spot_img

Σουβλάκι χωρίς ενοχές γίνεται; Στον Τρελό Γάιδαρο γίνεται! 

Το 2010, ένας γάιδαρος έκανε την εμφάνιση του στην Δάφνη – όχι όμως οποιοσδήποτε γάιδαρος, αλλά ο «Τρελός Γάιδαρος». Ένα ψητοπωλείο που ήρθε να φέρει επανάσταση στον κόσμο του σουβλακιού με τη δική του ιδιαίτερη προσέγγιση. Ήταν η αρχή μιας νόστιμης περιπέτειας, που μετέτρεψε τον Τρελό Γάιδαρο σε αγαπημένο προορισμό για φαγητό.

Από την πρώτη στιγμή, οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από την απλότητα και την αυθεντικότητα του καταλόγου. Χωρίς περιττές φιοριτούρες, το μενού προσέφερε αποκλειστικά καλαμάκι, χωρίς γύρο, χωρίς πίτα. Απλώς ποιοτικό, ζουμερό κρέας στη σούβλα, όπως έπρεπε να είναι, φτιαγμένο με αγάπη και τα πιο ποιοτικά υλικά. Και όπως κάθε πρωτοπόρος, ο Τρελός Γάιδαρος κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από αυτή την απλότητα.

Με την επιτυχία να αυξάνεται, ακολούθησαν καταστήματα στη Γλυφάδα και τον Άλιμο, ενώ το μενού εμπλουτίστηκε με νέες, καινοτόμες γεύσεις που δεν θα βρεις πουθενά αλλού στην πόλη. Το πιτόγυρο με γύρο γαλοπούλας μαύρη πίτα, μαρούλι και σως, αποτέλεσε μια πρωτοποριακή προσθήκη για όσους θέλουν να απολαύσουν κάτι νόστιμο, χωρίς όμως ενοχές. Τρυφερό και γευστικό, είναι η επιτομή του τρώω ελαφριά. Το μπιφτέκι γαλοπούλας έκανε επίσης το δικό του σουξέ και οι προτάσεις αυτές αγαπήθηκαν από το κοινό, αποτελώντας σταθερή επιλογή για υγιεινή διατροφή που δεν χάνει την νοστιμιά της.

Το πιο αξιοθαύμαστο χαρακτηριστικό του «Τρελού Γάιδαρου» είναι η προσήλωση στην υψηλή ποιότητα και τη φροντίδα των αναγκών των επισκεπτών του. Με τη συνεργασία διατροφολόγου και personal trainer, το μενού εμπλουτίστηκε με fitness πιάτα ανάλογα με τον στόχο που έχει ο καθένας για την διατροφή του, όπως το «Low Fat Meal for Women» με καλαμάκια κοτόπουλο, πίτα ολικής αλέσεως, κολοκυθάκια και καρότα βραστά ή το «High Protein Meal for Men» με στήθος κοτόπουλο, πατάτα ψητή και βραστό μπρόκολο. 

Επιπλέον στον Τρελό Γάιδαρο θα βρεις λαχταριστή κοτόσουπα ή κολοκυθόσουπα – ότι πρέπει για τις κρύες μέρες του χειμώνα – αλλά κι ένα πλήθος από μαγειρευτά που μαγειρεύονται καθημερινά με φροντίδα και νοστιμιά, όπως γεμιστά, μουσακά, φασολάκια, μοσχαράκι κοκκινιστό, γιουβαρλάκια αυγολέμονο και άλλες υγιεινές επιλογές. Έτσι, αποδεικνύεται ότι η “γρήγορη” απόλαυση μπορεί να συμβαδίζει με μια ισορροπημένη διατροφή.

Κάθε κατάστημα του Τρελού Γάιδαρου προσφέρει ποικιλία γεύσεων, καλύπτοντας κάθε προτίμηση και ανάγκη. Από χορταστικά τυλιχτά και ζουμερά μπιφτέκια, μέχρι σπαλομπριζόλα και σεφταλιά, όλα είναι φτιαγμένα με μεράκι και προσοχή στη λεπτομέρεια. Κάθε μπουκιά είναι ένα ταξίδι στη γεύση και στην ποιότητα. Η Γλυφάδα δε «ξενυχτάει» λίγο παραπάνω, και σε περιμένει μετά τη βραδινή έξοδο για νόστιμο και θρεπτικό φαγητό, πριν το δρόμο του γυρισμού για το σπίτι.

Ο «Τρελός Γάιδαρος» είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία ακριβώς όπως και το όνομα του. Συνδυάζει το παραδοσιακό με το καινοτόμο, την απόλαυση με τη φροντίδα της υγείας. Και συνεχίζει να προσφέρει στους επισκέπτες του κάτι περισσότερο από ένα απλό γεύμα: μια εμπειρία αυθεντικής γαστρονομίας.

Τρελός Γάιδαρος
Αρτέμιδος 1, Πλατεία Εσπερίδων, Γλυφάδα, τηλ. 2108980084
Έλλης 17, Δάφνη, τηλ. 2109769411
Λεωφ. Ποσειδώνος 79, Άλιμος, 2109855304
Facebook | Instagram

Επικαιρότητα

Διάβασε επίσης

Cafeistas: H νέα, πρωτότυπη και πρακτική συσκευασία καφέδων tin can 250g 

Το τοπίο του καφέ στην Ελλάδα μονίμως ανανεώνεται, αναβαθμίζεται, εξελίσσεται με ρυθμούς πιο γρήγορους κι από το μεσοδιάστημα αφαλάτωσης...

Στέγη: Το «Οξυγόνο» του Ιβάν Βιριπάγιεφ σε 4 καθολικά προσβάσιμες παραστάσεις

Στη Στέγη, η συμπερίληψη, η προσβασιμότητα και η ισότητα είναι αναπόσπαστα στοιχεία του οικοσυστήματός της. Και φέτος, ως ενεργό μέλος...

Ισραήλ και Λίβανος συμφώνησαν για κατάπαυση πυρός

Μιλώντας από τον Rose Garden του Λευκού Οίκου, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είπε ότι έχει «καλά νέα»...

Κεραμεικός: Συνελήφθη 65χρονος για ομοφοβική επίθεση σε βάρος 27χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ, στις 24 Νοεμβρίου ένας 65χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας για...

Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

Νέα Ιωνία: Μια γειτονιά που ξέρει ακόμα να ζει

Η συνοικία της Νέας Ιωνίας ιδρύθηκε το 1923 μετά την Μικρασιατική καταστροφή. Ως ημέρα ίδρυσης της θεωρείται η Κυριακή...

Παγωμένη απόλαυση: Οι καλύτερες τζελατερίες της Αθήνας

Παλιά από το 1686, ο Σισιλιάνος Francesco Procopio dei Coltelli άνοιξε το πρώτο καφέ στο Παρίσι, το Le Procope....

Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot