spot_img

IceRoll: Ο επαναπροσδιορισμός της λέξης “φρέσκο”, σ’ένα παγωτό που φτιάχνεται μπροστά στα μάτια σου

Πρωτοακούσαμε γι’αυτό το φθινόπωρο του 2017 και το πρωτογνωρίσαμε στο φετινό Athens Food Festival, στο οποίο η ουρά για να γευτεί κανείς τα one-of-a-kind παγωτά του, ήταν δαιδαλώδης. Το IceRoll, σε λιγότερο από ένα χρόνο, έχει αποκτήσει διαστάσεις… μύθου, με τα πιο αγνά υλικά να μετουσιώνονται σε παγωτό, σε χρόνους dt, μπροστά στα μάτια σου

Η μυσταγωγική διαδικασία ξεκινάει από μια παγωμένη πλάκα, πάνω στην οποία φρέσκο γάλα (ημέρας, άρτι αφιχθέν από τον συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα) συνδυάζεται με φρέσκα φρούτα εποχής ή γνωστά brands σοκολάτας και μπισκότου, για τη δημιουργία του -κυριολεκτικά πιο φρέσκου και λαχταριστού παγωτού στον κόσμο – χωρίς την προσθήκη ίχνους συντηρητικού ή άλλου τεχνητού πρόσθετου. Οι vegans ή όσοι δεν είναι “φίλοι” του αγελαδινού γάλακτος μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν για βάση γάλα καρύδας, ενώ όπως καταλαβαίνεις, μπορείς να πειραματιστείς μ’έναν ατελείωτο συνδυασμό γεύσεων από τις πρώτες ύλες που διατίθενται (από τις πιο “παραδοσιακές”, μέχρι υγιεινά super foods). Εάν δε θες να προβηματιστείς με τέτοιες πρωτοβουλίες, η ομάδα του IceRoll έχει να σου προτείνει τσεκαρισμένες κι εμπνευσμένες γεύσεις όπως σοκολατόπιτα, μπουγάτσα, πάβλοβα, bounty, snickers – όλες φτιαγμένες (καλά το κατάλαβες) με το αντίστοιχο υλικό (π.χ. πραγματικό κομμάτι τσουρέκι που κόβεται μπροστά στα μάτια σου και γίνεται παγωτό, κ.ο.κ.)

Το reinvention του παγωτού, γίνεται καθημερινά στη Γλυφάδα και στη Ρόδο, με νέα spots να έχουν προγραμματιστεί να ανοίξουν σε Μοναστηράκι – Χαλάνδρι – Λάρισα

IceRoll
Γλυφάδα: Γιαννιτσοπούλου 2, Πλατεία Εσπερίδων, τηλ. 2108945009
Ρόδος: Ερμού 83 Παλιά Πόλη
 .
.

Επικαιρότητα

Διάβασε επίσης

Γιάννης Μπουτάρης: «Το έζησα, το χόρτασα… Αντίο!» 1942 – 2024

Ο άνθρωπος που έζησε χίλιες και μία ζωές, ο άνθρωπος που έφερε την ελληνική οινοποιία στο διεθνές προσκήνιο με...

Μουσείο Μαρία Κάλλας: Street party, masterclasses, ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας τιμά την ημέρα γέννησης της Μαρίας Κάλλας με μειωμένη γενική είσοδο και street party. Επιπλέον,...

Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

To honeymoon των social media τελείωσε;

Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

Αφιέρωμα sushi: Ρολάροντας χιλιόμετρα απόλαυσης στην Αθήνα

Ιαπωνική κουζίνα. Από τη μια απλή, λιτή κι απέριττη. Με μια διακριτική φινέτσα όπως αυτή που χαρακτηρίζει τα μινιμάλ...

Tα καλύτερα οπωροπωλεία της Αθήνας: Η φρεσκάδα της φύσης στο τραπέζι σου

Το σύγχρονο μανάβικο μπορεί να μην είναι καθεστώς, είναι όμως σίγουρα η ασφαλής επιλογή για έναν άνθρωπο που αντιλαμβάνεται...

Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot