Βασικός πρωταγωνιστής στο μέσο ελληνικό τραπέζι, το κρέας αποτελεί από τα πιο χαρακτηριστικά υλικά της γαστρονομικής μας παράδοσης, από την καθημερινότητα μέχρι και τις μεγάλες γιορτές. Για το λόγο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντική η επιλογή κρεάτων με εκλεκτή ποιότητα και γνωστή προέλευση.
Από τα λίγα κρεοπωλεία στην Αθήνα, που μπορούν να εγγυηθούν τη μέγιστη ποιότητα σε κάθε στάδιο παραγωγικής διαδικασίας, το Litsas Meat – Delicatessen στην Φιλοθέη, είναι ξεχωριστό στο είδος του, καθώς διαθέτει τη μοναδική καθετοποιημένη μονάδα σε ολόκληρη στην Ελλάδα, στο μακρινό Νευροκόπι της Δράμας, όπου γεννιούνται τα μοσχάρια για να αναχωρήσουν προς την κτηνοτροφική μονάδα του Καλάμου έπειτα από μερικούς μήνες, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα standards από την εκτροφή ως την κοπή και προετοιμασία του κρέτος προς κατανάλωση και τέρψη.
Στο κρεοπωλείο της Λεωφόρου Καποδιστρίου 64, οι πάντα αστραφτερές βιτρίνες φιλοξενούν τις καλύτερες επιλογές από κάθε είδος κρέατος, εγχώριας και παγκόσμιας προέλευσης, αλλά και παρασκευάσματα που εγγυώνται επιτυχία και χαμόγελα ικανοποίησης γύρω από το τραπέζι. Μοσχαρίσιο κρέας χωρίς αντιβιοτικά, ορμόνες και εμβόλια καθώς κι άλλα εκλεκτά κρέατα από όλο τον κόσμο, όπως από Ιαπωνία, Αυστραλία, Αμερική, ειδικής εκτροφής σε όλες τις σύγχρονες κοπές, Rib eye, Porterhouse, Τomahawk, Τ-bone, προσφέρουν ανεπανάληπτες γκουρμέ εμπειρίες.
Πάντα θέλουμε να περιποιούμαστε τους δικούς μας ανθρώπους κι ένας τρόπος να εκφράζουμε την αγάπη μας, περνάει μέσα από ένα καλομαγειρεμένο φαγητό, με κορυφαία πρώτη ύλη! Τα Χριστούγεννα είναι μια καλή περίσταση να απολαύσουμε το πιο υπέροχο γιορτινό γεύμα και το το Litsas Meat – Delicatessen προτείνει ιδιαίτερες επιλογές για εντυπωσιακά πιάτα που μένουν αξέχαστα.
Με τη χαρακτηριστική εμπειρία, εδώ προπαρασκευάζονται roastbeef από μαριναρισμένο ribeye με καρύκευμα chimichurri, χοιρινό κότσι μαριναρισμένο σε μαύρη μπύρα και μέλι ή osobucco μαριναρισμένο στη λαδόκολλα με σως βουτύρου, καροτάκια και πιπεριές, έτοιμα για ψήσιμο, ενώ παράλληλα το προσωπικό μοιράζεται τα μυστικά και τις συμβουλές για επιτυχημένα αποτελέσματα. Σε περίπτωση δυσανεξίας ή αλλεργίας, υπάρχει ειδική διαχείριση κατόπιν συνεννόησης, τιμώντας τη διατροφική ασφάλεια και σε αυτό το επίπεδο.
Το αρνάκι και η γαλοπούλα έχουν την τιμητική τους τις μέρες των γιορτών και στο Litsas Meat – Delicatessen εξασφαλίζει τα πιο τρυφερά αρνάκια από κτηνοτρόφο που ανατρέφει τα ζώα αποκλειστικά για το κρεοπωλείο από το 1970 αλλά και την καλύτερη γαλοπούλα εκτροφής της Aμερικανικής Γεωργικής Σχολής, η οποιά μαρινάρεται και γεμίζεται αν το επιθυμεί ο πελάτης.
Κάθε επίσκεψη στο Litsas Meat – Delicatessen είναι μια επιβεβαίωση ότι βρίσκεσαι στο καταλληλότερο μέρος για ποιοτικό κρέας. Εδώ θα σε περιποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο μέσα από προϊόντα και υπηρεσίες με αξία που δε θα βρεις πουθενά αλλού, χαρίζοντάς σου την καλύτερή πρώτη ύλη για αξεπέραστες δημιουργίες κρεατοφαγίας!
Litsas Meat – Delicatessen
Λεωφ. Καποδιστρίου 64, Φιλοθέη, τηλ. 2106811000
www.litsasmeat.gr | Facebook | Instagram