spot_img
More

    Burger Street Paros: Η απόλυτη street food γευστική επανάσταση! 

    Μέσα σε ένα παραδοσιακό πετρόκτιστο στενάκι στην καρδιά της Παροικίας, το Burger Street Paros από το 2018, αποτελεί σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των ποιοτικών burger, προσφέροντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζει την παράδοση με τη μοντέρνα κουζίνα.

    Ο ιδρυτής, Κώστας Αποστολίδης, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της εστίασης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του και να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό. Στο μικρό στενό της Παροικίας, σε ένα γραφικό και παραδοσιακό περιβάλλον, άνοιξε το Burger Street Paros, φέρνοντας μια νέα διάσταση στο fast food, με έμφαση στην ποιότητα και την υγιεινή διατροφή.

    Η επιτυχία του Burger Street δεν είναι τυχαία. Η συνεργασία με τοπικό κρεοπωλείο εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα του κρέατος, ενώ το brioche και το μαύρο πολύσπορο ψωμί είναι πάντα φρέσκα και πεντανόστιμα. Οι χειροποίητες πατάτες από τη Νάξο και οι homemade sauces ολοκληρώνουν τη γευστική εμπειρία, προσφέροντας μια αίσθηση σπιτικής φροντίδας σε κάθε μπουκιά.

    Στο μενού του Burger Street Paros, κάθε burger είναι μια γευστική έκπληξη. Το Aussie Burger είναι μια αληθινή πανδαισία γεύσεων με χειροποίητο μπιφτέκι, μπέικον, καραμελωμένα κρεμμύδια και μανιτάρια, iceberg, ντομάτα, πίκλες, cheddar, gouda και αγιολί sauce. Για τους λάτρεις των θαλασσινών, το Fish Burger με μαριναρισμένο τόνο είναι η ιδανική επιλογή, ενώ το Chicken Cheese Burger προσφέρει την απόλυτη απόλαυση με μαριναρισμένο φιλέτο κοτόπουλου και καραμελωμένα κρεμμύδια.

    Από το μενού του Burger Street Paros φυσικά και δεν λείπουν οι vegan και χορτοφαγικές επιλογές. Το Vegan Beetroot Burger, με μπιφτέκι από φρέσκο παντζάρι, μαρούλι, ντομάτα, πίκλες και guacamole sauce, αποτελεί μια υγιεινή και γευστική επιλογή, ενώ το Garden Veggie Burger, με μπιφτέκι από τοπικά εποχιακά λαχανικά, αβοκάντο και μυρωδικά, προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με sauce βασιλικού που θα σας εκπλήξει.

    Το Burger Street Paros λειτουργεί καθημερινά από τη 1 το μεσημέρι, εκτός Δευτέρας, και προσφέρει υπηρεσία delivery μέσω της Wolt, εξασφαλίζοντας ότι οι αγαπημένες σας γεύσεις θα φτάσουν γρήγορα και στην πόρτα σας.

    Επισκεφθείτε το, και ανακαλύψτε γιατί αυτό το μικρό στενάκι της Παροικίας έχει γίνει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του burger. Είτε είστε κάτοικος της Πάρου, είτε επισκέπτης, το Burger Street σας καλεί σε ένα ταξίδι γεύσεων που συνδυάζει την ποιότητα, την παράδοση και τη μοντέρνα κουζίνα σε κάθε μπουκιά.

    Burger Street Paros
    Παροικια, Πάρος, τηλ. 2284023081
    Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ο λίβας του αθηναϊκού καλοκαιριού

    «Καυτή» αποδεικνύεται η Αθήνα όσον αφορά τη θερμική καταπόνηση του ανθρώπου στο δημόσιο χώρο του και ειδικά στις μεγάλες...

    Για πόσο ακόμα θα μπορέσει να αντέξει η ελληνική θάλασσα την υπεραλίευση;

    Τα τελευταία χρόνια, και καθώς η κλιματική αλλαγή μετατρέπεται σε κλιματική κρίση, παρατηρούμε ολοένα και πιο συχνά τις παράλογες...

    Διατροφή το καλοκαίρι: 3 βασικές συμβουλές

    Το καλοκαίρι, όσο περίεργο κι αν φαίνεται, προσφέρεται για αδυνάτισµα, αρκεί να την εκµεταλλευτείς. Οι καύσεις σου αυξάνονται, η όρεξη µειώνεται και το...

    Έξι αγενή σχόλια που δεν πρέπει να κάνουμε στο τραπέζι

    Δυστυχώς, η συνήθεια του σχολιασμού γύρω από το τι τρώνε οι άλλοι είναι κοινή, εξηγεί η Χίδερ Μπέικερ, κοινωνική...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Τα 10+1 πιο hot nail salons στην Αθήνα ή αλλιώς που να κάνεις νύχια φέτος το καλοκαίρι

    «Δε γεννιόμαστε γυναίκες. Γινόμαστε γυναίκες» είχε πει η Σιμόν Ντε Μποβουάρ. Γιατί το να είσαι γυναίκα είναι πολύπλευρο, σύνθετο...

    Αφιέρωμα: Προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας που ξεχωρίζουν

    Ενώ η οικονομία υποφέρει κάτω από το βάρος της ενεργειακής κρίσης, οι εξαγωγές αισθάνονται μια χαρά τώρα τελευταία -...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot