Το Iceroll στα 3 χρόνια ζωής του έχει γίνει πλέον συνώνυμο του παγωτού που φτιάχνεται μπροστά στα μάτια σου σε πλάκα (και με το οποίο παθαίνεις πλάκα – no pun intended) και δεν παρουσιάζει κανένα ίχνος επιβράδυνσης της εκρηκτικής του πορείας.
Το brand που επαναπροσδιόρισε τη λέξη «φρέσκο», είναι η επιτομή της γευστικής και επιχειρηματικής δημιουργικότητας – με το φρέσκο ΘΕΣγάλα (και για τους φίλους vegans το γάλα καρύδας), τα απολαυστικά φρούτα εποχής αλλά και τις πιο σαγηνευτικές σοκολάτες από αγαπημένα brands, να μετουσιώνονται παρουσία σου με ζογκλερική ακρίβεια στα πιο λαχταριστά ρολάκια παγωτό.
Ανάμεσα στις ιδιαίτερες προτάσεις ξεχωρίζουν η σοκολατόπιτα, η μπουγάτσα, η pavlova, η bounty, τα snickers – όλες φτιαγμένες (καλά το κατάλαβες) με το αντίστοιχο υλικό (π.χ. πραγματικό κομμάτι τσουρέκι που κόβεται μπροστά στα μάτια σου και γίνεται παγωτό, κ.ο.κ.) Στα must try, οι δημιουργίες του χαρισματικού chef patissier Διονύση Αλέρτα, όπως μηλόπιτα και σουφλέ σοκολάτας, αλλά και νέες εκπλήξεις που θα δεις να ξετυλίγονται μελλοντικά!
Και λες και δε μας είχε τρελάνει αρκετά με τα αγαπημένα μας (ολόφρεσκα & χειροποίητα) παγωτά, το Iceroll εισήγαγε στον κατάλογό του κολασμένα waffle cups, τα οποία φτιάχνονται στην ίδια φιλοσοφία – επιτόπου – και σου προσφέρονται σε 4 βάσεις (σοκολάτα-λευκή-γάλακτος-gold), ακόμα και σε κουβαδάκι του 1,5 kg!
«Εκείνος που είναι τολμηρός, γενναίος, σταθερός, απλός, φυσικός και δεν βιάζεται, πλησιάζει την τελειότητα», είχε πει ο Κομφούκιος, κάτι που βρίσκει πλήρη εφαρμογή στο Iceroll. Με την πιο φρέσκια ιδέα (κυριολεκτικά), σταθερά βήματα και συνεχή διάθεση να «προτείνει» νέα πράγματα, έχει κερδίσει τόσο τις καρδιές μας (αμαχητί!) όσο και ένα γενναίο market cap, που επισφραγίστηκε με βραβείο από τα Estia Awards για το 2020. Καλή απόλαυση!
IceRoll
Μοναστηράκι: Αθηνάς 2, Αθήνα, τηλ. 2103238140
Γλυφάδα: Γιαννιτσοπούλου 2, Πλατεία Εσπερίδων, τηλ. 2108945009
Ρόδος: Ερμού 83 Παλιά Πόλη τηλ. 2241033165
www.iceroll.gr | Facebook | Instagram