spot_img

Agios Restaurant: Θεϊκές γεύσεις, με comfort, Μεσογειακό και Ελληνικό αέρα

Οι Σπέτσες φημίζονται για την κοσμοπολίτικη αύρα τους και όπου γυρίσεις το βλέμμα, σίγουρα θα εντοπίσεις σημεία με υψηλή αισθητική που θα σου χαρίσουν απλόχερα τη φιλοξενία τους. Αν είναι η πρώτη σου φορά στο νησί, εξερευνώντας την περιοχή του λιμανιού, σίγουρα το ενδιαφέρον σου θα μαγνητίσει το εστιατόριο Agios, αγαπημένο σημείο των συχνών επισκεπτών, που από το 1977, γράφει τη δική του γευστική ιστορία.

Ένα εστιατόριο, όπου κάθε μικρή λεπτομέρεια υμνεί την κομψότητα, κρατώντας το νησιώτικο στοιχείο, εκπέμπει αυτή την ήρεμη ενέργεια που σε χαλαρώνει και σε προετοιμάζει να γευτείς τη μαγεία της Μεσογειακής και Ελληνικής κουζίνας.

Η chef Κωνσταντίνα Τσιαντή, έχοντας στα χέρια της τις καλύτερες πρώτες ύλες από έλληνες μικροπαραγωγούς, δημιουργεί καλαίσθητα πιάτα βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές, μέσα από μια μοντέρνα προσέγγιση. Ένα εντυπωσιακό εμφανισιακά αποτέλεσμα, που κρατάει την αυθεντικότητα και τη νοστιμάδα του comfort food, κερδίζει τις εντυπώσεις.

Το πολύ προσεγμένο και ξεχωριστό food styling σε προϊδεάζει για μια αξέχαστη γευστική εμπειρία και η δοκιμή δεν θα σε διαψεύσει. Premium κοπές σε εκλεκτά κρέατα, signature πιάτα, όπως φωλιά πατάτας με αβγά και τρούφα αλλά και αγαπημένες συνταγές από το παρελθόν, όπως τα τυροπιτάκια (συνταγή του πατέρα της chef, Βασίλη) συνδυάζονται άψογα με τα πολύ ιδιαίτερα κρασιά και μπύρες από ελληνικούς αμπελώνες και ζυθοποιίες. Για το τέλος μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις το εκπληκτικό cheesecake, τόσο νόστιμο που θα σε πάει στους ουρανούς.

Μια επίσκεψη στο Agios, είναι μια μικρή γεύση από Παράδεισο, εσύ θα αντισταθείς;

Agios Restaurant
Ντάπια, Σπέτσες, τηλ. 2298073715
Facebook | Instagram

Επικαιρότητα

Διάβασε επίσης

Γιάννης Μπουτάρης: «Το έζησα, το χόρτασα… Αντίο!» 1942 – 2024

Ο άνθρωπος που έζησε χίλιες και μία ζωές, ο άνθρωπος που έφερε την ελληνική οινοποιία στο διεθνές προσκήνιο με...

Μουσείο Μαρία Κάλλας: Street party, masterclasses, ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας τιμά την ημέρα γέννησης της Μαρίας Κάλλας με μειωμένη γενική είσοδο και street party. Επιπλέον,...

Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

To honeymoon των social media τελείωσε;

Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

Παγκόσμια Ημέρα Καφέ: Τι καινούργιο λέει το φλιτζάνι στα specialty coffee shops της Αθήνας

Στην εποχή μας ο καφές αυτοπροσδιορίζεται από υψόμετρα και μικροκλίματα, είναι μια οικουμενική γλώσσα, μια συνθήκη ειρήνης, μια ιεροτελεστία...

Τα καλύτερα κεμπάπ στην Αθήνα: Μια ευλογημένη χαρά με γεύσεις και αρώματα Ανατολής

Το κεμπάπ μάλλον εφευρέθηκε από τους άντρες και προς ιδίαν κατανάλωση. Είναι ένας ύμνος στην κρεατοφαγία, ένα σενάριο με...

Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot