spot_img
More

    Danzza Dance Studio: Το Alternative motion store στην Πετρούπολη, που δημιουργεί ένα μοναδικό κόσμο τέχνης και έκφρασης μέσα από το χορό

    Ο χορός είναι κάτι παραπάνω από μια σημαντική μορφή τέχνης. Είναι η αποτύπωση συναισθημάτων μέσα από την κίνηση, μια κατάθεση ψυχής και μέσο βαθειάς έκφρασης των χορευτών και παράλληλα ένα ανώτερο επίπεδο επικοινωνίας με το κοινό που παρακολουθεί.

    Σχολές και studios χορού θα βρεις πολλές, όμως η πραγματική ουσία του να δημιουργείς τέχνη μέσα από την κίνηση, ζει και αναπτύσσεται δημιουργικά μέσα στο Danzza Dance Studio στην Πετρούπολη, που αποτελεί ένα πραγματικό χώρο τέχνης, σε όλες του τις εκφάνσεις.

    Ένα alternative motion store, με ανώτερη αισθητική και περιβάλλον που σε τροφοδοτεί με καλλιτεχνικά ερεθίσματα και σε εισάγει σε μια κατάσταση προσέγγισης του χορού με διαφορετική οπτική, προς υψηλότερα επίπεδα. Στο Danzza Dance Studio, δε θα μάθεις απλά τα βήματα μιας χορογραφίας, αλλά θα διδαχθείς από τους καλύτερους, πώς η κίνηση του σώματος σε κάθε της έκφανση, δημιουργεί τέχνη.

    Με artistic χαρακτήρα και βερολινέζικο αέρα, το Danzza Dance Studio, αμέσως σε κάνει να αισθάνεσαι πως είσαι στο σωστό μέρος για να εξελιχθείς στην τέχνη του χορού, είτε είσαι ερασιτέχνης, είτε επαγγελματίας χορευτής. Υπάρχουν διάφορα είδη χορού που διδάσκονται εδώ, όπως Contemporary, Latin, Commercial, Hip Hop και πολλά άλλα, για ν’ ανακαλύψεις και να σπουδάσεις αυτή την τέχνη που δημιουργείται μέσα από τα σχήματα που δίνει η κίνηση στο σώμα, καθώς αυτό συγχρονίζεται με τον ρυθμό της μουσικής. Υπάρχουν και workout classes που τονώνουν τη δύναμη και την ευλυγισία, και δρουν επικουρικά και συμπληρωματικά, ώστε να αναπτύσσεις την απαραίτητη φυσική κατάσταση.

    Το κάθε μάθημα καθοδηγείται από δασκάλους αυθεντίες στο είδος τους, ενώ συχνά διοργανώνονται και masterclasses για μεγαλύτερη εμβάθυνση, δημιουργικότητα και διεύρυνση των οριζόντων σου. Δεν είναι τυχαίο πως το Danzza προσελκύει χορευτές από όλη την Αθήνα, οι οποίοι επιθυμούν να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το καλλιτεχνικό επίπεδό τους.

    Το Danzza αποτελεί ένα δυνατό project ανοικτό προς όλους εκείνους που επιθυμούν να διερευνήσουν τις ποιότητες και την ενέργεια που βγάζει κάθε είδος χορού, πέραν από την επιφανειακή εικόνα μιας χορογραφίας και όλο το team με καλλιτεχνική ευαισθησία και κορυφαία κατάρτιση, κινείται προς την ανάδειξη της ουσίας, της εσωτερικής έκφρασης αλλά και την αρμονία της κίνησης, έξω από τα στενά όρια μιας απλής σχολής, δίνοντας σε κάθε μάθημα τεράστιο ενδιαφέρον.

    Όταν καταπιάνεσαι με μια τέχνη, αυτόματα και με μαγικό τρόπο ανοίγει η οπτική σου, αλλάζεις σαν άνθρωπος, βλέπεις τον κόσμο με άλλο πρίσμα και αναπτύσσεσαι εξελικτικά. Αυτή ακριβώς την ευκαιρία σου δίνει το Danzza, μέσα από τα υψηλής ποιότητας και αισθητικής μαθήματα του, ενώ ως καθαρόαιμο καλλιτεχνικό προϊόν σου προσφέρει επιπλέον την ευκαιρία να εκφράσεις όχι μόνο τις χορευτικές σου ικανότητες αλλά και τον ψυχισμό σου, μέσα από τα πολύ προσεγμένα events, dance acts και παραστάσεις που διοργανώνει κάθε χρονιά. 

    Επανεφηύρε λοιπόν δημιουργικά τον εαυτό σου και κατάκτησε την κίνηση σε κάθε της μορφή. Από το χορό, στη σωματική προπόνηση και ως τη ψυχολογική μεταρρύθμιση, μέσα από τον υπέροχο κόσμο του Danzza.

    Danzza Dance Studio
    25ης Μαρτίου 74, Πετρούπολη, τηλ. 2105066405
    www.danzza.gr | Facebook | Instagram

    Επικαιρότητα

    Διάβασε επίσης

    Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

    Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

    To honeymoon των social media τελείωσε;

    Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

    Για να αγαπήσεις τον εαυτό σου πρέπει να κοιτάξεις μέσα σου κι όχι στον περίγυρο

    Η ζωή μας όλη είναι κύκλοι που ανοίγουν και κλείνουν. Μερικοί κύκλοι σου χαρίζουν μαγικές στιγμές που σου υπενθυμίζουν...

    Ο λίβας του αθηναϊκού καλοκαιριού

    «Καυτή» αποδεικνύεται η Αθήνα όσον αφορά τη θερμική καταπόνηση του ανθρώπου στο δημόσιο χώρο του και ειδικά στις μεγάλες...

    Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

    Ηλιούπολη: Η πόλη του ήλιου, με τις πολλές πλατείες και το απέραντο πράσινο

    Η Ηλιούπολη (η πόλη του ήλιου) έχει άλλο αέρα. Οι δρόμοι είναι μεγάλοι και ανοιχτοί, ο ήλιος μπαίνει παντού...

    The Beer Guide: 10+2 προορισμοί για ψαγμένη μπύρα στην Αθήνα (+ ένας σύντομος οδηγός για να «παίζεις» τη μπύρα στα δάχτυλα)

    Αυτή η ιστορία που λέγεται μπύρα μου θυμίζει το τραγούδι του Χαριτοδιπλωμένου που λέει «Ψηλές, κοντές, ξανθιές, μελαχρινές, αδύνατες,...

    Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot