spot_img

Oliver ‘s Boulangerie: Ελλάς-Γαλλία, γευστική συμμαχία!

Αρτοποιΐα, ζαχαροπλαστική. Μορφές τέχνης, αλχημικής σχεδόν φύσης, που τα τελευταία χρόνια ανθίζουν κι ερχόμενες στο προσκήνιο ενθουσιάζουν το κοινό, εκλεπτύνοντας πλέον τις απλές καθημερινές μας συνήθειες. Η παραδοσιακή έννοια του φούρνου έχει πλέον αλλάξει τόσο σε αισθητική όσο και σε τεχνικές παραγωγής, οι προσεγγίσεις ποικίλουν και ο ανταγωνισμός περνάει πλέον στο κομμάτι της ποιότητας και της διαφοροποίησης.

Το Oliver’s Boulangerie από τους πρωτοπόρους αυτής της μεταστροφής, με δημιουργικές ιδέες και φρέσκια οπτική, έχει γίνει leader στο χώρο, συνδυάζοντας την ελληνική παράδοση με την γαλλική φινέτσα και με αφετηρία το κεντρικό κατάστημα – παρασκευαστήριο στην Τριών Ιεραρχών 44, στα Άνω Πετράλωνα, έχει διευρύνει την επιτυχημένη δραστηριότητα του τόσο στα τρία μικρά υποκαταστήματα στο κέντρο της Αθήνας, όσο και σε 160 σημεία διανομής.

Πίσω από το τιμόνι της επιτυχίας, o εμπνευσμένος master baker Δημήτρης Γρίβας, ιδρυτής του επίσης επιτυχημένου brand, ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ, με άπειρη γνώση, εμπειρία αλλά και βαθιά αγάπη για το αντικείμενο μας συστήνει την έννοια της καθαρόαιμης γαλλικής Boulangerie, με παιχνίδια στους συνδυασμούς των αλεύρων σε ότι αφορά το ψωμί, και μικρές αποδράσεις στη χώρα της απόλαυσης, σε ότι αφορά τα γλυκά, αφού δοκιμάζοντας τα θα αναφωνήσεις Vive La France!

Στα must η μεγάλη γκάμα σε κρουασάν, με ένα δυνατό παλμαρέ με 28 διαφορετικούς τύπους! Αφράτα και μυρωδάτα, γεμισμένα με τους πιο σαγηνευτικούς συνδυασμούς. Μεστή καραμέλα, μήλο-κανέλα και black forest, με σοκολάτα και αγριοκέρασο, αντιπροσωπευτικό δείγμα όλων εκείνων των ιδιαίτερων γεύσεων που δίνουν άλλη διάσταση στην έννοια του κρουασάν, και αποτελούν ιδανική εναλλακτική για brunch on-the-go παρέα με λαχταριστή quiche lorraine και τον καλοψημένο σου καφέ Nespresso που εδώ διατίθεται σε τέσσερις διαφορετικές ποικιλίες .

Όσο για τον άρτο τον επιούσιον, χρησιμοποιώντας την καλύτερη ποιότητα υλικών, καθημερινά παρασκευάζονται τα πιο εύγευστα και θρεπτικά αρτιστουργήματα με συνταγές ελληνικές αλλά και από όλο τον κόσμο, σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη , πολύσπορα, με παπαρουνόσπορο, μπαγκέτες, brioche, ιδανικά για το καθημερινό τραπέζι αλλά και για αυτοσχέδια σπιτικά σαντουιτσάκια!

Το Oliver ‘s Boulangerie αποτελεί ένα επιτυχημένο πάντρεμα ελληνικής και γαλλικής παράδοσης, και ένα project που έχει κερδίσει το στοίχημα της επιτυχίας, σε μια αρμονική συνεύρεση ποιότητας, λεπτοδουλειάς και έμπνευσης!

Oliver ‘s Boulangerie
Βεΐκου 46, Κουκάκι, τηλ. 2109221108
Τριών Ιεραρχών 44, Πετράλωνα, τηλ. 2103469669
Τριών Ιεραρχών 9, Θησείο, τηλ. 2103410777
Facebook | Instagram

Επικαιρότητα

Διάβασε επίσης

Γιάννης Μπουτάρης: «Το έζησα, το χόρτασα… Αντίο!» 1942 – 2024

Ο άνθρωπος που έζησε χίλιες και μία ζωές, ο άνθρωπος που έφερε την ελληνική οινοποιία στο διεθνές προσκήνιο με...

Μουσείο Μαρία Κάλλας: Street party, masterclasses, ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας τιμά την ημέρα γέννησης της Μαρίας Κάλλας με μειωμένη γενική είσοδο και street party. Επιπλέον,...

Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

To honeymoon των social media τελείωσε;

Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

Η Αθήνα στα μονοπάτια της ιταλικής κουζίνας: Ο οδηγός με τους πιο νόστιμους προορισμούς

Η ιταλική κουζίνα έχει ως αφετηρία την εντοπιότητα. Οι Ιταλοί επινόησαν το slow food κίνημα που επικεντρώνεται στη χρήση...

Χολαργός: Τα πιο hot στέκια για φαγητό, ποτό και διασκέδαση

Ο Χολαργός είναι στρατηγικά τοποθετημένος μεταξύ βορείων προαστίων και κέντρου, και χρησιμοποιούμε τον όρο «στρατηγικά» με διπλή σημασία, αφού...

Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot