spot_img
More

    «Επέστρεφε» στην καρδιά της Αντίπαρου: Ένα bistro που μιλάει στην ψυχή

    Η ποίηση του Κωνσταντίνου Καβάφη, με την ανεξάντλητη σοφία και την βαθιά κατανόηση της ανθρώπινης φύσης, μας καλεί να επιστρέψουμε στον εαυτό μας, στις πιο όμορφες στιγμές μας και στα μέρη που αγαπάμε. Και ως μια έμπνευση να αναζητήσουμε εκείνες τις γωνιές του κόσμου που γεμίζουν την καρδιά μας με χαρά και ηρεμία, γεννήθηκε το bistro «Επέστρεφε» στην Αντίπαρο. Συνδυάζοντας την κυκλαδίτικη ομορφιά και τις παραδόσεις με μοντέρνα στοιχεία, και προσφέροντας μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία, το «Επέστρεφε» καθίσταται άξιο δοκιμής. 

    Η Αντίπαρος, γνωστή για την ακαταμάχητη ομορφιά και την χαλαρή της ατμόσφαιρα, είναι το νησί που όποιος το γνωρίσει θέλει να επιστρέφει ξανά και ξανά. Είναι ένα μέρος που γεμίζει την ψυχή με γαλήνη και αναμνήσεις, ένας τόπος που δεν σε αφήνει να τον ξεχάσεις. Και το «Επέστρεφε», εναρμονίζεται άψογα με την όλη φιλοσοφία του νησιού. 

    Το «Επέστρεφε» δεν είναι απλώς ένα bistro, αλλά ένας χώρος όπου η παράδοση συναντά το σήμερα και η απλότητα την πολυτέλεια. Με τα μαρμάρινα τραπεζάκια του και την ατμόσφαιρα που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με μοντέρνες πινελιές, προσφέρει ένα μοναδικό σκηνικό για να απολαύσετε το γεύμα σας.

    Από το θρεπτικό πρωινό με αυγά, ομελέτες, λαχταριστά pancakes και υγιεινά bowls, μέχρι το ελαφρύ μεσημεριανό που παρασκευάζεται με φρέσκα τοπικά υλικά, και το δείπνο με ευφάνταστα πιάτα εμπνευσμένα από ελληνικές συνταγές, το «Επέστρεφε» ικανοποιεί κάθε γαστρονομική σας επιθυμία. Κάθε πιάτο είναι μια γέφυρα που συνδέει το παρελθόν με το παρόν, φέρνοντας στο τραπέζι γεύσεις που ξυπνούν αναμνήσεις.

    Η εμπειρία στο «Επέστρεφε» συμπληρώνεται από μια προσεκτικά επιλεγμένη λίστα ποτών, που περιλαμβάνει κρασιά από όλη την Ελλάδα, παλαιωμένα τσίπουρα, αλλά και πρωτότυπα spritz, που οι γεύσεις και τα αρώματα τους δένουν αρμονικά με κάθε γεύμα.  

    Στο «Επέστρεφε», η μαγευτική ατμόσφαιρα και οι αυθεντικές γεύσεις, δημιουργούν το ιδανικό καλοκαιρινό σκηνικό. Είτε ψάχνετε ένα μέρος για να χαλαρώσετε με φίλους, είτε για να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο, το “Επέστρεφε” είναι ο ιδανικός προορισμός στην καρδιά της Αντιπάρου.

    Επέστρεφε
    Χώρα, Αντίπαρος, τηλ. 2284063147
    www.epestrefeantiparos.gr | Instagram | Facebook

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ο λίβας του αθηναϊκού καλοκαιριού

    «Καυτή» αποδεικνύεται η Αθήνα όσον αφορά τη θερμική καταπόνηση του ανθρώπου στο δημόσιο χώρο του και ειδικά στις μεγάλες...

    Για πόσο ακόμα θα μπορέσει να αντέξει η ελληνική θάλασσα την υπεραλίευση;

    Τα τελευταία χρόνια, και καθώς η κλιματική αλλαγή μετατρέπεται σε κλιματική κρίση, παρατηρούμε ολοένα και πιο συχνά τις παράλογες...

    Διατροφή το καλοκαίρι: 3 βασικές συμβουλές

    Το καλοκαίρι, όσο περίεργο κι αν φαίνεται, προσφέρεται για αδυνάτισµα, αρκεί να την εκµεταλλευτείς. Οι καύσεις σου αυξάνονται, η όρεξη µειώνεται και το...

    Έξι αγενή σχόλια που δεν πρέπει να κάνουμε στο τραπέζι

    Δυστυχώς, η συνήθεια του σχολιασμού γύρω από το τι τρώνε οι άλλοι είναι κοινή, εξηγεί η Χίδερ Μπέικερ, κοινωνική...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Η Αθήνα σε τροχιά καλοκαιριού. Οι πιο cool προορισμοί του κέντρου

    Μια πόλη, χιλιάδες διαφορετικές επιλογές. Όσο παράξενος και να’σαι με την έξοδο των ονείρων σου, το βέβαιο είναι πως...

    Κάνναβη: Το πολυσύνθετο & πολυχρηστικό φυτό είναι πλέον νόμιμο. Ποια τα οφέλη της; Που θα τη βρεις.

    Το CBD φαίνεται πως έχει αρχίσει να καταρρίπτει τους μύθους και την προκατάληψη που υπάρχει γύρω από την κάνναβη και έχει εξελιχθεί σε ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, το...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot