spot_img
More

    Πιάτσα Καλαμάκι: Το σουβλάκι στα καλύτερα του!

    Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να ενώσει τους Έλληνες γύρω από ένα τραπέζι, αυτό είναι το καλό σουβλάκι. Κι όταν μιλάμε για καλό, δεν μπορούμε να παραλείψουμε το όνομα που πλέον έχει γίνει συνώνυμο της απόλαυσης: Πιάτσα Καλαμάκι. Με οκτώ καταστήματα σε όλη την Αθήνα, το Πιάτσα Καλαμάκι έχει κατακτήσει τις καρδιές όλων των καλοφαγάδων, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του καλύτερου στον τομέα του. Μάλιστα, με την τελευταία του διάκριση, το Gold in Souvlaki Estia Awards 2024, αποδεικνύει πως είναι ένας προορισμός για όσους αναζητούν την κορυφή της γεύσης.

    Η πιο πρόσφατη προσθήκη της αλυσίδας, στην Νέα Φιλαδέλφεια, συνδυάζει έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο με μια μεγάλη εξωτερική αυλή, ιδανική για κάθε στιγμή της ημέρας. Η φράση «όλοι οι καλοί χωράνε» είναι κυριολεκτική, αφού το μέρος έχει σχεδιαστεί για να υποδεχτεί με άνεση και ζεστασιά τους λάτρεις του καλού φαγητού.

    Αν το σουβλάκι είναι η αγάπη σου, τότε στα Πιάτσα Καλαμάκι θα βρεις τον γαστρονομικό σου παράδεισο. Από τα κλασικά καλαμάκια χοιρινό και κοτόπουλο, μέχρι τα πιο ευφάνταστα και σπάνια πιάτα όπως καλαμάκι προβατίνας ή μοσχαρίσιο γάλακτος, η ποικιλία είναι τεράστια. Κι αυτό είναι μόνο η αρχή! Για όσους θέλουν να απολαύσουν κάτι πέρα από το συνηθισμένο, το καλαμάκι πανσέτας με Jack Daniel’s sauce, το μπιφτέκι γεμιστό με παρμεζάνα και το κεμπάπ με Πολίτικη σάλτσα είναι σίγουρα άξια δοκιμής! Για τους λάτρεις του χορτοφαγικού μενού, υπάρχουν εξίσου εξαιρετικές επιλογές όπως το ταλαγάνι και τα μανιτάρια.

    Κι η ποικιλία στο Πιάτσα Καλαμάκι υπάρχει ακόμα και στις πίτες: από παραδοσιακή και κυπριακή, μέχρι αραβική και ολικής άλεσης, κάθε τυλιχτό μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα της προτίμησης. Αν πάλι αγαπάς τα burgers, εδώ θα βρεις φρεσκοψημένα, χειροποίητα μπιφτέκια σε αφράτα ψωμάκια. Συνδυάζονται ιδανικά με πλούσιες σως όπως η Honey Mustard και η Caesar’s, ενώ οι συνοδευτικές σαλάτες και τα φρέσκα λαχανικά δίνουν μια ξεχωριστή πινελιά φρεσκάδας.

    Και φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις χειροποίητες χρυσαφένιες πατάτες, που αποτελούν το απόλυτο συνοδευτικό κάθε πιάτου. Είναι μια πραγματική γευστική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις.

    Ό,τι κι αν διαλέξεις από το μενού των Πιάτσα Καλαμάκι, ένα είναι βέβαιο: όλα είναι φτιαγμένα με μεράκι κι αγάπη. Η ποιότητα των υλικών, η προσοχή στη λεπτομέρεια κι η διάθεση να προσφέρουν το καλύτερο στους επισκέπτες, κάνουν τα Πιάτσα Καλαμάκι να ξεχωρίζουν. Είναι κάτι πολύ παραπάνω από απλά ψητοπωλεία,· είναι ένας γαστρονομικός προορισμός που αναβαθμίζει την εμπειρία του παραδοσιακού σουβλακιού!

    Πιάτσα Καλαμάκι 

    Νέα Σμύρνη: 2ας Μαΐου 34 (κεντρ. πλατεία), 2109343023
    Χαλάνδρι: Ηρακλείου 2 (πεζόδρομος), 21068.01555
    Κυψέλη: Φωκίωνος Νέγρη 17 (πεζόδρομος), 2108612195,
    Ηλιούπολη: Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως 10-12, 2109943049,
    Πειραιάς: Ακτή Μουτσοπούλου 23, Πασαλιμάνι, Πειραιάς, 2104122111
    Αιγάλεω: Δημαρχείου 22, Πλατεία Εσταυρωμένου, 2105912796
    Καισαριανή: Φιλολάου 7, 2107516996
    Νέα Φιλαδέλφεια: Λεωφόρος Δεκελείας 80, 2102514759

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ο λίβας του αθηναϊκού καλοκαιριού

    «Καυτή» αποδεικνύεται η Αθήνα όσον αφορά τη θερμική καταπόνηση του ανθρώπου στο δημόσιο χώρο του και ειδικά στις μεγάλες...

    Για πόσο ακόμα θα μπορέσει να αντέξει η ελληνική θάλασσα την υπεραλίευση;

    Τα τελευταία χρόνια, και καθώς η κλιματική αλλαγή μετατρέπεται σε κλιματική κρίση, παρατηρούμε ολοένα και πιο συχνά τις παράλογες...

    Διατροφή το καλοκαίρι: 3 βασικές συμβουλές

    Το καλοκαίρι, όσο περίεργο κι αν φαίνεται, προσφέρεται για αδυνάτισµα, αρκεί να την εκµεταλλευτείς. Οι καύσεις σου αυξάνονται, η όρεξη µειώνεται και το...

    Έξι αγενή σχόλια που δεν πρέπει να κάνουμε στο τραπέζι

    Δυστυχώς, η συνήθεια του σχολιασμού γύρω από το τι τρώνε οι άλλοι είναι κοινή, εξηγεί η Χίδερ Μπέικερ, κοινωνική...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    10+2 bars για τα απόλυτα summer nights στην Αθήνα

    Η Αθήνα είναι τα μπαρ της. Εντάξει, η Αθήνα είναι άπειρα ακόμα πράγματα, αλλά στο πλαίσιο μεγάλων, συναισθηματικών, γενικευμένων...

    Έξοδος στην Πετρούπολη: Οι must προτάσεις για καφέ, φαγητό και ποτό

    Ο αστικός ιστός της Αττικής ακόμα κρύβει σημεία που μπορεί να μην γνωρίζεις ή να έχεις προσπεράσει βιαστικά. Ένα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot