spot_img
More

    TYLIXTO Vouliagmeni: Ποιοτική κρεατοφαγία στην απόλυτη εκδοχή της

    γράφει η Μαρία Αντύπα

    Το πολύ πετυχημένο TYLIXTO στο κέντρο της Αθήνας – που έχει πια πάρει τη θέση του στις σταθερές και must επιλογές των Αθηναίων όταν μιλάμε για σουβλάκι – κατηφόρησε και προς τα νότια, σ’ένα upscale περιβάλλον στο οποίο μπορούμε να απολαύσουμε το παραδοσιακό μας έδεσμα με θέα θάλασσα. Και επειδή ως γνωστόν η θάλασσα ανοίγει την όρεξη, το αγαπημένο TYLIXTO Vouliagmeni μας περιμένει με φόντο το γαλάζιο με τα λαχταριστά και περιποιημένα του πιάτα. Διατηρεί πάντα την υψηλή, χωρίς εκπτώσεις, ποιότητα και φρεσκάδα στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί και όλα μαγειρεύονται με μεράκι και φροντίδα ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό που αγαπήσαμε και λαχταράμε να γευτούμε. 

    Οι επιλογές που προσφέρει το μενού του TYLIXTO Vouliagmeni καλύπτουν όλα τα γούστα και αρκούν για να ικανοποιήσουν όλους τους ουρανισκους. Το κρέας, που είναι αυστηρά αρίστης ποιότητας προσφέρεται σε διάφορες κοπές, όπως picanha, βέργες, χειροποίητα ζυμωμένα μπιφτέκια Black Angus, σπαλομπριζόλα μαύρου χοίρου και άλλα.

    Όλα ψήνονται στα κάρβουνα, με αγάπη και μαεστρία και φτάνουν στο πιάτο μας ζεστά, με το σωστό, για το κάθε είδος, ψήσιμο και ονειρεμένα ζουμερά. Φυσικά, μπορείτε πάντα να κινηθείτε σε old time classic επιλογές όπως γύρο ή τα εκπληκτικά χειροποίητα καλαμάκια του. Και από δίπλα πατάτες τηγανητές χεράτες, τραγανές και ολόφρεσκες και η απόλαυση απογειώνεται. 

    Εννοείται πως θα βρείτε και τα ξακουστά τυλιχτά του TYLIXTO Vouliagmeni σε παραδοσιακή ή γίγας παραδοσιακή πίτα για τους πεινασμένους, αλλά και τορτίγια και σάντουιτς. Εκτός, όμως από τα κρεατικά, υπάρχει και μεγάλη ποικιλία σε ορεκτικά και σαλάτες για τη μέση -ή για σας μόνο δε χρειάζεται να τα μοιραστείτε.

    Κρητική μαραθόπιτα, με μάραθο σπανάκι και δυόσμο ευωδιαστή και πεντανόστιμη, μελιτζανοσαλάτα αγιορείτικη (να πούμε κάπου εδώ πως οι vegan και vegetarian δε θα δυσκολευτούν να βρουν το πιάτο τους) και φρεσκοκομμένες σαλάτες με προσωπική αγαπημένη τη χαλούμι πορτοκάλι με ιδιαίτερη γεύση και αρώματα. 

    Last but not least, πέρα από όλα τα – πραγματικά ένα και ένα – πιάτα που μας σερβίρει το TYLIXTO Vouliagmeni, πρέπει να πούμε ότι σε αυτό το κατάστημα στις πιο must επιλογές είναι και το burger. Και όταν λέμε burger εννοούμε burger σωστό, όχι αστεία. Με το ζουμερό του το λαχταριστό μοσχαρίσιο το μπιφτεκι το μοσχομυριστό, το αφράτο του το ψωμάκι, το τσένταρ του και τα ρέστα. Με blue cheese sauce ή με μαγιονέζα τρούφας για την τσαχπινιά. Και για όποιον θέλει μια λίγο πιο light εκδοχή, υπάρχει και burger με μπιφτέκι γαλοπούλας. 

    Πάμε νότια, λοιπόν. Νομίζω ότι το TYLIXTO Vouliagmeni αποτελεί από μόνο του την τέλεια αφορμή για μια βόλτα προς τα εκεί. Θάλασσα και TYLIXTO αποτελούν ιδανικό συνδυασμό!

    TIP: Δοκιμάστε οπωσδήποτε το σάντουιτς με αφράτο τρυφερό ψωμάκι από άλλο πλανήτη που λιώνει στο στόμα – το χτυπάτε με ένα διπλό καλαμάκι ή γύρο κοτόπουλο και η λέξη “απόλαυση”  περνάει σε άλλη διάσταση! (Το ίδιο ισχύει και για τα burgers!)

    TYLIXTO Vouliagmeni
    Αγίου Παντελεήμονος 15, Βουλιαγμένη, τηλ. 2108960030
    www.tylixto.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Vet Project: Ένα υπερσύγχρονο πολυιατρείο στο Κολωνάκι, αφιερωμένο με στοργή στην υγεία και ευζωία των μικρών ζώων συντροφιάς

    Όποιος από εμάς μοιράζεται τη ζωή του με ένα κατοικίδιο, ξέρει τις άπειρες χαρές που δίνει η συνύπαρξη με...

    To honeymoon των social media τελείωσε;

    Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

    Για να αγαπήσεις τον εαυτό σου πρέπει να κοιτάξεις μέσα σου κι όχι στον περίγυρο

    Η ζωή μας όλη είναι κύκλοι που ανοίγουν και κλείνουν. Μερικοί κύκλοι σου χαρίζουν μαγικές στιγμές που σου υπενθυμίζουν...

    Ο λίβας του αθηναϊκού καλοκαιριού

    «Καυτή» αποδεικνύεται η Αθήνα όσον αφορά τη θερμική καταπόνηση του ανθρώπου στο δημόσιο χώρο του και ειδικά στις μεγάλες...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Που θα φας το καλύτερο ψάρι στην Αθήνα

    Τα θαλασσινά είναι εθνικός μας θησαυρός κι ένα είδος φαγητού, του οποίου τα διατροφικά οφέλη αναρίθμητα. Από τις πιο...

    Νέα Σμύρνη: Μια όαση μεταξύ κέντρου και παραλιακής με πλήθος προτάσεων για φαγητό και ποτό

    Κοντά στο κέντρο της Αθήνας αλλά συγχρόνως μια ανάσα από την παραλιακή, η Νέα Σμύρνη ήταν πάντοτε ένας δήμος...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot