spot_img
More

    Σουβλάκια και φεγγαρόπιτες για απολαύσεις άνευ προηγουμένου στο Μαγκάλι σε Περιστέρι και Μενίδι

    Η απόλυτη απόλαυση, εκείνη η στιγμή που γεύεσαι την πρώτη μπουκιά από ένα λαχταριστό και καλοφτιαγμένο σουβλάκι, και ο ουρανίσκος σου κατακλύζεται με γεύσεις και νοστιμιά. Η  ποιότητα των υλικών, το μεράκι στο ψήσιμο αλλά και το σερβίρισμα, είναι εμφανή στη μοσχομυριστή νοστιμιά που κρατάς στα χέρια σου και είναι τα βασικά στοιχεία που κάνουν ένα κατάστημα δημοφιλές, καθώς το αισθητήριο του κοινού δεν ξεγελιέται ποτέ.

    Το Μαγκάλι που έκανε τη δυναμική του εμφάνιση το 2013 στο Περιστέρι και έπειτα στο Μενίδι, με δυο μοντέρνα καταστήματα, κρατά επί χρόνια μια παράδοση, ποιότητας, ποσότητας και νοστιμιάς, που διαρκώς το φέρνει πρώτο σε προτίμηση στα Δυτικά. Και πώς άλλωστε να γινόταν διαφορετικά, αφού διαθέτει έναν κατάλογο με μεγάλη ποικιλία επιλογών, όλες υπέροχες να σου ανοίγουν την όρεξη για μερακλήδικο σουβλάκι σε κάθε μορφή.

    Εντυπωσιακά μεγάλοι γύροι (χοιρινό, κοτόπουλο, ακόμα και μοσχάρι), ζουμερά καλαμάκια, κεμπάπ με παραδοσιακή συνταγή, λουκάνικο και σουτζούκι, πανσέτα ή μπιφτέκια γεμιστά με φέτα Ηπείρου ή κρεμώδες Philadelphia, αλλά και vegan επιλογές, τυλίγονται  καλοψημένα  και με αριστοτεχνικές κινήσεις σε συνδυασμό με  πλειάδα φρέσκων υλικών της επιλογής σου, καλύπτοντας κάθε διατροφική συνήθεια με κοινό παρονομαστή την ανυπέρβλητη νοστιμιά.

    Εδώ μπορείς να απολαύσεις σουβλάκι σε τέσσερις εκδοχές, ανάλογα με την όρεξή σου. Κλασσικό τυλιχτό ή σάντουιτς με φανταστικούς γευστικούς  συνδυασμούς που πραγματικά ενθουσιάζουν, σκεπαστές πίτες  για καλοφαγάδες αλλά και τις ανυπέρβλητες φεγγαρόπιτες που αποτελούν ένα πλήρες γεύμα με φανταστική γεύση που δεν θες να τελειώσει.

    Οι φεγγαρόπιτες είναι πραγματικά μια χορταστική αποκάλυψη  που πρέπει να δοκιμάσεις για να ανεβάσεις τις γευστικές σου εμπειρίες και το Μαγκάλι όπως πάντα έχει θέσει και εδώ τον πήχη πολύ ψηλά. Με γύρο της αρεσκείας σου, αλλαντικά, κεμπάπ, μεσογειακή ή χωριάτικη, εξτρά υλικά της επιλογής σου και τραγανές τηγανιτές πατάτες, δε γίνεται να μην λατρέψεις αυτή τη γευστική πανδαισία.

    Στο Μαγκάλι θα βρεις πάντα αυτό που θα ικανοποιήσει απόλυτα την όρεξη σου και ακόμα παραπάνω θα απολαύσεις ένα άκρως φιλικό περιβάλλον, με άψογο σέρβις και χαρακτηριστική ευγένεια που δεν μπορείς παρά να λατρέψεις. Αυτοί είναι και οι λόγοι που θα βρεις πάντα και τα δυο καταστήματα να σφύζουν από κόσμο που απολαμβάνει σουβλάκι στην καλύτερη του εκδοχή.  Ακόμα και αν επιθυμείς να γευτείς την εγγυημένη ποιότητα και γεύση στο χώρο σου, το Μαγκάλι θα είναι εκεί με γρήγορο ντελίβερι που θα σου παραδώσει τα πεντανόστιμα καλούδια ζεστά και μυρωδάτα ακριβώς στην ώρα τους! Όταν θέλεις το καλύτερο για εσένα και τους αγαπημένους σου, επιλέγεις σε κάθε περίπτωση το Μαγκάλι και εκείνο τιμά την επιλογή σου με τον καλύτερο τρόπο!

    To Μαγκάλι 
    Δωδεκανήσου 24 & Πελοπίδα 48, Περιστέρι, τηλ. 2105711114 
    Πάρνηθος 91, Αχαρνές, τηλ. 2102446777
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

    Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

    To honeymoon των social media τελείωσε;

    Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

    Για να αγαπήσεις τον εαυτό σου πρέπει να κοιτάξεις μέσα σου κι όχι στον περίγυρο

    Η ζωή μας όλη είναι κύκλοι που ανοίγουν και κλείνουν. Μερικοί κύκλοι σου χαρίζουν μαγικές στιγμές που σου υπενθυμίζουν...

    Ο λίβας του αθηναϊκού καλοκαιριού

    «Καυτή» αποδεικνύεται η Αθήνα όσον αφορά τη θερμική καταπόνηση του ανθρώπου στο δημόσιο χώρο του και ειδικά στις μεγάλες...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Βόλτα στα πιο αγαπημένα μας μαγαζιά στην Καλλιθέα

    Aν την προσεγγίσεις με τα πόδια από τη Συγγρού και παρατηρήσεις λίγο το ανάγλυφό της, θα δεις πώς το...

    Μαρούσι: Η πιο σταθερά διαχρονική πιάτσα των Β.Π. είναι στα πάνω της

    Είναι ωραίο το Μαρούσι - αν είσαι «βόρειο» παιδί στην καρδιά σου έχει σίγουρα μια θέση το παλιό Village...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot