παράδοσης είναι η κινητήριος δύναμη που ώθησε να επεκταθούν σε νέα περιοχή. Η τελευταία προσθήκη στο Νέο Ηράκλειο, που άνοιξε τις πόρτες της στις 22 Ιουλίου, αποτελεί ακόμα ένα σημείο συνάντησης για όσους αγαπούν το καλό φαγητό. Έτσι, η φήμη του συνεχίζει να εξαπλώνεται, φέρνοντας την Πολίτικη γεύση σε όλο και περισσότερους λάτρεις της καλής κουζίνας.

    Αυτό που ξεχωρίζει στα ψητοπωλεία Αβραάμ είναι η προσήλωση στη χρήση των πιο φρέσκων υλικών, συνδυάζοντας διαλεχτά κρέατα με την παραδοσιακή Πολίτικη τέχνη. Τα κεμπάπ από μοσχάρι κι αρνί που ψήνονται στα κάρβουνα, τα τυλιχτά με τις εκλεκτές γεύσεις κι οι βέργες κοτόπουλου προσφέρουν γευστικές εμπειρίες που δύσκολα ξεχνιούνται. 

    Οι πικάντικες πινελιές σε κάθε συνταγή παραπέμπουν στις αυθεντικές γεύσεις της Μικράς Ασίας, ενώ η ευρεία γκάμα επιλογών σε σαλάτες κι ορεκτικά εγγυάται ότι κάθε επισκέπτης θα βρει αυτό που του ταιριάζει.

    Τα ψητοπωλεία Αβραάμ παραμένουν πιστά στη φιλοσοφία τους: να προσφέρουν αυθεντική, ποιοτική κουζίνα, που κάθε πιάτο της είναι γεμάτο μεράκι και παράδοση. Είτε επιλέξετε ένα ζουμερό κεμπάπ είτε μια δροσερή σαλάτα, το Αβραάμ υπόσχεται να σας ταξιδέψει στις γεύσεις και τα αρώματα της πολίτικης κουζίνας με κάθε μπουκιά.

    Ο μοντέρνος κι άνετος εσωτερικός κι εξωτερικός χώρος του νέου καταστήματος στο Νέο Ηράκλειο, είναι ιδανικός για όσους θέλουν να απολαύσουν την εμπειρία Αβραάμ επί τόπου. Για εκείνους που προτιμούν να γευτούν τις αγαπημένες τους συνταγές στην άνεση του σπιτιού ή του γραφείου, η υπηρεσία delivery διασφαλίζει ότι η ίδια ποιότητα φτάνει σε κάθε γωνιά της πόλης.

    Αβραάμ Σουβλάκι 
    Χολαργός: Αναστάσεως 111, τηλ. 2106541315
    Γέρακας: Εθνικής Αντιστάσεως 1, τηλ. 2106610977
    Νέο Ηράκλειο: Λεωφόρος Ηρακλείου 389, τηλ. 2102600160
    www.avraamsouvlaki.gr | Facebook

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ο λίβας του αθηναϊκού καλοκαιριού

    «Καυτή» αποδεικνύεται η Αθήνα όσον αφορά τη θερμική καταπόνηση του ανθρώπου στο δημόσιο χώρο του και ειδικά στις μεγάλες...

    Για πόσο ακόμα θα μπορέσει να αντέξει η ελληνική θάλασσα την υπεραλίευση;

    Τα τελευταία χρόνια, και καθώς η κλιματική αλλαγή μετατρέπεται σε κλιματική κρίση, παρατηρούμε ολοένα και πιο συχνά τις παράλογες...

    Διατροφή το καλοκαίρι: 3 βασικές συμβουλές

    Το καλοκαίρι, όσο περίεργο κι αν φαίνεται, προσφέρεται για αδυνάτισµα, αρκεί να την εκµεταλλευτείς. Οι καύσεις σου αυξάνονται, η όρεξη µειώνεται και το...

    Έξι αγενή σχόλια που δεν πρέπει να κάνουμε στο τραπέζι

    Δυστυχώς, η συνήθεια του σχολιασμού γύρω από το τι τρώνε οι άλλοι είναι κοινή, εξηγεί η Χίδερ Μπέικερ, κοινωνική...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Που θα φας το καλύτερο ψάρι στην Αθήνα

    Τα θαλασσινά είναι εθνικός μας θησαυρός κι ένα είδος φαγητού, του οποίου τα διατροφικά οφέλη αναρίθμητα. Από τις πιο...

    Νέα Φιλαδέλφεια: Ο απόλυτος αθηναϊκός προορισμός για έξοδο

    Είναι μια γειτονιά διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη. Χτισμένη τη δεκαετία του 20’ από την Επιτροπή Αποκατάστασης Προσφύγων, στα 100...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot