spot_img

Pizzarella: Ένα ανεπανάληπτο ιταλικό σενάριο απόλαυσης

Η αδυναμία που έχει διαχρονικά η υφήλιος στην ιταλική κουζίνα είναι γνωστή και αδιαμφισβήτητη. Χρόνια τώρα δημιουργούνται χώροι που την προσφέρουν σε διάφορες εκφάνσεις της, αλλά στην Πάρο την πρώτη θέση κατέχει επάξια το Pizzarella. 

Άνοιξε το 2006 και έγινε instant hit για το ξένο και ελληνικό κοινό που συνέρευσε να την ανακαλύψει. 15 χρόνια μετά, συνεχίζει να κρατάει τα σκήπτρα, με πρωτοτυπία και μόνιμη επανεφεύρεση που έχουν το πιο γευστικό και πεντανόστιμο αποτύπωμα σε κάθε πιάτο που βγαίνει από την κουζίνα της. 

Ο ξυλόφουρνος εγγυάται και την τέλεια πίτσα, η οποία εδώ βιώνει την ιδανική της εκδοχή. Λεπτή στο κέντρο και πιο παχιά στο στεφάνι, κατά τη διάρκεια του ψησίματος αποκτά το λεγόμενο cornicione, την κόρα στην ουσία που συγκρατεί τα υλικά, και ψήνεται τόσο-όσο για να κρατάει κάθε υλικό φρέσκο και απολαυστικό. Το Pizzarella φτιάχνει επίσης πίτσα και χωρίς γλουτένη, και από τις προτάσεις του ξεχωρίζουν η Μπουφαλίνα, με υπέροχη βουβαλίσια μοτσαρέλα και φρέσκο βασιλικό, που θριαμβεύει μέσα στην απλότητά της, η ανεπανάληπτη Πεπερόνι, με την εξαιρετική τοματένια spicy σάλτσα της, αλλά και η μοναδική Σπέσιαλ, για τους λάτρεις του πληθωρικού και της ποικιλίας στην γεύση. 

Στο μέτωπο των ζυμαρικών, η Pizzarella επιφυλάσσει τις πιο νόστιμες εκπλήξεις, αξιοποιώντας τα καλύτερα brands όπως Barilla και De Cecco για τις παρασκευές της, με επιλογές όπως η παραδοσιακή Άλιο Όλιο, η αποκαλυπτική σπαγγέτι Πολπετίνι με ιταλικά κεφτεδάκια ή η Ριγκατόνι Ρικότα με καπνιστή μελιτζάνα, άκρως καλοκαιρινή και χυμώδης. 

Τα ορεκτικά της είναι κυριολεκτικά το ένα καλύτερο από το άλλο, ενώ στον κατάλογο θα βρεις αφράτα νιόκι αλλά και κυρίως σε κρεατικά. 

Pizzarella
Νάουσα, Πάρος, τηλ. 2284053150
www.pizzarella.gr | Facebook | Instagram

Επικαιρότητα

Διάβασε επίσης

Γιάννης Μπουτάρης: «Το έζησα, το χόρτασα… Αντίο!» 1942 – 2024

Ο άνθρωπος που έζησε χίλιες και μία ζωές, ο άνθρωπος που έφερε την ελληνική οινοποιία στο διεθνές προσκήνιο με...

Μουσείο Μαρία Κάλλας: Street party, masterclasses, ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας τιμά την ημέρα γέννησης της Μαρίας Κάλλας με μειωμένη γενική είσοδο και street party. Επιπλέον,...

Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

To honeymoon των social media τελείωσε;

Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

8 εστιατόρια στην Αθήνα που μιλούν… άπταιστα ιταλικά (+8 iconic πιάτα από 8 περιοχές της Ιταλίας)

Όταν ακούς για ιταλική κουζίνα, ο νους σου κατευθείαν πηγαίνει σε πλούσιες μακαρονάδες και πίτσες. Και όχι άδικα, αφού...

Μήλος: Ένα νησί πέρα από τα συνηθισμένα

Το ετερόκλητο των τοπίων της αλλά και η ομορφιά που εκπέμπει από άκρη σε άκρη, είναι τα στοιχεία που...

Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot