spot_img

Ψητοπωλείο Πειρασμός: Αν δεν μπεις στον ΠΕΙΡΑΣΜΟ δεν θα μάθεις ποτέ τι είναι αμαρτία!

Σουβλάκι. Η μοναδική λέξη που όταν την ακούμε, θέλουμε να φάμε ακόμα και μετά από συμπόσιο στο χωριό του Αστερίξ. Ο συνδυασμός πίτας, κρέατος, λαχανικού και τζατζικιού είναι διατροφικά σωστός. Και μαγικά ακαταμάχητος. Ο Πειρασμός, από το 2006 μας έχει εθίσει στην πιο… γλυκιά αμαρτία – το κορυφαίο του σουβλάκι (κι όχι μόνο!), η ποιότητα του οποίου είναι και η εγγύηση για ένα κορυφαίο γευστικό αποτέλεσμα. 

Στο κατάστημα της πολύκοσμης Κυψέλης (στη γωνία της Βελβενδούς και της Φαέθοντος), θα βρεις ένα δυνατό “ρόστερ” προτάσεων, από τα καθιερωμένα καλαμάκι κοτόπουλο και χοιρινό, μέχρι τα εμπνευσμένα μπιφτέκι κοτόπουλο, μπιφτέκι μοσχαρίσιο, κοκορέτσι (μια αποκάλυψη!) και κοντοσούβλι, αλλά και τους πιο λαχταριστούς, χειροποίητους γύρους που φτιάχνονται με ατόφια ύλη, με την απλότητα και την ειλικρίνεια του αλατιού και της ρίγανης σαν μοναδικά συστατικά. Η εμμονική προσοχή στην ποιότητα της πρώτης ύλης επεκτείνεται και σε όλα τα υπόλοιπά του καλούδια – το κρέας καθαρίζεται και τεμαχίζεται εδώ, το κοκορέτσι πλένεται επισταμένα, ο κιμάς ζυμώνεται παραδοσιακά και με φροντίδα. 

Ναι, στον Πειρασμό το κοκορέτσι είναι σοβαρή υπόθεση, και είναι πεντανόστιμο, τρυφερό και μοναδικό. Τον προτιμάμε επίσης για τις “χεράτες” πατάτες φούρνου του, τα βραστά χόρτα, το “αμαρτωλό” εξοχικό με πατάτες τηγανιτές, τη γουρουνοπούλα, τα κεμπάπ, το μοσχαρίσιο μπιφτέκι αλλά και τα χορταστικά σάντουιτς στις προδιαγραφές και με τα υλικά που τα θες εσύ. Όλα τα κρέατα είναι στα κάρβουνα ενώ το μαγαζί είναι take-away αλλά και delivery.

Αν η διάρκεια στον χρόνο είναι απόδειξη επιτυχίας, ο Πειρασμός δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις. Εμείς θα κλείσουμε, λέγοντάς σας πως σ’ένα τοπίο που βρίθει από ψητοπωλεία, η συνέπεια, η ποιότητα και η φροντίδα για τον πελάτη πάντα επιβραβεύονται. Κάτι που συνυπογράφουν και εκατοντάδες ευχαριστημένοι πειρασμο-λάτρεις! 

Πειρασμός
Βελβενδούς 20 & Φαέθοντος, Κυψέλη, τηλ. 2108824232
Social links: Facebook

Επικαιρότητα

Διάβασε επίσης

Γιάννης Μπουτάρης: «Το έζησα, το χόρτασα… Αντίο!» 1942 – 2024

Ο άνθρωπος που έζησε χίλιες και μία ζωές, ο άνθρωπος που έφερε την ελληνική οινοποιία στο διεθνές προσκήνιο με...

Μουσείο Μαρία Κάλλας: Street party, masterclasses, ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας τιμά την ημέρα γέννησης της Μαρίας Κάλλας με μειωμένη γενική είσοδο και street party. Επιπλέον,...

Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

To honeymoon των social media τελείωσε;

Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

100 χρόνια σουβλάκια: Που θα φας τα καλύτερα στην Αθήνα

Είναι εδώ κι έναν αιώνα το πιο αγαπημένο street food των Ελλήνων. Όπως διαβάζουμε στο βιβλίο της Μαρίνας Πετρίδου...

The inside scoop: Τα καλύτερα παγωτά της Αθήνας

IceRoll Γιαννιτσοπούλου 2, Πλατεία Εσπερίδων, Γλυφάδα, τηλ. 2108945009   .  Πρωτοακούσαμε γι'αυτό το φθινόπωρο του 2017 και το πρωτογνωρίσαμε στο φετινό Athens Food...

Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot