spot_img

100 χρόνια σουβλάκια: Που θα φας τα καλύτερα στην Αθήνα

Όλη η νοστιμιά μέσα σε μια πίτα

Είναι εδώ κι έναν αιώνα το πιο αγαπημένο street food των Ελλήνων. Όπως διαβάζουμε στο βιβλίο της Μαρίνας Πετρίδου και του Τάσου Μπρεκουλάκη «Σουβλάκι», το εθνικό μας έδεσμα είναι ίσως από τα μοναδικά ελληνικά φαγητά που δεν ξεκίνησαν από την επαρχία αλλά από την Αθήνα.

Το πρώτο μαγαζί που έφτιαξε και σέρβιρε το σουβλάκι ήταν το Αιγυπτιακόν στη Νίκαια, το 1924. Σήμερα, το εν λόγω μαγαζί δεν λειτουργεί ούτε στη θέση, ούτε με τη διοίκηση που το ξεκίνησε τότε, όμως στην περιοχή υπάρχουν κι άλλα ιστορικά μαγαζιά.

Η Λιβαδειά θα καθιερώσει το καλαμάκι με ψωμί αργότερα, στη δεκαετία του ’50, ενώ το πρώτο ντονέρ από κιμά θα κάνει την εμφάνισή του στην Αθήνα το 1962, μέχρι η Δικτατορία των Συνταγματαρχών να επιβάλει το χοιρινό (σε σουβλάκι, γύρο κ.λπ.) αλλάζοντας διά νόμου τη γεύση της ελληνικής λιχουδιάς του δρόμου.

Σήμερα, το σουβλάκι είναι σύμβολο. Της γρήγορης, αλλά ποιοτικής κρεατοφαγίας που μέσα τα αγκαλιάζει όλα: την ντοματούλα, την πατάτα, το τζατζίκι, το κρέας. Της ιστορίας από τις πέρα πατρίδες και της ανακούφισης, της απόλαυσης, του «φτιάξε άλλο ένα». Ποιοι είναι οι σύγχρονοι πρέσβεις του; Διάβασε παρακάτω που θα φας τα καλύτερα σουβλάκια στην Αθήνα. 

Σουβλάκι του Χαλανδρίου «Express»: Μια γιορτή γεύσεων από το 1981

Σε μια από τις πιο ζωντανές γωνιές του Χαλανδρίου, λίγα βήματα μακριά από την κεντρική πλατεία, το Σουβλάκι του Χαλανδρίου προσφέρει «Express» απόλαυση. Εδώ και πάνω από 40 χρόνια αποτελεί μια εμπειρία που παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο. Από το 1981 μέχρι και σήμερα, έχει γίνει ο απόλυτος προορισμός για όσους αναζητούν αυθεντικές γεύσεις και παραδοσιακό φαγητό σε ένα φιλόξενο περιβάλλον. Η ευρύχωρη και ζεστή σάλα του, καθώς και η καταπράσινη αυλή αγκαλιάζει τους επισκέπτες, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα για χαλαρές στιγμές απόλαυσης. Οι μυρωδιές που ξεχύνονται από τα μαγειρευτά και τις σούβλες μαγνητίζουν όσους περνούν από το σημείο, καλώντας τους...

Το Σουβλάκι των Βριλησσίων: Μια γευστική ιστορία που μετρά δεκαετίες!

Υπάρχουν γεύσεις που δεν χάνουν ποτέ τη μαγεία τους, ακόμα κι αν περάσουν χρόνια. Το Σουβλάκι των Βριλησσίων, με παρουσία από το 1965, είναι μία από αυτές τις γαστρονομικές εμπειρίες που, όσες φορές κι αν τις βιώσεις, αφήνουν πάντα την ίδια γλυκιά γεύση νοσταλγίας και αυθεντικότητας. Από την πρώτη στιγμή που θα περάσεις την πόρτα του μαγαζιού, μια ζεστή αίσθηση οικειότητας σε κατακλύζει. Εδώ, το φαγητό δεν είναι απλώς μια ανάγκη, αλλά μια οικογενειακή υπόθεση. Όπως ακριβώς και στο "αδερφάκι" του, το Σουβλάκι του Χαλανδρίου, το φαγητό προσφέρεται με μεράκι, αγάπη και σεβασμό. Από το 2007 βρίσκεται στην καρδιά της πλατείας...

TYLIXTO Vouliagmeni: Ποιοτική κρεατοφαγία στην απόλυτη εκδοχή της

Το πολύ πετυχημένο TYLIXTO στο κέντρο της Αθήνας - που έχει πια πάρει τη θέση του στις σταθερές και must επιλογές των Αθηναίων όταν μιλάμε για σουβλάκι - κατηφόρησε και προς τα νότια, σ’ένα upscale περιβάλλον στο οποίο μπορούμε να απολαύσουμε το παραδοσιακό μας έδεσμα με θέα θάλασσα. Και επειδή ως γνωστόν η θάλασσα ανοίγει την όρεξη, το αγαπημένο TYLIXTO Vouliagmeni μας περιμένει με φόντο το γαλάζιο με τα λαχταριστά και περιποιημένα του πιάτα. Διατηρεί πάντα την υψηλή, χωρίς εκπτώσεις, ποιότητα και φρεσκάδα στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί και όλα μαγειρεύονται με μεράκι και φροντίδα ώστε το αποτέλεσμα να...

TYLIXTO Greek Wrap Athens: Σουβλάκι όπως πρέπει

Όταν είσαι μάστορας και φτιάχνεις ένα από τα πιο άπαιχτα σουβλάκια της Αθήνας, σου αρκούν λίγα μόλις τετραγωνικά για να κάνεις τα μαγικά σου. Το TYLIXTO Greek Wrap, που βρίσκεται στον  πεζόδρομο της Αιόλου στον αριθμό 19, μπορεί να είναι μικρό, δε θα δυσκολευτείς όμως να το βρεις, θα το αναγνωρίσεις από το συγκεντρωμένο πλήθος. Έλληνες που τιμούν το λατρεμένο street food αλλά και τουρίστες που θέλουν να απολαύσουν την εθνική μας γευστική πανδαισία, που λέγεται σουβλάκι, αναμένουν να παραλάβουν το δικό τους τυλιχτό, ή καλαμάκι ή μερίδα- ό,τι προτιμά ο καθένας, αφού όλο το «ρόστερ» φυσσάει!  Στο TYLIXTO Greek Wrap...

Το Τσι Τσι μας ψήνει το καλύτερο κρέας στα νότια και στα βόρεια 

«Πάμε για "τσι τσι" σήμερα», λέμε, και ονειρευόμαστε ένα τραπέζι γεμάτο καλοψημένα, μοσχομυριστά κρέατα. Ε, λοιπόν, στο Τσι Τσι, που είναι όνομα και πράγμα, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Ό,τι τραβάει η ψυχή σας και ακόμη περισσότερα. Ξεκίνησε το 2012 στη Γλυφάδα και επειδή η ποιότητα και η αγάπη για το σωστό κρέας όχι μόνο δεν κρύβονται αλλά είναι νέα που διαδίδονται, μετά από δύο χρόνια το Τσι Τσι κατέκτησε και τα βόρεια προάστια με δύο μαγαζιά σε Κηφισιά και Αγία Παρασκευή, που φιλοξενεί 130 τραπεζοκαθίσματα (όσα και το πρώτο μέλος της οικογένειας). Το πρόσχαρο και ταχύτατο προσωπικό τους ανέρχεται...

Boutique Souvlaki: Απογειωμένη casual κρεατοφαγία, στο Ψυχικό

Η 28ης Οκτωβρίου στο Παλαιό Ψυχικό πάντα υπήρξε το δραστήριο και ζωντανό εμπορικά κομμάτι μιας περιοχής που μονίμως αναζητά και ψάχνει το καλύτερο: Ξεκινώντας από την εμβληματική Καμέλια των 70’s μέχρι σήμερα, και με προσθήκες σαν το Boutique Souvlaki, εδώ πραγματικά ξέρεις ότι θα απολαύσεις απογειωμένο φαγητό, που φτιάχνεται με μεράκι και δημιουργικότητα, εξελίσσοντας και προσπερνώντας την έννοια «street food». Είναι εμφανές ότι οι άνθρωποι πίσω από το Boutique Souvlaki αγαπάνε αυτό που κάνουν και το κάνουν με αγάπη: δεν είναι τυχαία η χρήση ολόφρεσκων υλικών, οι χειροποίητες παρασκευές, τα εξαιρετικά προϊόντα απο μικροπαραγωγούς. Η γαστρονομική έκπληξη γίνεται σε κάθε...

Meat N Roses: Ένα ψαγμένο ψητοπωλείο νέας γενιάς, στο οποίο θα φας premium κοπές κι όλα τα classics στην πιο πρωτοποριακή τους εκδοχή

Το σουβλάκι το τρώμε όλοι σχεδόν καθημερινά με ζέση και λαχτάρα: Είναι η χορταστική «αγκαλιά» μετά από μια πολυάσχολη μέρα που χωρίς να κουνήσεις δαχτυλάκι καταφθάνει κομψοτυλιχτή και ζεστή-ζεστή στην πόρτα σου. Αρκεί να επιλέξεις το σωστό ψητοπωλείο μέσα στον «κακό χαμό» του «μία από τα ίδια». Ε λοιπόν αν μένεις κέντρο, η απάντηση βρίσκεται στο Meat N Roses, που έχει γίνει πλέον «σταθμός» για όλες τις φυλές του Κολωνακίου και των πέριξ, και στο νέο κατάστημα του Παγκρατίου που άνοιξε μόλις πριν λίγους μήνες και διδάσκει έμπνευση, ποιότητα και νοστιμιά.  Το Meat N Roses το κρέας το γνωρίζει καλά....

Filothei 65 Souvlaki Grill & More: Πολλά περισσότερα από ένα σουβλάκι

Λατρεύεις το σουβλάκι και την ωραία κουζίνα; Τότε μη χάνεις χρόνο επισκέψου το Filothei 65 Souvlaki Grill & More! Όσοι το έχουν δοκιμάσει ξέρουν... Δεν είναι τυχαίο ότι από το 2018 έχει δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό. Παραδοσιακά και γκουρμέ πιάτα θα σε ξετρελάνουν! Η νοστιμιά απογειώνεται στα ύψη με ένα μενού τόσο άρτια στημένο, αφού διαθέτει τεράστια ποικιλία σε επιλογές κι απίστευτες γεύσεις. Από εκεί και πέρα σαφώς θα φας τον παραδοσιακό γύρο, το καλαμάκι, το κοτομπέικον, το ανυπέρβλητο κεμπάπ και το μπριζολάκι μαζί με παραδοσιακά κεφτεδάκια σε τυλιχτό. Δεν λείπουν και τα burger του που δίνουν άλλη διαστάση στο αγαπημένο μας...

Πιάτσα Καλαμάκι: Το σουβλάκι στα καλύτερα του!

Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να ενώσει τους Έλληνες γύρω από ένα τραπέζι, αυτό είναι το καλό σουβλάκι. Κι όταν μιλάμε για καλό, δεν μπορούμε να παραλείψουμε το όνομα που πλέον έχει γίνει συνώνυμο της απόλαυσης: Πιάτσα Καλαμάκι. Με οκτώ καταστήματα σε όλη την Αθήνα, το Πιάτσα Καλαμάκι έχει κατακτήσει τις καρδιές όλων των καλοφαγάδων, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του καλύτερου στον τομέα του. Μάλιστα, με την τελευταία του διάκριση, το Gold in Souvlaki Estia Awards 2024, αποδεικνύει πως είναι ένας προορισμός για όσους αναζητούν την κορυφή της γεύσης. Η πιο πρόσφατη προσθήκη της αλυσίδας, στην Νέα Φιλαδέλφεια, συνδυάζει έναν...

Αβραάμ: Η γευστική κληρονομιά της Πολίτικης Κουζίνας επεκτείνεται στο Νέο Ηράκλειο

Από το 2002, τα ψητοπωλεία Αβραάμ σε Χολαργό και Γέρακα, έχουν επιτύχει να χτίσουν μια γαστρονομική ιστορία που διακρίνεται για την ποιότητα, την παράδοση και την αυθεντικότητα της Πολίτικης κουζίνας. Ένα όνομα που πλέον έχει γίνει συνώνυμο με την απόλαυση, την παράδοση και τη φρεσκάδα, τα σουβλάκια κι οι υπόλοιπες συνταγές του έχουν αναδειχθεί ως σημείο αναφοράς στην αθηναϊκή γαστρονομική σκηνή. Αυτή η φιλοσοφία της ποιότητας και της παράδοσης είναι η κινητήριος δύναμη που ώθησε να επεκταθούν σε νέα περιοχή. Η τελευταία προσθήκη στο Νέο Ηράκλειο, που άνοιξε τις πόρτες της στις 22 Ιουλίου, αποτελεί ακόμα ένα σημείο συνάντησης για...

Ο Πρόεδρος: Παράδοση, μια διαχρονική αξία

Από Ανατολικά, ως Δυτικά προάστια κι από τον Βορρά ως τον Νότο της πόλης, ο Πρόεδρος διαθέτει δεκατρείς πανέμορφες σάλες, που σε μεταφέρουν στην αθωότητα μια εποχής που όλοι έχουμε αγαπήσει είτε βιωματικά ή μέσα από ταινίες και διηγήσεις. Ντυμένες στα λευκά να αποπνέουν την καθαριότητα που δίνει το άσπρο χρώμα, με διαλεκτά αντικείμενα αντίκες να κοσμούν τους χώρους, βάζοντας το μυαλό σου σε ένα παιχνίδι να πλάθει ιστορίες για το καθένα από αυτά. Κι έπειτα βρίσκεσαι μπροστά στον κατάλογο, έναν χάρτη στα γευστικά μονοπάτια της Ανατολίας, που είσαι σίγουρος ότι θα σε οδηγήσει σε θησαυρούς απόλαυσης, μοσχοβολιστούς κι απόλυτα...

Σουβλάκια και φεγγαρόπιτες για απολαύσεις άνευ προηγουμένου στο Μαγκάλι σε Περιστέρι και Μενίδι

Η απόλυτη απόλαυση, εκείνη η στιγμή που γεύεσαι την πρώτη μπουκιά από ένα λαχταριστό και καλοφτιαγμένο σουβλάκι, και ο ουρανίσκος σου κατακλύζεται με γεύσεις και νοστιμιά. Η  ποιότητα των υλικών, το μεράκι στο ψήσιμο αλλά και το σερβίρισμα, είναι εμφανή στη μοσχομυριστή νοστιμιά που κρατάς στα χέρια σου και είναι τα βασικά στοιχεία που κάνουν ένα κατάστημα δημοφιλές, καθώς το αισθητήριο του κοινού δεν ξεγελιέται ποτέ. Το Μαγκάλι που έκανε τη δυναμική του εμφάνιση το 2013 στο Περιστέρι και έπειτα στο Μενίδι, με δυο μοντέρνα καταστήματα, κρατά επί χρόνια μια παράδοση, ποιότητας, ποσότητας και νοστιμιάς, που διαρκώς το φέρνει πρώτο σε προτίμηση στα...

Kalamaki Bar: Ζουμερή, κρεατένια – κι όχι μόνο – νοστιμιά στο Κουκάκι

Η παράδοση είναι σαν το αγαπημένο σου μπλουτζίν, σαν το χάδι της γιαγιάς ή τις αλησμόνητες πρώτες διακοπές που πήγες. Είναι υπόθεση προσωπική, όλο συναίσθημα, βαθειά ριζωμένη στο υποσυνείδητο, όπως είναι άλλωστε και η γαστρονομία. Στο σουβλάκι, αυτό το ενθουσιώδες και γεμάτο αναπόληση συναίσθημα, θα σου το προσφέρει στο Κουκάκι το Kalamaki Bar, που σε πείσμα των καιρών δεν σερβίρει το τυλιχτό της υπεργεμισμένης υπερβολής, αλλά ένα άρτιο, ζουμερό και πεντανόστιμο καλαμάκι, πλαισιωμένο με όλα τα πιάτα της νοστιμιάς.  «Αεράτο», φωτεινό και παρεϊστικο, το Kalamaki Bar μοιράζει τη δράση του ανάμεσα σε μια περιποιημένη πάλλευκη σάλα, απλώνοντας παράλληλα τραπέζια στην πολυπληθή...

Ροδοπίπερο: Για gluten-free σουβλάκι όλο νοστιμιά, στην Πεύκη

Η ιστορία της γαστρονομίας ξεκινάει από τη στιγμή που ο άνθρωπος ανακάλυψε να ψήνει την τροφή του στην φωτιά. Μετά ήρθε το σιτάρι, το καλαμπόκι κι η πίτα, κάποια στιγμή ήρθε και το πολύτιμο στην ευκολία της καθημερινότητάς μας σουβλάκι. Το οποίο, στο Ροδοπίπερο στην Πεύκη θα το φας όπως δεν το έχεις ξαναφάει, με gluten free επιλογές, με χειροποίητες παρασκευές, με το μεράκι και την ποιότητα που λείπει από τους σύγχρονους «ψήστες». Εδώ η παράδοση κι η κληρονομιά του σουβλακιού, παντρεύονται με τις νέες τάσεις, τις νέες ιδέες και την μέριμνα για την πρώτη ύλη, με ένα ρόστερ προτάσεων...

Ψητοπωλεία Ευριπίδης: Ένα ταξίδι γεύσης και παράδοσης που αντέχει στο χρόνο

Σε μια γειτονιά της Νέας Ιωνίας, πίσω στο μακρινό 1965, γεννήθηκε μια γαστρονομική παράδοση που θα χάριζε αρώματα και γεύσεις στην Αθήνα για δεκαετίες. Ο Ευριπίδης Ευθυμακόπουλος, με καταγωγή από την Καρδίτσα και με μια αστείρευτη αγάπη για το καλό φαγητό, άνοιξε το πρώτο ψητοπωλείο «Ευριπίδης», θέτοντας τα θεμέλια για μια επιχείρηση που θα μετρούσε δεκαετίες επιτυχίας. Αυτό που έκανε το ψητοπωλείο να ξεχωρίζει από την αρχή δεν ήταν μόνο οι παραδοσιακές συνταγές που κληρονόμησε ο Ευριπίδης από την πατρίδα του, αλλά η απόλυτη προσήλωση στην ποιότητα. Το κοτόπουλο σούβλας του Ευριπίδη γρήγορα έγινε θρύλος. Σιγοψήνεται με μαεστρία, αποκαλύπτοντας ζουμερές...

Σουβλάκι χωρίς ενοχές γίνεται; Στον Τρελό Γάιδαρο γίνεται! 

Το 2010, ένας γάιδαρος έκανε την εμφάνιση του στην Δάφνη – όχι όμως οποιοσδήποτε γάιδαρος, αλλά ο «Τρελός Γάιδαρος». Ένα ψητοπωλείο που ήρθε να φέρει επανάσταση στον κόσμο του σουβλακιού με τη δική του ιδιαίτερη προσέγγιση. Ήταν η αρχή μιας νόστιμης περιπέτειας, που μετέτρεψε τον Τρελό Γάιδαρο σε αγαπημένο προορισμό για φαγητό. Από την πρώτη στιγμή, οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από την απλότητα και την αυθεντικότητα του καταλόγου. Χωρίς περιττές φιοριτούρες, το μενού προσέφερε αποκλειστικά καλαμάκι, χωρίς γύρο, χωρίς πίτα. Απλώς ποιοτικό, ζουμερό κρέας στη σούβλα, όπως έπρεπε να είναι, φτιαγμένο με αγάπη και τα πιο ποιοτικά υλικά. Και όπως κάθε...

King of Souvlaki στο Παλαιό Φάληρο: Ο απόλυτος «βασιλιάς» του σουβλακιού! 

Στα νότια προάστια της Αθήνας, υπάρχει ένα μέρος που έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του «βασιλιά» του σουβλακιού, κι αυτό δεν είναι άλλο από το King of Souvlaki στο Παλαιό Φάληρο. Αν αναζητάς γεύσεις που απογειώνουν τις αισθήσεις και ποιοτικό φαγητό που σε κερδίζει από την πρώτη μπουκιά, τότε αυτή είναι η απόλυτη επιλογή. Όπως μαρτυρά το όνομά του, το King of Souvlaki δεν προσφέρει απλά ένα ακόμα γεύμα – προσφέρει μια εμπειρία. Εδώ, το σουβλάκι αποκτά βασιλική διάσταση με την αξεπέραστη ποιότητα των υλικών και τη μοναδική μαεστρία στο ψήσιμο. Από τον γεμάτο γεύσεις γύρο, τα ζουμερά σουβλάκια και...

Cocoretsi: Ένα φρέσκο project, μια νέα οπτική στα παραδοσιακά ψητοπωλεία

Τους τελευταίους μήνες η Ακαδημίας στο κέντρο της πόλης, έχει άλλον ένα λόγο να μας ξεμυαλίζει: Αυτός δεν είναι άλλος από το νεοαφιχθέν Cocoretsi, το οποίο έχει ήδη αποκτήσει τους φανατικούς θαμώνες του, χάρη στη ποιότητα και την απαράμιλλη, ζουμερή γεύση - όλο νοστιμιά! - των κρεάτων του. Με αφετηρία το αγαπημένο έδεσμα του Ελληνικού Πάσχα - το οποίο το Cocoretsi το σερβίρει ακαταμάχητο και άρτιο - το μαγαζί το πλαισιώνει με σούβλες, τυλιχτά και μερίδες που προικίζονται με το θείο άρωμα του κάρβουνου, και ενθουσιάζουν και τους πιο απαιτητικούς. Το Cocoretsi έχει αφιερώσει όλη του την τέχνη στη δημιουργία ποιοτικού...

Πλατεία: Σουβλάκι με ιστορία, στη Νέα Πεντέλη

Η Πλατεία στη Νέα Πεντέλη είναι ένα ψητοπωλείο που αποτελεί σταθερή αξία στην περιοχή. Οι σούβλες της, γυρίζουν ασταμάτητα από το 1997, οι έμπειροι ψηστες της μας ετοιμάζουν τα νοστιμότερα κρεατοφαγικά εδέσματα και εμείς δε βλέπουμε την ώρα να φτάσει το πιάτο στο τραπέζι για να αφεθούμε στην απόλαυση. Τα ηνία του ψητοπωλείου έχουν περάσει πλέον στη δεύτερη γενιά και ο γιός του εμπνευστή του εγχειρήματος πήρε με τη σειρά του τη σκυτάλη και συνεχίζει επάξια την πορεία του, με συνέπεια στο αρχικό όραμα, σεβασμό στον πελάτη και επιμένοντας στην αδιαπραγμάτευτη ποιότητα του κρέατος, ώστε να φτάνει στο πιάτο...

Με άρωμα Πόλης «Το Ελληνικό Σουβλάκι» παραδοσιακό και λαχταριστό, σαν γαστρονομική δαντέλα

Όσο περισσότερα σουβλατζίδικα ανοίγουν τόσο πιο φτωχοί γινόμαστε στο σουβλάκι, εκείνο το παλιό, το αληθινό, το ποιοτικό «γρήγορο» αριστούργημα, το τόσο πλούσιο στη γεύση και ουσία και λαχταριστό στην όψη. Για καλή μας τύχη, υπάρχουν ακόμα ανάμεσα σε κάποιες γειτονιές αυτά τα μαγαζιά-προπύργια - που όχι μόνο κρατάνε την ανάμνησή του ζωντανή - αλλά φέρνουν και την κομψοτυλιχτή, εθνική του «χάρη» στο «σήμερα». Ένα από αυτά είναι «Το Ελληνικό Σουβλάκι» στο Μαρούσι.  Εδώ, ο αριθμός των πόσων θα καταναλώσεις εξαρτάται από τις αντοχές σου - ποτέ, όμως, μόνον ένα. Κι αυτό γιατί οι δημιουργοί του χώρου - με καταγωγή από...

Pita Bar: Το σουβλάκι του «σήμερα» με την ποιότητα του «χθες»

Η στιγμή που θα απολαύσεις την πρώτη μπουκιά από το σουβλάκι τους, είναι κι η στιγμή που θα γίνεις ο πιο ορκισμένος φαν τους. Κι αν τα 17 χρόνια αδιάλειπτης πορείας τους δεν είναι απόδειξη μιας (πολύ) επιτυχημένης πορείας, με 2 καταστήματα στην Ηλιούπολη και το Παλαιό Φάληρο, τότε το εμπνευσμένο μενού τους, με μια νόστιμη και χορταστική πρόταση για τον καθένα ξεχωριστά, σίγουρα είναι.  Με αφετηρία την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα στις πρώτες ύλες, με διαλεκτά λαχανικά και κρέατα, αλλά και πολλές χειροποίητες παρασκευές, το Pita Bar προσφέρει τη γεύση στην πιο προσιτή, την πιο αληθινή και ειλικρινή εκδοχή της: υπεροχότατα...

keywords: delivery αθηνα κεντρο, που να φαω κεντρο, που να παραγγειλω κεντρο αθηνα, καλυτερα delivery αθηνα κεντρο, sushi αθηνα, γλυκα αθηνα, παγωτο αθηνα, burgers αθηνα, ασιατικο αθηνα, cocktails αθηνα, καφες αθηνα, specialty coffee αθηνα, σουβλακια αθηνα,