spot_img
More

    TYLIXTO Greek Wrap Athens: Σουβλάκι όπως πρέπει

    γράφει η Μαρία Αντύπα

    Όταν είσαι μάστορας και φτιάχνεις ένα από τα πιο άπαιχτα σουβλάκια της Αθήνας, σου αρκούν λίγα μόλις τετραγωνικά για να κάνεις τα μαγικά σου. Το TYLIXTO Greek Wrap, που βρίσκεται στον  πεζόδρομο της Αιόλου στον αριθμό 19, μπορεί να είναι μικρό, δε θα δυσκολευτείς όμως να το βρεις, θα το αναγνωρίσεις από το συγκεντρωμένο πλήθος. Έλληνες που τιμούν το λατρεμένο street food αλλά και τουρίστες που θέλουν να απολαύσουν την εθνική μας γευστική πανδαισία, που λέγεται σουβλάκι, αναμένουν να παραλάβουν το δικό τους τυλιχτό, ή καλαμάκι ή μερίδα- ό,τι προτιμά ο καθένας, αφού όλο το «ρόστερ» φυσσάει! 

    Στο TYLIXTO Greek Wrap Athens αντιλαμβάνεσαι τη φιλοσοφία με την πρώτη ματιά. Ο χώρος είναι λιτός και καθαρός, χωρίς περιττά φτιασίδια, όπως δηλαδή οφείλει να είναι και το σωστό σουβλάκι. Δε χρειάζονται περιττά στολίδια στην ποιότητα. Και αυτό ακριβώς θα βρείτε εδώ. Τα κατάλληλα  υλικά σε ιδανική ποσότητα ώστε όλα να είναι ισορροπημένα, δίνοντας την αυθεντική, αξεπέραστη  και άκρως mouthwatering γεύση.

    Τα καλαμάκια χοιρινού και κοτόπουλου είναι χειροποίητα και η προετοιμασία τους γίνεται εδώ. Οι τηγανητές πατατούλες πεντανόστιμες και τραγανές είναι πάντα φρεσκοκομμένες στο χέρι. Τα προϊόντα τους έρχονται όλα από ντόπιους παραγωγούς, δίνοντας προτεραιότητα στη διασφάλιση της ποιότητας και της φρεσκάδας τους. 

    Αν, τώρα, η πείνα σας είναι γιγάντια χτυπήστε αλύπητα ένα χορταστικό γίγας  (ή και περισσότερα), με τεράστια ζεστή πιτούλα και διπλό ροδοψημένο, ζουμερό καλαμάκι για να αγαλλιάσει η ψυχούλα σας. Μπορείτε, βέβαια, να πάρετε και μια μερίδα mix γύρο χοιρινό και κοτόπουλο, ή ένα μερακλίδικο κεμπάπ με την πικάντικη κόκκινη σαλτσούλα του.

    Το TYLIXTO Greek Wrap Athens έχει προνοήσει και για όσους είναι vegetarian ή vegan και θέλουν μια meatless επιλογή. Παίζει πιτούλα με χαλούμι Κύπρου ή ψητά λαχανικά αλλά και φαλάφελ, και έτσι δε μένει κανείς παραπονεμένος! 

    Αν περάσετε, λοιπόν από τον πολυσύχναστο πεζόδρομο για shopping ή για drinks μην αμελήσετε την απαραίτητη και απολαυστική στάση στο TYLIXTO Greek Wrap Athens για ανάκτηση δυνάμεων. Ούτως ή άλλως δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε! 

    TYLIXTO Greek Wrap Athens
    Αιόλου 19, Μοναστηράκι, τηλ. 2103254638
    www.tylixto.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Vet Project: Ένα υπερσύγχρονο πολυιατρείο στο Κολωνάκι, αφιερωμένο με στοργή στην υγεία και ευζωία των μικρών ζώων συντροφιάς

    Όποιος από εμάς μοιράζεται τη ζωή του με ένα κατοικίδιο, ξέρει τις άπειρες χαρές που δίνει η συνύπαρξη με...

    To honeymoon των social media τελείωσε;

    Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

    Για να αγαπήσεις τον εαυτό σου πρέπει να κοιτάξεις μέσα σου κι όχι στον περίγυρο

    Η ζωή μας όλη είναι κύκλοι που ανοίγουν και κλείνουν. Μερικοί κύκλοι σου χαρίζουν μαγικές στιγμές που σου υπενθυμίζουν...

    Ο λίβας του αθηναϊκού καλοκαιριού

    «Καυτή» αποδεικνύεται η Αθήνα όσον αφορά τη θερμική καταπόνηση του ανθρώπου στο δημόσιο χώρο του και ειδικά στις μεγάλες...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Αφιέρωμα: Τα καλύτερα delicatessen στην Αθήνα

    Το gourmet δεν είναι μόνο τροφή, είναι ο συμβολισμός της. Μια λέξη που περιγράφει το φαγητό στην ιδανική του...

    Τα αθηναϊκά εστιατόρια που σφυρηλατούν γευστικές διαδρομές στην απόλαυση και τη διασκέδαση

    Ο μεζές είναι η βουλιμία του μερακλή που θέλει να τα δοκιμάσει όλα, διψάει για τη «μέση» και αποστάγματα,...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot