spot_img

Nomsy Kebab Artisans: Κοσμικές κρεατονοστιμιές με βαριά υπογραφή, στη Γλυφάδα 

Το ξακουστό «κεμπάπ του Θανάση» καθιέρωσε για δεκαετίες ολόκληρες την προσιτή, ποιοτική κρεατοφαγία και συνεχίζει το σούπερ ελκυστικό δρομολόγιό του στη Γλυφάδα, με φρέσκο concept και με την δεύτερη γενιά της οικογένειας στο τιμόνι. Το Nomsy επανασυστήνεται με μια μοντέρνα γαστρονομική πρόταση που ξεχωρίζει στη σκηνή της περιοχής, ανοίγοντας μια πολύ δυνατή «πρεσβεία» για το δημοφιλές αγαπημένο μας έδεσμα.

Upscale περιβάλλον που καθιστά την έξοδο για σουβλάκι πρωτοκλασάτη, νέες ιδέες, αδιαπραγμάτευτα κορυφαίες πρώτες ύλες, μαεστρία στο ψήσιμο, ανυπέρβλητες γεύσεις και πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής, έχουν ήδη καταστήσει το Nomsy την απόλυτη συντεταγμένη για τους νότιους λάτρεις του κρέατος. Στην ανοιχτή κουζίνα του γίνονται θαύματα, το σκηνικό του είναι αναζωογονητικά minimal με υλικά όπως το ξύλο, το μάρμαρο και το μέταλλο να συμβιώνουν υπέροχα σ’ ένα ξεκούραστο οπτικό ροβανιέμι.  

Η λέξη «artisans» στον υπότιτλο τα λέει όλα: η πολυετής εμπειρία του κ. Αθανάσιου Γκόλα έχει μεταλαμπαδευτεί με τον πιο αξιέπαινο τρόπο στα παιδιά του – Θωμά και Βασιλική – οι οποίοι εμμένουν παρά τις σειρήνες της εποχής στην ποιότητα με χειροποίητες παρασκευές, αλλά συνδράμουν και με νεωτερισμούς και εξέλιξη που συμβαδίζουν με τις σύγχρονες διατροφικές συνήθειες και τις τάσεις του καταναλωτικού κοινού. 

Έτσι για παράδειγμα στο μενού τους θα βρεις το εκμαυλιστικά παραδοσιακό κεμπάπ να συνυπάρχει με ζουμερά μπιφτέκια γαλοπούλας, το Black Angus να μετατρέπεται με μαεστρία σε εξαιρετικό γύρο, τις vegan προτάσεις να ξετυλίγονται με ψητό tofu και ψητά μανιτάρια και τα ορεκτικά να κοντράρουν επάξια τα αντιστοιχα μεγάλων εστιατορίων. Λατρέψαμε το κατσικίσιο σαγανάκι με πικάντικο μέλι και αμύγδαλα, το χαλούμι bites με την spicy ketchup, τις πατατες σαγανάκι υπερπαραγωγή με γύρο της επιλογης μας, σως τεσσάρων τυριών και σπιτική σάλτσα ντομάτας, τα βελούδινα ντολμαδάκια με σως γιαουρτιού, την αέρινη καπνιστή φάβα και το γευστικότατο χούμους με ταχίνι. 

Στα δυνατά χαρτιά του οι μερίδες του ονείρου όπως η μπριζόλα t-bone με ψητά μανιτάρια, ολοκόκκινη, γλυκιά ντομάτα, μαρούλι και φρεσκοτηγανισμένες πατάτες, τα παϊδάκια γαλοπούλας, το black angus steak, ο γύρος κοτόπουλο με μια απερίγραπτη νοστιμιά και σε γενναία δόση. Must και ίσως παγκόσμια πρώτη, οι νεωτερισμοί με τις κλασικές πρώτες ύλες σε fusion, international εκδοχές: το latin κεμπάπ σερβίρεται με guacamole, κρεμμύδι, ντομάτα, κόλιανδρο και σως γιαουρτιού, η ιταλική γίγας black angus πλαισιώνεται από mozzarella, παρμεζάνα και σπιτική σάλτσα ντομάτας, η ανατολίτικη γύρος κοτόπουλο έρχεται με μελιτζάνα ψητή, χούμους, ντοματίνια, πικάντικη πιπεριά και κρεμμύδι. Φρέσκια οπτική με ολόφρεσκα υλικά. 

Το Nomsy έχει και wine list, έχει ψαγμένες μπύρες και αποστάγματα, έχει όλα αυτά τα συστατικά που μεταμορφώνουν μια casual έξοδο σε μια εμπειρία απόλαυσης και πραγματικής γευστικής αποκάλυψης. Λειτουργεί και delivery. 

Nomsy Kebab Artisans
Αρτέμιδος 3, Γλυφάδα, τηλ. 2107006251
Facebook | Instagram

Επικαιρότητα

Διάβασε επίσης

Γιάννης Μπουτάρης: «Το έζησα, το χόρτασα… Αντίο!» 1942 – 2024

Ο άνθρωπος που έζησε χίλιες και μία ζωές, ο άνθρωπος που έφερε την ελληνική οινοποιία στο διεθνές προσκήνιο με...

Μουσείο Μαρία Κάλλας: Street party, masterclasses, ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας τιμά την ημέρα γέννησης της Μαρίας Κάλλας με μειωμένη γενική είσοδο και street party. Επιπλέον,...

Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

To honeymoon των social media τελείωσε;

Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

4 αθηναϊκές pubs για να γιορτάσεις την St Patrick’s day όπως της αξίζει

Η Γιορτή του Αγίου Πατρικίου (Ιρλανδικά: Lá Fhéile Pádraig, «Η Ημέρα της Εορτής του Πατρικίου»), είναι μια πολιτιστική και...

Η επανάσταση του street food στην Αθήνα: Γεύσεις απ’όλο τον κόσμο που τρώγονται στο χέρι

Το εστιατόριο σαν θεσμός εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης, ωστόσο προϋπήρχε πολύ πριν η Μαρία Αντουανέτα και...

Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot