spot_img

Μαύρο Αλάτι: Προσιτή κρεατοφαγία υψηλών προδιαγραφών, στην καρδιά του Περιστερίου

Το αλάτι είναι ένα από τα τρία βασικά συστατικά της Ελλάδας, μαζί με το λάδι και το μεράκι. Η παράδοξη χρήση του “μαύρου” ως χαρακτηριστικού συμβολίζει ακριβώς αυτή την πρωτότυπη αντίθεση που αποτελεί ως κρεατοφαγική επιλογή το “Μαύρο Αλάτι”, το νέο στέκι στην πολυσύχναστη Βεάκη που ήρθε για να… ξετρελάνει τους λάτρεις του (καλού) κρέατος.

Το “Μαύρο Αλάτι” είναι να γνήσιο ψητοπωλείο κατάλληλο για όλους όσους αναζητούνε πάντα το ιδανικό. Industrial αισθητική, εναλλαγές ξύλου-μετάλλου, που εκπέμπουν την πιο φιλόξενη διάθεση – σε συνδυασμό, φυσικά με την καλύτερη διάθεση του πάντα χαμογελαστού και εξυπηρετικού team του! Το αποτέλεσμα; Value for money κρεατοφαγικές προτάσεις, φτιαγμένες με κορυφαίας ποιότητας κρέατα και πρώτες ύλες, με τις περισσότερες να είναι – προς έκπληξη όλων μας – μονοψήφιες!

Η πολυετής εμπειρία των ιδιοκτητών στο χώρο των ψητοπωλείων και του κρέατος, είναι κάτι που διαφαίνεται από τις πρώτες κιόλας μπουκιές: τρυφερά σουβλιστά όπως το πεντανόστιμο κοντοσούβλι προβατίνας ή το κοντοσούβλι κοτόπουλου, εξαιρετικά ζουμερό (χειροποίητο) κεμπάπ και στα προσωπικά αγαπημένα – για δυνατούς “λύτες” – η tomahawk (απείρως well-priced, σε σωστή κοπή και με γεύση να-γλύφεις-τα-δάχτυλά-σου)! Για τους λάτρεις των τυριών, ο κατάλογος των ορεκτικών είναι γεμάτος από τυριά Αμφιλοχίας σε διάφορες εκδοχές, αλλά και άλλες γευστικότατες προτάσεις, όπως το κορυφαίο “τυροπιτάρι” και η “φέτα μέλιτος” με μέλι ή – για τους πιο foodies – μαρμελάδα ντομάτας. Μην παραλείψετε να συνοδεύσετε τα τρυφερά και καλοψημένα κρεατικά με την δροσερή και εξαιρετική γευστικά σαλάτα με ντάκο χαρουπιού, κάπαρη και κατίκι Δομοκού.

Το “Μαύρο Αλάτι” ανεβάζει κατά πολύ τα standards στην κρεατοφαγία, ικανοποιεί με το παραπάνω τις υψηλές προσδοκίες των meat lovers, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί χαμηλά τις τιμές. Αλήθεια, χρειάζεται κάτι παραπάνω για να χαρακτηρίσεις ένα στέκι “ιδανικό”; 

Let’s meat, λοιπόν!

Μαύρο Αλάτι
Αιμιλίου Βεάκη 44, Περιστέρι, τηλ. 2105730080
Facebook | Instagram

Επικαιρότητα

Διάβασε επίσης

Γιάννης Μπουτάρης: «Το έζησα, το χόρτασα… Αντίο!» 1942 – 2024

Ο άνθρωπος που έζησε χίλιες και μία ζωές, ο άνθρωπος που έφερε την ελληνική οινοποιία στο διεθνές προσκήνιο με...

Μουσείο Μαρία Κάλλας: Street party, masterclasses, ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας τιμά την ημέρα γέννησης της Μαρίας Κάλλας με μειωμένη γενική είσοδο και street party. Επιπλέον,...

Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

To honeymoon των social media τελείωσε;

Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

Specialty Coffee: 27 σημεία στην πόλη που σερβίρουν την αγαπημένη μας συνήθεια στην πιο τέλεια της εκδοχή

Την τελευταία δεκαετία μια καινούργια φιλοσοφία αναδύθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο και έχει φτάσει για τα καλά μέχρι τη χώρα...

Τα αθηναϊκά εστιατόρια που σφυρηλατούν γευστικές διαδρομές στην απόλαυση και τη διασκέδαση

Ο μεζές είναι η βουλιμία του μερακλή που θέλει να τα δοκιμάσει όλα, διψάει για τη «μέση» και αποστάγματα,...

Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot