spot_img
More

    Το JP Studio Pilates & Yoga στη Νίκαια μας δίνει τους καλύτερους λόγους για να ξεκινήσουμε Pilates και Yoga αμέσως!

    Η ποιότητα ζωής στην πόλη και η καθιστική κυρίως εργασία, δεν σου δίνουν και πολλές ευκαιρίες να κινηθείς, να λύσεις το σώμα σου, να εκτονώσεις την ενέργεια σου αλλά και να ξεκουράσεις το μυαλό σου. Η συχνά λάθος διαχείριση του σώματος, οδηγεί στην υιοθέτηση μιας κακής στάσης που με τη σειρά της δίνει το χώρο σε χρόνιους πόνους να εμφανιστούν και να εγκατασταθούν σε σημεία όπως η μέση, τα γόνατα κι ο αυχένας. 

    Σε αυτό το σημείο, χρειάζεσαι συμμάχους, που θα σε βοηθήσουν αρχικά να νιώσεις το σώμα σου στη σωστή του θέση, θα συμβάλλουν να ξεπεράσεις χρόνιους πόνους ή τραυματισμούς κι επίσης πολύ σημαντικό, θα πυροδοτήσουν την παραγωγή ενδορφίνων που παίζουν μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία μας, καθώς δρουν κατά του στρες.

    Η Ιωάννα, ιδρύτρια του JP Studio Pilates & Yoga, ως απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, fitness coach και pilates instructor, γνωρίζοντας τη σημασία της άσκησης στην καθημερινή μας ρουτίνα, θέλησε να την κάνει προσβάσιμη σε κάθε περίοδο της ζωής μας. Είτε είσαι μικρότερης ή μεγαλύτερης ηλικίας, προέρχεσαι από τραυματισμό ή νιώθεις το σώμα σου άκαμπτο και αδύναμο, με τη βοήθεια όλης της ομάδας, θα βρεις τον καταλληλότερο τρόπο για να βρεθείς την καλύτερη έκδοση του εαυτού σου.

    Στο studio υπάρχουν μαθήματα Pilates Equipment, Pilates Mat, Hatha και Aerial Yoga, για να ακολουθήσεις την πρακτική που ταιριάζει στο σώμα και την ψυχοσύνθεσή σου, ενώ καθώς τα δυο αυτά συστήματα αλληλεπιδρούν και συμπληρώνουν το άλλο, είναι ιδανικό να τα εντάξεις και τα δυο στην άσκηση σου, ώστε να αποκομίσεις τα μέγιστα οφέλη στο σώμα και την ψυχολογία σου.

    Στο Pilates Equipment σε τμήματα το πολύ έξι ατόμων, θα νιώσεις την ευεργετική δράση μηχανημάτων Reformer, Spinning board και Wall tower, όπου το καθένα ευεργετεί με το δικό του τρόπο το σώμα, δίνοντας μια ολοένα αυξανόμενη φυσική κατάσταση κι ένα υγιές και νεανικό σώμα. Στο Pilates mat, σχεδιασμένο για ως 12 άτομα θα δουλέψεις με το βάρος του σώματός σου και με τη βοήθεια props όπως βαράκια, λάστιχα, δαχτυλίδια και μπάλες και πάντα με την καθοδήγηση και προσοχή των πεπειραμένων instructors.

    Μέσα από την πρακτική της Hatha Yoga, θα μάθεις τη σημασία της σωστής αναπνοής και μέσα από μια ήπια ροή θα νιώσεις το σώμα σου να λύνεται και να γίνεται πιο ανάλαφρο κι ευλύγιστο. Τέλος στην Aerial μέσα από το παιχνίδι με τα πανιά, μεταξύ άλλων θα αυξήσεις τη δύναμη του κορμού σου και θα αποσυμφορήσεις τη σπονδυλική στήλη από την καταπόνηση που δέχεται στην καθημερινότητά σου.

    Στα μαθήματα, στα οποία κάνεις online booking, δεν υπάρχει διαχωρισμός βάσει επιπέδου των ασκούμενων, αλλά δίνονται οι απαραίτητες παραλλαγές ανάλογα τις ανάγκες καθενός αλλά και αμέριστη προσοχή. Έτσι, δημιουργείται μια πολύ όμορφη ομάδα όπου με τη βοήθεια του Leader instructor όλοι νιώθουν ξεχωριστοί αλλά παράλληλα ενθαρρύνεται η βελτίωση τόσο ομαδικά όσο και ατομικά, πάντα μέσα σε ένα πλαίσιο ασφάλειας σε κάθε επίπεδο. 

    Αν μένεις στη Δυτική πλευρά της πόλης κι αποφάσισες να γυρίσεις σελίδα για το σώμα σου αλλά κα τη συνολική βελτίωση της υγείας σου, το JP Studio Pilates & Yoga, σου κάνει δώρο το πρώτο βήμα, με ένα δοκιμαστικό μάθημα σε όποιο τμήμα επιθυμείς, ώστε να έρθεις σε επαφή με το χώρο και τους instructors.

    JP Studio Pilates & Yoga
    7ης Μαρτίου, Νίκαια, τηλ. 2111150093
    www.jp-pilates.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Vet Project: Ένα υπερσύγχρονο πολυιατρείο στο Κολωνάκι, αφιερωμένο με στοργή στην υγεία και ευζωία των μικρών ζώων συντροφιάς

    Όποιος από εμάς μοιράζεται τη ζωή του με ένα κατοικίδιο, ξέρει τις άπειρες χαρές που δίνει η συνύπαρξη με...

    To honeymoon των social media τελείωσε;

    Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

    Για να αγαπήσεις τον εαυτό σου πρέπει να κοιτάξεις μέσα σου κι όχι στον περίγυρο

    Η ζωή μας όλη είναι κύκλοι που ανοίγουν και κλείνουν. Μερικοί κύκλοι σου χαρίζουν μαγικές στιγμές που σου υπενθυμίζουν...

    Ο λίβας του αθηναϊκού καλοκαιριού

    «Καυτή» αποδεικνύεται η Αθήνα όσον αφορά τη θερμική καταπόνηση του ανθρώπου στο δημόσιο χώρο του και ειδικά στις μεγάλες...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    #FALL_IN_THE_CITY: Μια δυναμική επιστροφή στην urban έξοδο 

    Αποχαιρετώντας για τα καλά το καλοκαίρι, η πραγματικότητα μας προσγειώνει πλέον στην καθημερινότητα. Μια καθημερινότητα που δε χρειάζεται να...

    Περιστέρι: Μια πόλη που αξίζει να ζεις… και να βγαίνεις. Ό,τι πιο hot θα το βρεις εδώ

    Ο πολυπληθέστερος δήμος της Αθήνας είναι κι ο πιο ζωντανός και δραστήριος. Το Περιστέρι ήταν ένας από τους κύριους...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot