spot_img

Το Νερό της Αγάπης: Σύγχρονη θαλασσινή γαστρονομία καμωμένη με τεχνική και φροντίδα

Μπορείτε να το πείτε κι επιτομή του Σπετσιώτικου τοπίου αυτό το σκηνικό με το ηλιοβασίλεμα καρτ ποστάλ και το ελκυστικά φωτισμένο ντεκ της Κουνουπίτσας που ξετυλίγει τη δράση του σε 2 επίπεδα. Το «Νερό της Αγάπης» είναι από τα εμβληματικά εστιατόρια των Σπετσών, με έναν αέρα πολυτέλειας κλασικό και συνάμα σύγχρονο, γεγονός που αντανακλάται και στο μενού του.

Με κεντρικό άξονα το ψάρι, το οποίο και προμηθεύεται από την ντόπια αλιεία, το εστιατόριο εκθέτει τις ψαριές του στις βιτρίνες των ψυγείων του σαν πολύτιμα κοσμήματα, τα οποία ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει στην φιλοσοφία sea to table. Στην ψαροφαγία επιπέδου παίζουν όμως και μοντέρνες ιδέες – βλ. ταρτάρ από φρέσκο ψάρι, το εμβληματικής φύσεως φαγκρί αλά Σπετσιώτα μαγειρεμένο στο φούρνο με ντοματούλα ή ακόμα και sashimi φρέσκου τόνου συνοδευόμενο από φρεσκοκομμένο αγγουράκι και αβοκάντο!

Εκπληκτικά πιάτα που αναβαθμίζουν κάθε έκφανση της μεσογειακής κουζίνας, εκτοξεύοντας τη νοστιμιά, τους συνδυασμούς, τις ιδέες και τις υφές, σε άριστη ποιότητα και με το υπερατού της ανυπέρβλητης θέας. Το σκηνικό γίνεται πολύ ρομαντικό – εξού και η έννοια της αγάπης – η οποία επεκτείνεται και στον επισκέπτη με ποιοτικό service και φιλόξενη διάθεση. 

Από τη λίστα του δε λείπουν τα ζυμαρικά με θαλασσινά σε διάφορες εκδοχές, ενώ η λίστα κρασιών του αποτελεί υπόδειγμα σεταρίσματος του φαγητού και του οίνου με επιλογές κυρίως ελληνικού αμπελώνα. Στο ξύλινο του, με το λευκό ντεκόρ να ψιθυρίζει χαλαρή οικειότητα και με μια από τις ικανότερες κουζίνες στις Σπέτσες, το μόνο σίγουρο είναι ότι το «Νερό της Αγάπης» θα σφυριλατηθεί στη μνήμη σας σαν το κορυφαίο spot που είναι. 

Το Νερό της Αγάπης
Κουνουπίτσα, Σπέτσες, τηλ. 2298074009
Facebook | Instagram

Επικαιρότητα

Διάβασε επίσης

Γιάννης Μπουτάρης: «Το έζησα, το χόρτασα… Αντίο!» 1942 – 2024

Ο άνθρωπος που έζησε χίλιες και μία ζωές, ο άνθρωπος που έφερε την ελληνική οινοποιία στο διεθνές προσκήνιο με...

Μουσείο Μαρία Κάλλας: Street party, masterclasses, ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας τιμά την ημέρα γέννησης της Μαρίας Κάλλας με μειωμένη γενική είσοδο και street party. Επιπλέον,...

Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

To honeymoon των social media τελείωσε;

Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

Τα καλύτερα σουβλάκια στην Αθήνα: Η τριλογία της απόλαυσης (Μέρος Γ’)

Σουβλάκι. Η μοναδική λέξη που όταν την ακούμε, θέλουμε να φάμε ακόμα και μετά από συμπόσιο στο χωριό του...

Τα καλύτερα κεμπάπ στην Αθήνα: Μια ευλογημένη χαρά με γεύσεις και αρώματα Ανατολής

Το κεμπάπ μάλλον εφευρέθηκε από τους άντρες και προς ιδίαν κατανάλωση. Είναι ένας ύμνος στην κρεατοφαγία, ένα σενάριο με...

Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot