spot_img

Butcher’s Burger & Steak House: Κρεατοφαγία-έπος με πεντανόστιμα burgers και premium κοπές

Αν υπάρχει ένας κανόνας στο καλό φαγητό αυτός είναι η ποιότητα της πρώτης ύλης. Το συνυπογράφουν μάγειρες, κριτικοί γαστρονομίας, foodies κι όλοι εμείς οι κοινοί θνητοί που όταν τo βρούμε ορμάμε με τα μπούνια. Στα Butcher’s Burger αυτός ο κανόνας βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή, με την οικογένεια Αλαφούζου – που βρίσκεται πίσω από τα μαγαζιά-ναούς με τα πεντανόστιμα burgers και τις premium κρεατοφαγικές προτάσεις – να έχει την πιο βαθειά γνώση στο κρέας που θα μπορούσε να έχει κάποιος, αφού πάππου προς πάππου, εδώ και 4 γενιές δραστηριοποιείται στο χώρο των κρεάτων με δική της φάρμα και ενημερωμένο κρεοπωλείο στην Αγία Παρασκευή. 

Όλα ξεκίνησαν από το Χαλάνδρι πριν 8 χρόνια όταν ο Σπύρος Αλαφούζος αποφάσισε να μετουσιώσει το «know how» του πάνω στο κρέας και να αναβαθμίσει το αγαπημένο μας street food μ’ένα μαγαζί που έμελε να γίνει instant hit στο κοινό της περιοχής αλλά και viral μέχρι και στα media του εξωτερικού για το μεγαλύτερο και καλύτερο burger στην Ελλάδα με 2 κιλά ενιαίο μοσχαρίσιο μπιφτέκι. Ο κατάλογός του εμπλουτίστηκε σύντομα με steaks σε διάφορες κοπές και ωριμάνσεις που αποπλανούν, και τα Butcher’s Burger είναι σήμερα σημείο αναφοράς όσων αναγνωρίζουν και αναζητούν το τέλειο burger αλλά και κρέας σε ποιότητα μισελενάτου εστιατορίου, αλλά όχι σε τιμή. 

Με όλες τις προτάσεις των Butcher’s Burger λοιπόν να προέρχονται από κρέατα δικής τους παραγωγής, και με 6 πλέον καταστήματα σε κάθε γωνιά της Αθήνας, η αλυσίδα διαγράφει το δικό της success story που μεταφράζεται σε ορκισμένους μπεργκερόφιλους fans που το κατατάσσουν σε αγαπημένο τους προορισμό για φαγητό.

Στα must try, κανονικού μεγέθους, το ανυπέρβλητο Jack Daniel’s με cheddar, μπέικον, ντομάτα, onion rings και κολασμένη, χειροποίητη Jack Daniel’s sauce, το πεντανόστιμο Creamy mushroom με λαχταριστό cheddar που λιώνει στο στόμα και απολαυστική sauce μανιταριών και το εμπνευσμένο Asian, με μαγιονέζα, ντομάτα, κρεμμύδι, flakes αγγουριού, μανιτάρια σωτέ και teriyaki sauce. Όλα, στο ψήσιμο που θες εσύ – από medium μέχρι well done – σε χωριάτικο ή brioche ψωμάκι και με δυνατότητα επιλογής του κρέατος, από μπιφτέκι buffalo μέχρι από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο και από τραγανό φιλέτο κοτόπουλο, μέχρι μπιφτέκι κοτόπουλου ή γαλοπούλας. Αν αυτό δεν είναι επανάσταση στο burger ακριβώς όπως το θες, τότε δεν ξέρουμε τι είναι.

Οι πιο «δυνατοί λύτες» θα λατρέψουν τις τιτανοτεράστιες προτάσεις – που είναι εξαιρετικές επιλογές και για τη μέση – όπως το Σταβλίσιο που έχει βραβευτεί για το καλύτερο burger, τον κομήτη Αρμαγεδδών με γεύση πραγματικά διαστημική, το αγαπημένο Hannibal που το αποτελειώνεις με τα μάτια, το Butcher’s tower που είναι ένας 10πατος πύργος burger (και σαν κι αυτόν δεν εχεις ξαναδεί!) αλλά και το La Butcher Familia burger με 2000gr παραδείσου, δηλαδή μοσχαρίσιου κιμά, 4πλό τηγανητό αυγό, 10πλό μπέικον, 10πλό cheddar, σπιτική Butcher`s sauce, cheddar sauce, πίκλα, ντομάτα και κρεμμύδι. 

Από εκεί και πέρα, η Σταβλίσια του παππού 1400 γρ. και η Tomahawk 1500 γρ. που μπορούν να σερβιριστούν με καλοψημένη jacket potato, σαλάτα, ασπρόμαυρο ρύζι ή φρέσκες τηγανητές πατάτες είναι εγγύηση, όπως άλλωστε εγγυημένη είναι και η ποιότητα, αφού τα Butcher’s Burger & Steak House είναι τα μόνα μαγαζιά που σερβίρουν το μπιφτέκι τους και σε μερίδα γιατί πολύ απλά γνωρίζουν τί προσφέρουν. Τις σαλάτες τους ο κόσμος τις αποκαλεί χιουμοριστικά βουνά, αφού έχουν αυτό το grande στοιχείο τόσο στην όψη όσο και τη γεύση! TIP: Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το all time favourite ορεκτικό, τις potato twisters.

Butcher’s Burger & Steak House
Σύνταγμα:
 Βουλής 7, τηλ. 2103230800
Χαλάνδρι: Αγίας Παρασκευής 17, τηλ. 2106890500
Κηφισιά: Κολοκοτρώνη 37, Κεφαλάρι, τηλ. 2108089000
Περιστέρι: Aιμιλίου Βεάκη 41, τηλ. 2105766662
Ηλιούπολη: Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως 10-12, τηλ. 2109910099
Αχαρνές: Λεωφ. Πάρνηθος 183, τηλ. 2102400101 
www.butchersburger-steak.gr 

Facebook | Instagram

Επικαιρότητα

Διάβασε επίσης

Γιάννης Μπουτάρης: «Το έζησα, το χόρτασα… Αντίο!» 1942 – 2024

Ο άνθρωπος που έζησε χίλιες και μία ζωές, ο άνθρωπος που έφερε την ελληνική οινοποιία στο διεθνές προσκήνιο με...

Μουσείο Μαρία Κάλλας: Street party, masterclasses, ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας τιμά την ημέρα γέννησης της Μαρίας Κάλλας με μειωμένη γενική είσοδο και street party. Επιπλέον,...

Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

To honeymoon των social media τελείωσε;

Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

Οι καλύτεροι φούρνοι της Αθήνας: Ιστορίες με αλεύρι, μαγιά και προζύμι

Είναι απίστευτη αυτή η γλυκιά θαλπωρή που μας κάνει να αισθανόμαστε η μυρωδιά ενός φρέσκου ψωμιού που μόλις έχει...

Specialty Coffee: 27 σημεία στην πόλη που σερβίρουν την αγαπημένη μας συνήθεια στην πιο τέλεια της εκδοχή

Την τελευταία δεκαετία μια καινούργια φιλοσοφία αναδύθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο και έχει φτάσει για τα καλά μέχρι τη χώρα...

Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot