spot_img

Αμβροσία: Ένα ψητοπωλείο-μαγειρείο στο οποίο το κρέας αποκτά διάσταση… θεϊκή, στο Κουκάκι

Το σουβλάκι είναι το εθνικό μας street food. Γρήγορο, γευστικό, βολικό και… πλήρες σα γεύμα, είναι σφυριλατημένο στο ελληνικό DNA και είναι ένα προϊόν που αγαπάμε όλοι. Σ’ένα τοπίο με άπειρα ψητοπωλεία, ωστόσο, η αναζήτηση για το ιδανικό σουβλάκι γίνεται ένα μικρό κυνήγι θησαυρού. Γι’αυτό είμαστε όμως εδώ, για να σας μιλήσουμε για την Αμβροσία – το μέρος που ο απανταχού κρεατοφάγος – κι όχι μόνο – θα βρει τον παράδεισό του!

Σ’ένα ανεπιτήδευτο χώρο στη πολυσύχναστη Δράκου, μια ανάσα από το μετρό Συγγρού-Φιξ, εκτυλίσσεται καθημερινά ένα μαγικό γαστρονομικό πανηγύρι με τα καθιερωμένα τυλιχτά (με γύρο, κοτόπουλο, χοιρινό, κεμπάπ, κλπ), τα πιο λαχταριστά κοντοσούβλια και κοκορέτσια, καλοψημένες μοσχαρίσιες μπριζόλες γάλακτος, το πεντανόστιμο burger Αμβροσία με handmade φρέσκο μοσχαρίσιο μπιφτέκι, αλλά και με μια μοναδική ποικιλία μαγειρευτών που θα σε ενθουσιάσουν. Λατρέψαμε τα λαδερά του, τα όσπρια, το τρυφερό αρνί φρικασέ, την σπιτική σπανακόπιτα, το παστίτσιο και τον μουσακά του. 

Ελληνικό και ξένο κοινό σμίγει στον καταπράσινο πεζόδρομο, και απολαμβάνει τις απογειωμένες του προτάσεις – άλλωστε το φαγητό μας συνδέει όλους – με τους ανθρώπους της Αμβροσίας να φροντίζουν για την κάθε σου ανάγκη, πάντα με χαμόγελο

Αμβροσία
Δράκου 3, Κουκάκι, τηλ. 2109220281
.
.

Επικαιρότητα

Διάβασε επίσης

Γιάννης Μπουτάρης: «Το έζησα, το χόρτασα… Αντίο!» 1942 – 2024

Ο άνθρωπος που έζησε χίλιες και μία ζωές, ο άνθρωπος που έφερε την ελληνική οινοποιία στο διεθνές προσκήνιο με...

Μουσείο Μαρία Κάλλας: Street party, masterclasses, ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας τιμά την ημέρα γέννησης της Μαρίας Κάλλας με μειωμένη γενική είσοδο και street party. Επιπλέον,...

Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

To honeymoon των social media τελείωσε;

Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

Η Αθήνα σε τροχιά ηθικής διατροφής: Οι καλύτερες vegetarian & vegan γαστρονομικές προτάσεις

Η διαδικασία της θρέψης είναι από τις πιο σημαντικές για τον οργανισμό, αλλά συνήθως επαφίεται λανθασμένα αποκλειστικά στο πεδίο...

Η επανάσταση του street food στην Αθήνα: Γεύσεις απ’όλο τον κόσμο που τρώγονται στο χέρι

Το εστιατόριο σαν θεσμός εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης, ωστόσο προϋπήρχε πολύ πριν η Μαρία Αντουανέτα και...

Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot