spot_img

Πιπεριά: Μια μοντέρνα ταβέρνα στην foodie πιάτσα του Ψυχικού

Οι φωτιές στην κουζίνα της Πιπεριάς ξεκίνησαν να καίνε στις 15 Μαρτίου του 2001. Η μοντέρνα ταβέρνα, μετά από σύντομη αναζήτηση ταυτότητας, βρήκε τον θαλασσινό προσανατολισμό της με την πολύτιμη συμβολή των πρώτων πελατών και φίλων, στους οποίους η Πιπεριά χρωστάει ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας της!
 
Ο σεφ Παναγιώτης Παπανικολάου, δημιούργησε ένα καινοτόμο μενού, με πολλά από τα αρχικά πιάτα να στέκονται με αξιώσεις έως και σήμερα, έχοντας αποκτήσει φανατικούς φίλους. Στο πέρασμα των χρόνων η Πιπεριά ωρίμασε κι έχει εξελιχθεί σε ένα μοντέρνο, αλλά ταυτόχρονα οικείο και προσιτό εστιατόριο με σύγχρονη κουζίνα, βασισμένη στα θαλασσινά.
 
Τακτική ανανέωση πιάτων και χώρων, προσεκτικό σέρβις, διαρκής αναζήτηση ποιοτικών πρώτων υλών σε συνδυασμό με ενσωμάτωση νέων μαγειρικών τεχνικών, και σταθερότητα στην εκτέλεση των συνταγών, είναι τα τέσσερα σημεία του εστιατορικού μας ορίζοντα.
 
Αγγελου Σικελιανού 8,  Νέο Ψυχικό, τηλ. 2106729114
.

Επικαιρότητα

Διάβασε επίσης

Γιάννης Μπουτάρης: «Το έζησα, το χόρτασα… Αντίο!» 1942 – 2024

Ο άνθρωπος που έζησε χίλιες και μία ζωές, ο άνθρωπος που έφερε την ελληνική οινοποιία στο διεθνές προσκήνιο με...

Μουσείο Μαρία Κάλλας: Street party, masterclasses, ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας τιμά την ημέρα γέννησης της Μαρίας Κάλλας με μειωμένη γενική είσοδο και street party. Επιπλέον,...

Ο 1ος διαγωνισμός καφέ Barista Blast θα έχει πολύ καφέ & ακόμα πιο πολλά happenings, στη Ζυθοποιία Noctua Brewery το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Αν «ζεις» και «αναπνέεις» καφέ, αν οι κόκκοι του για σένα είναι ταξίδι και το άρωμά του όαση, αυτό...

To honeymoon των social media τελείωσε;

Όσοι ζήσαμε τη γέννηση των social media με την εμφάνιση του Facebook το 2004, σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έχει...

Vault: Παλιότερα Αφιερώματα

The Crepa Files: Οι καλύτερες κρέπες στην Αθήνα (Μέρος Α’)

Είναι λεπτή, «ευέλικτη» και πολύ ελαφριά! Η απλούστατη αυτή λεπτή πιτούλα φτιάχνεται στα πυρωμένα μάτια των κρεπερί και είναι...

Τα καλύτερα barber shops στην Αθήνα: Ψαλίδια, trimmers κι αντρική περιποίηση στα ύψη

Όταν ο Σαμψών εκμυστηρεύτηκε το μυστικό της δύναμής του στη Δαλιδά της είπε «Δεν έκοψα ποτέ τα μαλλιά μου»....

Τσέκαρε επίσης:Sizzling hot