spot_img

Pizzarella: Λιτό κι απέριττο, το αγαπημένο ιταλικό της Νάουσας έχει ωραία ενέργεια κι ακόμα πιο ωραία κουζίνα

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό πιάτο από καλοφτιαγμένα ζυμαρικά ή μία pizza με φρέσκα υλικά που σε προσκαλεί να την απολαύσεις; Η απάντηση είναι άμεση και αυθόρμητη: «Κανείς!» Γιατί η ιταλική είναι η πιο αγαπημένη, γοητευτική, ερωτεύσιμη κουζίνα του κόσμου και στην Πάρο εκπροσωπείται επάξια και πεντανόστιμα από την Pizzarella, που πρωτοάνοιξε τις πόρτες της το 2006.

Πρωταγωνιστικό ρόλο, κατέχουν οι ανεπανάληπτες πίτσες: Προσεγμένες κλασικές αλλά και πρωτότυπες επιλογές, που θα κάνουν τα σάλια σου να τρέχουν πριν καν τις δοκιμάσεις! Το ωραίο ζυμάρι αναδεικνύεται από τον ξυλόφουρνο, που με ένα σβέλτο πέρασμα, προικίζεται με αρώματα και έξτρα γεύση, διατηρώντας κάθε υλικό φρέσκο και απολαυστικό.

Αν είσαι λάτρης των αλλαντικών, δε γίνεται να μη λατρέψεις την Pepperoni και την Special, πλούσιες σε υλικά που το κάθένα ξεχωριστά χαϊδεύει τον ουρανίσκο σου, προσφέροντας μια πολύ ευχάριστη εμπειρία casual εστίασης. Το Pizzarella φτιάχνει επίσης πίτσα και χωρίς γλουτένη, και από τις προτάσεις του ξεχωρίζει η Μπουφαλίνα, με υπέροχη βουβαλίσια μοτσαρέλα και φρέσκο βασιλικό, τρώγεται απνευστί. Υπέροχη και η Τartufo, με κρέμα από πάστα μανιταριών, μοτσαρέλα, φρέσκα μανιτάρια και λάδι τρούφας, μια έκρηξη γήινων στοιχείων.

Τα προσεγμένα ζυμαρικά αποδεικνύονται κι αυτά – υπέρ του δέοντος – αντάξια, αξιοποιώντας τα καλύτερα brands όπως Barilla και De Cecco για τις παρασκευές, με επιλογές όπως η παραδοσιακή Άλιο Όλιο, τα νεουορκέζικα σπαγγέτι Πολπετίνι με ιταλικά κεφτεδάκια αλλά και vegan πρόταση με Ριγκατόνι με κρέμα κάσιους και πάστα τρούφας, άκρως καλοκαιρινό κι αναζωογονητικό.

Τι χρειάζεται για να είναι ολοκληρωμένο αυτό το γευστικό σου ταξίδι; Ένα σωστό άνοιγμα κι ένα σωστό κλείσιμο. Από ορεκτικά, δοκίμασε οπωσδήποτε το μυρωδάτο και λαχταριστό σκορδόψωμο, για να ξεκινήσεις επάξια κάθε γεύμα, ή αυθεντικό, χειροποίητο μοσχαρίσιο carpaccio (από παριανό μοσχάρι), πιάτο που κρύβει πίσω του μια βαθιά ιστορία.

Για το τελείωμα, Panna cotta – που δίνεται πολλές φορές και ως κέρασμα – και calzone με Merenda, σερβιρισμένο με σιρόπι σοκολάτας και ζάχαρη άχνη. Μπορείς να τα συναντήσεις όλα πλοηγούμενος στον μοντέρνο κατάλογο, μαζί με την wine list από ελληνικό αμπελώνα, (κάποιες επιλογές και σε ποτήρι) και μπύρες. Απογείωσε την εμπειρία με δροσιστικά aperitivo, aperol και limoncello spritz ή cocktails, και θα μας θυμηθείς!

Pizzarella
Νάουσα, Πάρος, τηλ. 2284053150
Facebook | Instagram

Επικαιρότητα

Διάβασε επίσης

Γιάννης Μπουτάρης: «Το έζησα, το χόρτασα… Αντίο!» 1942 – 2024

Ο άνθρωπος που έζησε χίλιες και μία ζωές, ο άνθρωπος που έφερε την ελληνική οινοποιία στο διεθνές προσκήνιο με...

Μουσείο Μαρία Κάλλας: Street party, masterclasses, ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας τιμά την ημέρα γέννησης της Μαρίας Κάλλας με μειωμένη γενική είσοδο και street party. Επιπλέον,...

Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

To honeymoon των social media τελείωσε;

Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

The inside scoop: Τα καλύτερα παγωτά της Αθήνας (2020 edition)

Είναι γεγονός: Οι καλύτερες καλοκαιρινές νύχτες (και μέρες) είναι αυτές που περνιούνται με ένα παγωτό στο χέρι. Από τα...

Η απόλυτη wish list για τέλειες γιορτές στην Αθήνα

Χριστούγεννα. Η εποχή των παιδιών (και όσων νιώθουν παιδιά), των εντυπωσιακών φωτισμών, της ξεγνοιασιάς, των δώρων, των ατελείωτων φιλικών...

Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot