spot_img
More

    Καλομαθαίνουμε τα τετράποδα παιδιά μας στα υπέροχα The Lucky Pets σε Χαλάνδρι και Αγία Παρασκευή

    Τυχεροί όσοι μοιράζονται τη ζωή τους με σκύλο, γάτα ή άλλο ζωάκι συντροφιάς, για όλη την άνευ όρων αγάπη και αφοσίωση που απολαμβάνουν, αλλά και τυχερά όλα εκείνα τα ζωάκια με υπευθύνους κηδεμόνες που φροντίζουν να είναι υγιή, ασφαλή και να μη τους λείψει τίποτα.

    Πλέον η πλήρης συναίσθηση των αναγκών που έχουν τα κατοικίδια μας, μας οδηγεί σε pet shops, πιο ψαγμένα και εκλεπτυσμένα, που θα παρέχουν όχι μόνο τα καλύτερης ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες αλλά και τις πιο σημαντικές συμβουλές για την ευζωία των μικρών ζώων, με ζεστή προσέγγιση.

    Το The Lucky Pets είναι από εκείνα τα pet shops που σε κερδίζουν και σου δίνουν την αίσθηση πως εδώ θα βρεις ότι καλύτερο για τον αγαπημένο σου φίλο. Αίσθηση που γίνεται πραγματικότητα όταν γνωρίσεις την ποικιλία και ποιότητα των προϊόντων αλλά και τη φιλική εξυπηρέτηση των ανθρώπων του.

    Το πρώτο κατάστημα στο Χαλάνδρι, έγινε instant hit στην περιοχή, με πολύ ιδιαίτερη αισθητική που θυμίζει πραγματική boutique, ανταγωνιστικές τιμές, ψαγμένες τροφές αρίστης ποιότητας, μεγάλη ποικιλία σε σκεύη, αξεσουάρ, παιχνίδια αλλά και ρούχα, τα πάντα τέλεια τοποθετημένα και με πολύ γούστο, ένα σκέτο χάρμα οφθαλμών που σε γεμίζει θετικότητα από την πρώτη κιόλας στιγμή! 

    Η προσέγγιση της ομάδας, φιλική με απόλυτα φιλοζωικά αισθήματα αλλά και άρτια κατάρτιση, ώστε να σε βοηθήσουν να κάνεις την καταλληλότερη επιλογή για το ζωάκι σου, είτε για την καθημερινότητα του όπως λιχουδιές, αντιπαρασιτικά και προϊόντα υγιεινής, είτε για ειδικές περιστάσεις, όπως κλινικές δίαιτες.

    Στο The Lucky Pets παρέχονται υπηρεσίες grooming, με πολλή αγάπη, φροντίδα και σεβασμό, για κομψές και περιποιημένες μουσούδες, αλλά και εξειδικευμένα πλάνα εκπαίδευσης σκύλων και κουταβιών, προσαρμοσμένα στο χαρακτήρα και τις ανάγκες του κατοικίδιου, για μια ασφαλή, ομαλή και χωρίς προβλήματα συμβίωση.

    Ένας πραγματικός Παράδεισος για τα τετράποδα παιδιά μας, το The Lucky Pets αφού κέρδισε όλους τους φιλόζωους του Χαλανδρίου, άνοιξε την αγκαλιά του και για τους φίλους του στην Αγία Παρασκευή, στο νέο κατάστημα επί της οδού Χίου 74, ακολουθώντας πιστά το ίδιο μοτίβο ποιότητας και εξυπηρέτησης.

    Ακολούθησε τα χαρούμενα βήματα του τετράποδου φίλου σου και απολαύστε μαζί την διασκεδαστική εμπειρία shopping δίπλα σε χαμογελαστούς και βαθιά ευγενικούς ανθρώπους, επιλέγοντας ό,τι καλύτερο για ένα ευτυχισμένο και υγιές κατοικίδιο. Αν ο χρόνος σου κάποιες φορές είναι περιορισμένος, υπάρχει κι η υπηρεσία delivery  με παράδοση στο χώρο σου.

    The Lucky Pets 
    Ακακίων 6, Χαλάνδρι, τηλ. 2106854444
    Χίου 74, Αγία Παρασκευή, τηλ. 2110024301
    theluckypets.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

    Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

    To honeymoon των social media τελείωσε;

    Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

    Για να αγαπήσεις τον εαυτό σου πρέπει να κοιτάξεις μέσα σου κι όχι στον περίγυρο

    Η ζωή μας όλη είναι κύκλοι που ανοίγουν και κλείνουν. Μερικοί κύκλοι σου χαρίζουν μαγικές στιγμές που σου υπενθυμίζουν...

    Ο λίβας του αθηναϊκού καλοκαιριού

    «Καυτή» αποδεικνύεται η Αθήνα όσον αφορά τη θερμική καταπόνηση του ανθρώπου στο δημόσιο χώρο του και ειδικά στις μεγάλες...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα καλύτερα μεζεδοπωλεία της Αθήνας: Εκεί που η διασκέδαση είναι αυθεντική & η γεύση ονειρική

    Ακαταμάχητα. Καμία άλλη λέξη δεν μπορεί να περιγράψει από μόνη της τα σύγχρονα μεζεδοπωλεία. Με αφθονία προτάσεων που κανακεύουν...

    Ηλιούπολη: Η πόλη του ήλιου, με τις πολλές πλατείες και το απέραντο πράσινο

    Η Ηλιούπολη (η πόλη του ήλιου) έχει άλλο αέρα. Οι δρόμοι είναι μεγάλοι και ανοιχτοί, ο ήλιος μπαίνει παντού...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot