spot_img
More

    Στη Villa Incognito Aerials η άσκηση συναντά τον απελευθερωτικό κόσμο των εναέριων ακροβατικών

    Σε έναν κόσμο που με κάθε τρόπο προσπαθεί να σε χωρέσει σε στεγανά βγάζοντας σε έξω από την προσωπική σου ισορροπία, εσύ τόλμα να πετάξεις όσο ψηλότερα μπορείς, τόλμα να απελευθερωθείς μέσα από την κίνηση και την αιώρηση, νιώσε όπως ακριβώς ένας ακροβάτης!

    Στη Villa Incognito Aerials, η αίσθηση ελευθερίας που σε διαπερνά καθώς το σώμα σου κινείται σε ακροβατικά μονοπάτια, η ανακάλυψη νέων σωματικών δυνατοτήτων, μέσα από έναν δημιουργικό τρόπο έκφρασης, δεν μπορεί παρά να σου προσφέρει μια αναπάντεχη ανατροπή στο σενάριο της ως τώρα ζωής σου, ακριβώς όπως συμβαίνει σε κάθε μυθιστόρημα του Tom Robbins.

    Η ιστορία της Villa Incognito Aerials ξεκινά τον Ιανουάριο του 2022. Δυο φίλες που μοιράστηκαν την αρχή του εναέριου ακροβατικού τους ταξιδιού κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στην Κρήτη, η Μάγδα Λάμπρου και η Ιωάννα Μπέτση Αργυροπούλου, ξαναβρίσκονται μετά από χρόνια και αποφασίζουν να πορευτούν ξανά παρέα και να δημιουργήσουν μαζί τη δική τους σχολή ακροβατικών. Ένας νέος κύκλος άνοιξε κι ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα στον αρχικό, μικρό χώρο στην Ελληνορώσων. Καθώς ο κύκλος άνοιγε, το 2024 μετακομίζουν κοντά στο μετρό Κατεχάκη, σε έναν όμορφο και φωτεινό χώρο, μεγαλύτερο και με υψηλότερες προδιαγραφές ώστε να στεγάσει μια σχολή τσίρκο.

    Δυο αίθουσες, με industrial χαρακτήρα και θετική αύρα είναι το ιδανικότερο σκηνικό πειραματισμού με τις δυνατότητες του σώματος. Ο ψηλός χώρος σε καλωσορίζει γεμάτος προσκλήσεις εναέριας φύσης: πανιά, στεφάνι, σχοινί, κούνια και ιμάντες που προσφέρουν έναν ευχάριστο τρόπο άθλησης με δυναμική άσκηση, αλλά κι ένα ιδανικό τρόπο αυτοέκφρασης.

    Φιλοξενούνται επίσης τμήματα aerial yoga για τους λάτρεις του είδους, καθώς και παιδικά τμήματα ακροβατικών για τους μικρούς φίλους. Τα παιδιά μέσα από ένα δημιουργικό συνδυασμό εναέριας πρακτικής και ασκήσεων εδάφους, μαθαίνουν την αίσθηση του σώματός τους μέσα από την κίνηση, ενώ ασκούνται δημιουργικά αποκτώντας στο μέγιστο τα οφέλη και από τα δυο είδη πρακτικής. Επιπλέον καλλιεργούν τη δύναμη της συγκέντρωσης μέσα από ασκήσεις χαλάρωσης και αναπνοής και δυναμώνουν σωματικά και πνευματικά, μέσα από ακροβατικές ασκήσεις σε ατομική υφασμάτινη κούνια, ενταγμένες στα πλαίσια παιχνιδιού, με απόλυτη ασφάλεια.

    Στο δεύτερο χώρο φιλοξενούνται μαθήματα εδάφους, οπως pilates με props και yoga, που απευθυνονται σε κάθε επιπεδο και ηλικία, ενώ τα μαθήματα ενδυνάμωσης και ευλυγισίας προσφέρουν ένα επιπλέον εφόδιο για την τελειοποίηση των ακροβατικών διαδρομών. Οι αίθουσες διαθέτουν air condition, εξαερισμό, κι ατομικά στρωματάκια που αποστειρώνονται για τους ασκούμενους για άσκηση με άνεση, τηρώντας κάθε πρωτόκολλο υγιεινής.

    Με έμπνευση από το ομώνυμο βιβλίο του Tom Robbins, η Villa Incognito ανοίγει τις δικές της πόρτες, δημιουργώντας ένα καταφύγιο όπου μπορείς να ανακαλύψεις τις δυνατότητες σου, να εξερευνήσεις αλλά ίσως και να ξεπεράσεις τα “όριά” σου, να υπερπηδήσεις φόβους και να χαρτογραφήσεις ακροβατικούς δρόμους απόδρασης από την καθημερινότητα. Με μια συνεχή δόμηση αυτοπεποίθησης, έχεις τη δυνατότητα να αιωρηθείς, να χορέψεις να αλληλεπιδράσεις, να ονειρευτείς και γιατί όχι να πετάξεις!

    Villa Incognito Aerials
    Καπετάν Χρονά 9-11, Αθήνα, τηλ. 6982090415
    www.villaincognitoaerials.gr | Facebook | Instagram

    Ένας επίλογος με λίγα λόγια για το όνομα…

    To 1975 κλείνει το εθνικό τσίρκο του Λάος. Οι ακροβάτες διώκονται καθώς αποτελούν απειλή για το σοσιαλιστικό ιδεώδες μετά τον πόλεμο του Βιετνάμ. Ο εξόριστος θίασος από ακροβάτες, ζογκλέρ, κλόουν… δημιουργεί την Κοιλάδα Του Τσίρκο βρίσκοντας καταφύγιο στην απομονωμένη VILLA INCOGNITO στο χείλος του φαραγγιού της Φαν Ναν Ναν, καθώς μόνο εκείνοι με τις ακροβατικές τους ικανότητες μπορούν να προσεγγίσουν ισορροπώντας στο σχοινί που περνάει πάνω από το φαράγγι.

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Vet Project: Ένα υπερσύγχρονο πολυιατρείο στο Κολωνάκι, αφιερωμένο με στοργή στην υγεία και ευζωία των μικρών ζώων συντροφιάς

    Όποιος από εμάς μοιράζεται τη ζωή του με ένα κατοικίδιο, ξέρει τις άπειρες χαρές που δίνει η συνύπαρξη με...

    To honeymoon των social media τελείωσε;

    Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

    Για να αγαπήσεις τον εαυτό σου πρέπει να κοιτάξεις μέσα σου κι όχι στον περίγυρο

    Η ζωή μας όλη είναι κύκλοι που ανοίγουν και κλείνουν. Μερικοί κύκλοι σου χαρίζουν μαγικές στιγμές που σου υπενθυμίζουν...

    Ο λίβας του αθηναϊκού καλοκαιριού

    «Καυτή» αποδεικνύεται η Αθήνα όσον αφορά τη θερμική καταπόνηση του ανθρώπου στο δημόσιο χώρο του και ειδικά στις μεγάλες...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Κολωνάκι: Η all-time αγαπημένη, trendsetter συνοικία της Αθήνας & οι hot διευθύνσεις της

    Το Κολωνάκι ήταν και παραμένει κλασικό. Πέρα από τη μεγάλη ιστορία του, σήμερα είναι μία από τις γειτονιές της...

    Octobrunch: Ένας μήνας αφιερωμένος στην αγαπημένη μας συνήθεια

    Μια παροιμία λέει «το πρωί φάε σαν βασιλιάς, το μεσημέρι σαν πρίγκιπας, και το βράδυ σαν ζητιάνος». Εμείς αρκούμαστε...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot