spot_img
More

    Sin Burger Bar: Burgers πάνω και πέρα από τα όρια του γευστικού κατεστημένου  

    Το καλό burger είναι κάτι παραπάνω από φαγητό, είναι αυτοφροντίδα, είναι ένα δώρο προς τον εαυτό. To τρίπτυχο ψωμάκι, μπιφτέκι, ψωμάκι περιπλέκονται αριστοτεχνικά μαζί με κάμποσες στρατηγικά μελετημένες προσθήκες υλικών και sauce, για να δημιουργήσουν το απόλυτο umami, που θα αγκαλιάσει πρωτίστως την ψυχή σου.

    Το Sin Burger Bar, υπηρετώντας ακριβώς αυτή τη φιλοσοφία του δημιουργικού και «αμαρτωλού» burger – εξού και το όνομά του – πρωτοάνοιξε τις πόρτες του το 2013 κι έκτοτε σερβίρει απόλαυση, χαλάρωση και τις πιο ωραίες στιγμές στις εξόδους μας. Ιδιαίτερος χώρος, ξεχωρίζει στην οδό Αγίου Αλεξάνδρου και ενδεχομένως πρώτα θα «χορτάσει» το μάτι σου, με την υπέροχη industrial αισθητική του και τον κοσμοπολίτικό αέρα του, χαρίζει «τροφή» για τα καλύτερα stories πλάι στα εντυπωσιακά πιάτα του.

    Κλασσικά, premium αλλά και smash burgers, κυριαρχούν στο μενού με απόλυτο πρωταγωνιστή το μπιφτέκι, στο οποίο μπαίνει μόνο αλάτι και πιπέρι για να έχεις ατόφια την γεύση της καθαρής πρώτης ύλης. Από εκεί και πέρα το πάντρεμα με το αλφαβητάρι των πιο οικείων αλλά και αναπάντεχων συνδυασμών δημιουργούν ένα προς ένα τα signature burgers του που μένουν αλησμόνητα.

    Για παράδειγμα στα classics, θα βρεις το American, με μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά, cheddar, καραμελωμένα κρεμμύδια, μπέικον, αυγό, iceberg, ντομάτα, κρεμμύδι και SIN sauce (που θριαμβεύει μέσα στην απλότητά του και αναδεικνύει κάθε υλικό ξεχωριστά), στα Special θα ανακαλύψεις προτάσεις όπως το Mexican Burger, που φιλοξενεί στα αφράτα ψωμάκια του τις εκρηκτικές γεύσεις των μεξικανών, όπως είναι το guacamole και τα jalapenos, ενώ στα Premium θα γευτείς μαγιονέζες μαύρης τρούφας, µπισκότα παρµεζάνας, duxelle μανιταριών κι άλλα μοναδικά καλούδια. 

    Τα Σαββατοκύριακα, το Sin αλλάζει και σου δίνει επιπλέον λόγους να το επισκεφθείς, προσθέτοντας στο μενού μια δελεαστική σειρά από σπεσιαλιτέ ζυμαρικών και κρεμώδων ριζότι, αλλά και ειδικές κοπές κρεάτων που σίγουρα θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό κυνηγό γευστικών ανακάλυψεων. Δυνατές vegeterian, επιλογές, εξίσου πεντανόστιμες, μαρτυρούν πως όλοι εδώ λαμβάνουν την ίδια δόση προσοχής. Ενδεικτικά για να πάρεις μια ιδέα, μπορείς να δοκιμάσεις ριζότο μανιταριών με λάδι τρούφας, ένα μοναδικό veggie burger, stuffed mushrooms, κ.α.

    Τέλος, τα αναζωογονητικά cocktails έρχονται να ολοκληρώσουν την απόλαυση ενός άκρως αποκαλυπτικού γεύματος, ενώ  η ενδιαφέρουσα wine list ελληνικού κυρίως αμπελώνα αλλά και δροσιστικές μπύρες είναι ότι καλύτερο για να  συνοδεύσεις την λαχταριστή σου αμαρτία ακριβώς όπως της αξίζει.

    Sin Burger Bar 
    Αγίου Αλεξάνδρου 26, Παλαιό Φάληρο, τηλ. 2109802116
    www.sinburgerbar.gr
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Vet Project: Ένα υπερσύγχρονο πολυιατρείο στο Κολωνάκι, αφιερωμένο με στοργή στην υγεία και ευζωία των μικρών ζώων συντροφιάς

    Όποιος από εμάς μοιράζεται τη ζωή του με ένα κατοικίδιο, ξέρει τις άπειρες χαρές που δίνει η συνύπαρξη με...

    To honeymoon των social media τελείωσε;

    Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

    Για να αγαπήσεις τον εαυτό σου πρέπει να κοιτάξεις μέσα σου κι όχι στον περίγυρο

    Η ζωή μας όλη είναι κύκλοι που ανοίγουν και κλείνουν. Μερικοί κύκλοι σου χαρίζουν μαγικές στιγμές που σου υπενθυμίζουν...

    Ο λίβας του αθηναϊκού καλοκαιριού

    «Καυτή» αποδεικνύεται η Αθήνα όσον αφορά τη θερμική καταπόνηση του ανθρώπου στο δημόσιο χώρο του και ειδικά στις μεγάλες...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα αγαπημένα μας pet shops στην Αθήνα: Τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες για τους πιστούς μας φίλους

    Οι άνθρωποι που αγαπούν τα ζώα είναι σε πραγματική σχέση με το σύμπαν επειδή καταλαβαίνουν ότι αυτά τα όντα...

    «Μαμαδίσιες νοστιμιές»: Πού θα βρεις τα καλύτερα μαγειρευτά στην Αθήνα

    Το μαγειρευτό φαγητό ισούται με συναίσθημα. Με μνήμες. Με σωστή και υγιεινή θρέψη. Θρέψη από αυτές που ζεσταίνουν τα...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot