spot_img

Το Τρελό Βιολί: Μάθημα στην πιο νόστιμη κρέπα, από το 2000

«Ο τρελός που επιμένει στην τρέλα του είναι σοφός», είχε πει ο Γουίλιαμ Μπλέικ και στην περίπτωση του Τρελού Βιολιού αυτό δεν θα μπορούσε παρά να είναι πραγματικότητα, αφού την σοφία της κρέπας την έχει κατακτήσει. Μια γνήσια κρεπερί που τιμά την τέχνη της κρέπας καθημερινά, με μιλιούνια κόσμου που ορκίζονται στο ανυπέρβλητο της φύλλο της αλλά και στη μαεστρία της ομάδας του πάνω από στα πυρωμένα μάτια. 

Βρίσκεται στις παρυφές της Νέας Ελβετίας – μια ανάσα από το Πάρκο Βύρωνα – από το 2002. Όλες οι παρασκευές φτιάχνονται αυθημερόν στο εργαστήριό του, και με αφετηρία τις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες σερβίρει καθημερινά πεντανόστιμες κρέπες, χορταστικά hot dogs, κολασμένες κοτομπουκιές, σάντουιτς και βάφλες για όλα τα γούστα. 

Σημείο αναφοράς στην περιοχή – κι όχι μόνο – το Τρελό Βιολί ξεκινάει την νόστιμη ημέρα του στις 12.00 καθημερινά φτιάχνοντας τον χειροποίητο χυλό του, για ένα φύλλο εξαιρετικό τόσο στην γλυκιά όσο και την αλμυρή εκδοχή του. Οι κρέπες του έχουν «βαφτιστεί» και εμπνευστεί από φίλους, συγγενείς και τα παιδιά του ιδιοκτητη, Ηλία Κανάκη. Κρέπα Μάρθα, με τυρί, κοτομπουκιές, μπέικον, πατάτες και σως, Κρέπα Ηλίας, με τυρί, ζαμπόν, μπέικον, πιπεριά, πατατάκια & τυροσαλάτα, Κρέπα Όλγα, με τυρί, λουκάνικο, πατατάκια, ντομάτα, ketchup & μουστάρδα, κ.ο.κ.

Αν πάλι είσαι σε υπογλυκαιμικό… mood, οι γλυκές κρέπες στο Τρελό Βιολί είναι μια αποκάλυψη! Μια ποικιλία σε πραλίνες, σοκολάτες, μπισκότα, φρούτα, ξηρούς καρπούς και σιρόπια μετουσιώνονται στα πιο σαγηνευτικά καλούδια για τους φίλους γλυκατζήδες, με την Κρέπα Κατερίνα, με σοκολάτα πραλίνα, λευκή πραλίνα, μπισκότο και Grand Marnier, να θριαμβεύει μέσα στην απλότητά της και την Κρέπα Στέλιος, με σοκολάτα γεύση Bueno και φουντούκι να προκαλεί κυριολεκτικά γευστικές εκρήξεις!

Μετά είναι τα hot dogs του, αγαπημένα μας street συστατικά, το λάχανο, το καρότο, τα καραμελωμένα κρεμμύδια και διάφορες σάλτσες (ketchup, μουστάρδα, μαγιονέζα), αλλά και επιπρόσθετες παραλλαγές σε υλικά που επιθυμείς. Η μερίδα κοτομπουκιές με τσένταρ και μπέϊκον από την άλλη είναι επική! 

Τρελό Βιολί 
Νέας Ελβετίας 38, Βύρωνας, τηλ. 2107600060 
Facebook | Instagram

Επικαιρότητα

Διάβασε επίσης

Γιάννης Μπουτάρης: «Το έζησα, το χόρτασα… Αντίο!» 1942 – 2024

Ο άνθρωπος που έζησε χίλιες και μία ζωές, ο άνθρωπος που έφερε την ελληνική οινοποιία στο διεθνές προσκήνιο με...

Μουσείο Μαρία Κάλλας: Street party, masterclasses, ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας τιμά την ημέρα γέννησης της Μαρίας Κάλλας με μειωμένη γενική είσοδο και street party. Επιπλέον,...

Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

To honeymoon των social media τελείωσε;

Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

7 από τα καλύτερα εστιατόρια στις Κυκλάδες: Βάζοντας πλώρη για καλοκαιρινές απολαύσεις

Οι «συστατικές επιστολές» στην γαστρονομία είναι δίκοπο μαχαίρι - πολλές φορές πολώνουν, είναι υποκειμενικές και σίγουρα εξαιρούν και αδικούν...

Vegan μαγαζιά στην Αθήνα: Η χαραυγή μιας πιο υγιεινής και #crueltyfree γαστρονομικής καθημερινότητας

Οι διατροφικές συνήθειες είναι μια συνειδητή επιλογή, που επηρεάζει όχι μόνο τον ατομικό οργανισμό, αλλά και ολόκληρο το οικοσύστημα...

Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot