Στην κοσμοπολίτικη Ακρόπολη, Ελληνικό και ξένο κοινό μοιράζεται τα τραπέζια σ’ένα εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών, μοναδικής γαστρονομικής αξίας και κομβικής γεωγραφικής θέσης – πάνω στον πεζόδρομο της Μακρυγιάννη.
Σπεσιαλιτέ της ελληνικής γαστρονομίας, πιστές στις παραδοσιακές αρκαδικές συνταγές, με φροντισμένα πιάτα που ευωδιάζουν Ελλάδα: από τους κρεμμυδοντολμάδες γεμιστούς με τραχανά και κιμά, το χοιρινό με σέλινο, τον κόκορα με χυλοπίτες και το χοιρινό κότσι, μέχρι προτάσεις πιο ιδιαίτερες όπως το κεμπάπ γαρίδας, η σαλάτα με φακές, λιαστή ντομάτα και ρόκα, το καλαμάρι γεμιστό με φέτα και σπανάκι σοτέ και το φιλέτο ψαριού με πουρέ σελινόριζας. Πατροπαράδοτες αλλά και “πειραγμένες” γεύσεις με έμπνευση και μεράκι, που ενθουσιάζουν και παρουσιάζουν ό,τι καλύτερο έχει να δώσει η ελληνική μάνα γη και θάλασσα στους διεθνείς επισκέπτες.
Η ατμόσφαιρα είναι χαλαρή, ανεπιτήδευτη, ελληνική. Στη κομψή του φωτεινή σάλα, αλλά και στα εξωτερικά τραπέζια – ιδανικά για κοζερί στο πέρασμα – οι χαμογελαστοί και ταχύτατοι σερβιτόροι θα φροντίσουν για κάθε σας ανάγκη και θα σας προτείνουν πιάτα βάσει των γευστικών σας προτιμήσεων. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ απολαύστε το γεύμα σας συνοδεία ελληνικού μουσικού προγράμματος με μπουζούκι και κιθάρα, για εμπειρίες αξέχαστες και ταξιδιάρικες.
.