spot_img
More

    Στο GK POLE & ACROFITNESS STUDIO ανακάλυψε τη δυναμική και αισθησιακή πλευρά του εαυτού σου μέσα από μαθήματα Pole Sport και Pole Exotic

    Το Pole Dancing είναι πολυδιάστατο παρά την αναμενόμενη εικόνα που έχουν οι περισσότεροι. Αισθησιακός χορός, απαιτητική άσκηση, τρόπος έκφρασης είναι μερικές από τις πλευρές της νέας τάσης που μαγνητίζει όλο και περισσότερους ασκούμενους να ακολουθήσουν τη ροή της κίνησης πάνω στον στύλο και να δουν το κορμί και την αυτοπεποίθηση τους να αποκτά μια νέα, βελτιωμένη εκδοχή.

    Μέσα σε μια ώρα άσκησης, το Pole Dancing σου χαρίζει ποιοτικό προσωπικό χρόνο, έναν τρόπο που θα σε βοηθήσει να ανακαλύπτεις καθημερινά νέες δυνατότητες του εαυτού σου και φυσικά το μέσο για να γυμναστείς μέσα από εναλλακτικές μεθόδους εκγύμνασης. Αν είσαι έτοιμη κι έτοιμος να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου, να εκφράσεις την προσωπικότητά σου και να βιώσεις ένα πρωτόγνωρο αίσθημα ενθουσιασμού, το GK Pole & AcroFitness Studio στην Καλλιθέα σε καλωσορίζει ανοίγοντας νέους ορίζοντες στη ζωή σου.

    Το GK POLE & ACROFITNESS STUDIO είναι ένας boutique χώρος, σχεδιασμένος να φιλοξενεί περιορισμένο αριθμό μαθητών κι αποτελεί δημιούργημα της Gkely Karamani, η οποία έκανε πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής που προέκυψε από την αγάπη για το Pole Dancing και το πάθος για τη καλή φυσική κατάσταση. Η ίδια έχει μία πορεία διακρίσεων σε αγώνες Pole dance και θέλει να μεταδώσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες της.

    Η υψηλή αισθητική του studio είναι διάχυτη κι αμέσως σου μεταδίδει μια ιδιαίτερη αίσθηση που σε ωθεί να απελευθερώσεις το μυαλό και το σώμα σου και να νιώσεις όλα τα οφέλη του Pole Dancing να σε ευεργετούν σε κάθε πιθανό επίπεδο, καθώς δεν πρόκειται απλά για έναν μοναδικό τρόπο εκγύμνασης, αλλά συγχρόνως μια καλλιτεχνική έκφραση που συνδυάζει τη συγκέντρωση, τη δύναμη και την ευλυγισία.

    Στο GK POLE & ACROFITNESS STUDIO διδάσκονται με εξαιρετικό τρόπο Pole Sport και Pole Exotic, το καθένα με τα δικά του δυνατά σημεία. Το Pole Sport είναι η αθλητική πλευρά του Pole Dancing, όπου ο αθλητής καλείται σταδιακά μέσω της μυϊκής ενδυνάμωσης κι ευλυγισίας, να αποδώσει συγκεκριμένες ισομετρικές ασκήσεις στο στύλο, που σταδιακά γίνονται πιο απαιτητικές και φυσικά εντυπωσιακές. Είναι ιδανικό για αυτούς που θέλουν να αποκτήσουν ένα καλλίγραμμο κορμί, μέσα από έναν απαιτητικό, γεμάτο προκλήσεις τρόπο άσκησης, ο οποίος τα επόμενα χρόνια αναμένεται να συμπεριληφθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να αναγνωρισθεί σαν άθλημα.

    Από την άλλη το Pole Exotic, είναι η σέξι πλευρά του Pole Dancing, που συνεχώς κερδίζει νέους φανατικούς ασκούμενους, άντρες και γυναίκες, καθώς συνδυάζει χορό, προσωπική ελεύθερη έκφραση, ευλυγισία, ευφάνταστα pole τρικς και σαφώς ενδυνάμωση. Μέσα από χορογραφίες που χαρακτηρίζονται από αισθησιασμό και χάρη, υποχρεωτικά πάνω σε high heels, αποκτάς αυτοπεποίθηση, αγκαλιάζεις τη σεξουαλικότητά και τη θηλυκή πλευρά σου και φυσικά κατακτάς μια άρτια φυσική κατάσταση και κομψή σιλουέτα.

    Για να κατακτήσεις γρηγορότερα τις κινήσεις πάνω στο στύλο, υπάρχουν μαθήματα ενδυνάμωσης κι ευλυγισίας, καθώς και μαθήματα handstands, που θα ενεργοποιήσουν τον πυρήνα του κορμού, τα άκρα αλλά και θα απελευθερώσουν το μυϊκό σου σύστημα, ώστε να εκτελείς με δύναμη και με περισσότερη αντοχή τις χορογραφίες.

    Χάρισε στον εαυτό σου την ευκαιρία να ανανεωθεί, να εκφραστεί και να αναδείξει την πιο δυναμική και αισθησιακή πλευρά του, στο GK POLE & ACROFITNESS STUDIO. Μια αναπάντεχη νέα εκδοχή του εαυτού σου σε περιμένει!

    GK POLE & ACROFITNESS STUDIO
    Ανδρομάχης 31, Καλλιθέα, τηλ. 2117356919
    www.gkpole.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

    Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

    To honeymoon των social media τελείωσε;

    Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

    Για να αγαπήσεις τον εαυτό σου πρέπει να κοιτάξεις μέσα σου κι όχι στον περίγυρο

    Η ζωή μας όλη είναι κύκλοι που ανοίγουν και κλείνουν. Μερικοί κύκλοι σου χαρίζουν μαγικές στιγμές που σου υπενθυμίζουν...

    Ο λίβας του αθηναϊκού καλοκαιριού

    «Καυτή» αποδεικνύεται η Αθήνα όσον αφορά τη θερμική καταπόνηση του ανθρώπου στο δημόσιο χώρο του και ειδικά στις μεγάλες...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Το Κουκάκι είναι state of mind*

    Πάμε στου Κουκάκη;», έλεγαν οι παλιοί για την όμορφη συνοικία που ξαπλώνει στα πόδια της Ακρόπολης (και το έγραφαν...

    Νέα Φιλαδέλφεια: Οι πιο… ORIGINAL λόγοι για να πας!

    Εάν έχεις συνδέσει τη Νέα Φιλαδέλφεια μόνο με το Άλσος και την... ΑΕΚ, ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις. Η...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot